Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα !

Μόλις χθες που λέτε μου ήρθε mail που έλεγε ότι δούλεψε καλά η χρονομηχανή και γυρνάω  πάλι στα θρανία για μεταπτυχιακό...

Στο ΕΚΠΑ λέει, κάτι σε δίκτυα έλεγε... Δεν έβλεπα κ καλά, λόγω πρεσβυοπίας.... 

Ψάχνω που λες να βρω κ εγώ καμιά κοινότητα ονλάην, αυτά τα forum, τα πως τα λέτε και είδα κάτι ψώφια του '15....

Αν ξέρει κάποιος κανένα forum, με πληροφορίες για μαθήματα, προτεινόμενα βιβλία κλπ κλπ  και δεν βαριέται ας κάνει κανένα copy-🍰 (πάστε)

Να οργανωθούμε λίγο ρε παιδιά....

Δημοσ.

ασε τα φορουμς κ ζεστανε το μετρητο για να το ακουμπησεις στην γραμματεια κ στα τα παιδια τα καλα που γραφουνε εργασιες κ τις πουλανε

Δημοσ.
Μόλις τώρα, karystos14 είπε

Καλά τα λέτε ρε παιδιά αλλά κανένα link έχει κανένας ;

στο fb θα κανετε ομαδα οι της ταξης για να πισομαχαιρωνεστε κ ψηφιακα αδερφε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, karystos14 said:

Καλησπέρα στην παρέα !

Μόλις χθες που λέτε μου ήρθε mail που έλεγε ότι δούλεψε καλά η χρονομηχανή και γυρνάω  πάλι στα θρανία για μεταπτυχιακό...

Στο ΕΚΠΑ λέει, κάτι σε δίκτυα έλεγε... Δεν έβλεπα κ καλά, λόγω πρεσβυοπίας.... 

Ψάχνω που λες να βρω κ εγώ καμιά κοινότητα ονλάην, αυτά τα forum, τα πως τα λέτε και είδα κάτι ψώφια του '15....

Αν ξέρει κάποιος κανένα forum, με πληροφορίες για μαθήματα, προτεινόμενα βιβλία κλπ κλπ  και δεν βαριέται ας κάνει κανένα copy-🍰 (πάστε)

Να οργανωθούμε λίγο ρε παιδιά....

Αφου λογω πρεσβυωπιας δεν ειδες καλα το τι προκειται να σπουδασεις, τοτε πώς να σου βρουμε links; Το "δικτυα" που ειπες ειναι πολυ γενικο. Οποτε, ξεκινα απο εδω: http://bfy.tw/Jy4Z

Επεξ/σία από YourTrueLegend
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...