Lalakos1821 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Παιδιά καλησπέρα νέος εδώ ελπίζω να μην έκανα βλακια που άνοιξα νέο θέμα με αυτό αν ναι συγνωμη...Διαβάζω τόσα πολλά με 2ετιες ένσημα κτλπ κ έχω χάσει την μπάλα! Δουλεύω 8ωρο φουλ ένσημα από της 10/9/17 και λογικά τώρα μέχρι τς 30/9/18 θα γίνει απόλυση σε μια εταιρία. Το ερώτημα είναι μπορώ να πάρω το επίδομα ανεργίας με αυτά τα στάνταρ η να κλάψω την μοίρα μου ? Ευχαριστώ πολύ...ελπίζω να απαντήσουν άτομα που ξέρουν κ όχι τρολς!
zio10 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Έχει πίνακες στον site του ΟΑΕΔ που λέει τι παίρνεις και με πόσα ένσημα. Γενικά μετράνε τα ένσημα των τελευταίων 14 μηνών εκτός των δύο τελευταίων.
theofanis20 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Τα πράγματα στην περίπτωση σου είναι απλά φίλε μου αν έχεις πάρει ξανά στο παρελθόν δικαιούσαι αλλιώς δυστυχώς οχι θες αρκετά ακομα...
zio10 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 http://prev.oaed.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=216&Itemid=360&lang=el Εδώ τα λέει.
Lalakos1821 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Καταρχάς σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις αυτά με τους πίνακες τα έχω δει όλα εγώ κλείνω 14μηνο 10 Οκτωβρίου αν με διώξουν Σεπτέμβριο πάει το έχασα...αφραγκος μέχρι να βρεθεί κάτι άλλο 😥😥😥😥
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα