Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, πέρασα φοιτητής στην Πάτρα και θέλω να βάλω ίντερνετ . Το έψαξα λίγο, γραμμες vdsl δεν υπάρχουν οπότε πάμε σε 24αρο adsl . Όλοι όμως ξέρουμε ότι από τα 24 καμία φορά πιάνει 5 7 10 το πολύ. Σκέφτηκα κι εγώ λοιπόν να πάρω τηλέφωνο την Vodafone να την ρωτήσω πόσο πιάνουν οι γείτονες στην οδό που έχω βρει σπίτι για να μου πει πάνω κάτω περίπου πόσο θα πιάνω . Τους πήρα λοιπόν και έβαλα άκρη... Από τα 24 πιάνει περίπου 11 . Πήρα στην συνέχεια και την κοσμοτε να δω πόσο πιάνουν γείτονες που έχουν κοσμοτε αλλά η κοπελιά που μου το σήκωσε από ότι κατάλαβα δεν είχε ιδέα και δεν μπορούσε να με βοηθήσει...

Τι να κάνω λοιπόν να πάω στην Vodafone που ξέρω πόσο πιάνει ή στην κοσμοτε στα τυφλά ? Αν πάω σε ένα από τα 2 και τελικά δεν μου αρέσει η σύνδεση θα μπορώ να διακοψω το συμβόλαιο και να πάω στην άλλη εταιρία? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλές σπουδές νά έχεις.

Ξαναπάρε τήν Cosmote ξανά καί ξανά μέχρι νά βρείς κάποιον σχετικό στό τηλεφωνικό κέντρο,καί να σου πεί αυτό πού ζητάς νά μάθεις,καί αναλόγος πράττεις,μήν μπλέκεις μέ πήγαινε-έλα σέ τηλεφωνικούς παρόχους,άν θέλεις νά έχεις τήν ηρεμία σου.

Επεξ/σία από weather1967
  • Thanks 1
Δημοσ.

Από το ίδιο αστικό κέντρο θα παίρνεις και στο ίδιο καφάο θα κουμπώνεις σε κάθε περίπτωση, δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές αν δεν υπάρχουν καμπίνες στην περιοχή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...