Console Master0 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά! Έχω τον Ryzen 5 2400g και η stock συχνότητα της GPU είναι 400mhz. Θα ήταν καλό να τον κάνω overclock στα 800 ας πούμε; Θα άξιζε ή δεν θα δω καμια διαφορα; Επίσης έχω ακούσει ότι το overclock είναι λίγο έως πολύ επικίνδυνο. Ψάχτηκα λίγο για τον συγκεκριμένο APU αλλά δεν κατέληξα πουθενά! Το κύριο πρόβλημα μου είναι το πόσο επικίνδυνο είναι... Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει;
armagedwnn Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το κεφάλαιο ας πούμε του oc είναι αρκετά μεγάλο από μόνο του. Τώρα αν μιλάμε για επιδόσεις σίγουρα θα είναι καλύτερες αλλά δεν είναι τόσο απλό, η γνώμη μου είναι να το ψάξεις αρκετά παραπάνω για να έχεις κάποιες γνώσεις στο θέμα. Επειδή δεν απάντησα στο ερώτημα σου, υπάρχει και επικίνδυνο oc και ασφαλές. Αρχικά ελπίζω να έχεις ένα καλό τροφοδοτικό είναι βασικό και δεύτερον είναι οι θερμοκρασίες όσο μεγαλύτερες τόσο πιο επικίνδυνο (για τους λόγους αυτούς παίρνεις aftermarket ψύκτρα συνήθως). Τέλος πάντων αν ψαχτείς αυτά είναι απ' τα πολύ βασικά του oc, δες κάποια tutorial διάβασε γενικά για το oc θα σε βοηθήσει πολύ και μετά αποφάσισε μόνος σου. Γιατί με το να κάνεις oc είναι δική σου ΕΥΘΥΝΗ.!!! Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2018 από armagedwnn
Sheogorath Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Console Master0 είπε Καλησπέρα παιδιά! Έχω τον Ryzen 5 2400g και η stock συχνότητα της GPU είναι 400mhz. Θα ήταν καλό να τον κάνω overclock στα 800 ας πούμε; Θα άξιζε ή δεν θα δω καμια διαφορα; Επίσης έχω ακούσει ότι το overclock είναι λίγο έως πολύ επικίνδυνο. Ψάχτηκα λίγο για τον συγκεκριμένο APU αλλά δεν κατέληξα πουθενά! Το κύριο πρόβλημα μου είναι το πόσο επικίνδυνο είναι... Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει; Σε IDLE είναι 400Mhz, σε LOAD είναι 1350Mhz αν θυμάμαι καλά. Αν εσένα είναι 400 ενώ τρέχεις παιχνίδια, αλλού έχεις πρόβλημα.
Console Master0 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Σε IDLE είναι 400Mhz, σε LOAD είναι 1350Mhz αν θυμάμαι καλά. Αν εσένα είναι 400 ενώ τρέχεις παιχνίδια, αλλού έχεις πρόβλημα. Στο Ryzen Master λέει: 400mhz στο προφίλ. Πως θα δω πόσο είναι όταν παίζω παιχνίδια;
Sheogorath Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, Console Master0 είπε Στο Ryzen Master λέει: 400mhz στο προφίλ. Πως θα δω πόσο είναι όταν παίζω παιχνίδια; Μπορείς με το GPUZ, το HardwareMonitor αλλά και υποθέτω το MSI Afterburner. 1
Console Master0 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Sheogorath είπε Μπορείς με το GPUZ, το HardwareMonitor αλλά και υποθέτω το MSI Afterburner. Είσαι ο καλύτερος!!!! Το MSI Afterburner δεν δούλευε αλλά θα δοκιμάσω το Hardware Monitor! Ευχαριστώ πολύ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα