Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια χαρα!

Έχω ένα παράξενο πρόβλημα.

Ο ηλεκτρικός μου φούρνος όταν σβηνω το φως του φουρνου (αυτο το λαμπακι θερμοκρασιας που εχει μεσα, για να βλεπεις το ψησιμο) ρίχνει το ρελέ. Δεν το κάνει όταν τον ανάβω παρά μόνο όταν το σβήνω. Αν γυρίσω τον διακόπτη στο μηδέν από την άλλη μεριά δεν ρίχνει το ρελέ ασφαλείας. Το λαμπάκι το έχω αλλάξει. Επίσης αν αποσυνδέσω το ντουί της λάμπας του φούρνου δεν πέφτει το ρελέ. Η κουζίνα είναι korting kec 67320ax και το πολύ να έχει ανάψει 50 φορές.

Έφτιαξα και μια εικόνα όπου εξηγώ ότι από τη θέση 1 (που εχω γραψει στη φωτο επάνω) στη θέση 2 ρίχνει το ρελέ.

Ο διακόπτης είναι καθαρός και δεν έχει ίχνος σκόνης

Κάθε βοήθεια δεκτή.

ΥΓ εβαλα λινκ στο ντουι και στο διακοπτη για καθε περιπτωση

Screenshot_3.png

Επεξ/σία από alkis13
Δημοσ.

Εγγύηση έχει ο φούρνος; Ίσως εχει πρόβλημα το ντουι ή ο διακόπτης. Δοκίμασε να ξεβιδώσεις το ντουι και να το ανάψεις με το ντουι να μην ακουμπάει πουθενα. Αν κάνει τα ίδια τοτε μαλλον διακόπτης.

Δημοσ.

Ο φουρνος δεν εχει εγγυηση. Προφανως και αν ειχε θα ειχα ασχοληθει με το να ερθει ο τεχνικος να τον φτιαξει.

Αντέστρεψα την πολικότητα του ντουί και νομίζω πως το πρόβλημα διορθώθηκε. Αυτο βεβαια νομίζω πως σημαίνει ότι ο ουδέτερος του σπιτιού μου είναι ότι να,ναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...