stratos789 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα σε όλους. Λοιπόν πριν κάτι μέρες πήρα το goliathus chroma και την πρώτη μέρα δούλευε κομπλέ με το synapse 3 με τα profile φωτισμού που έχει για τα παιχνίδια και συγκεκριμένα στο overwatch.Μετά όμως δεν ξαναδούλεψε,δοκίμασα να κάνω επαναγκατάσταση το synapse αλλά τίποτα,επίσης έβγαλα το chroma sdk και έβαλα ποιο παλιά έκδοση αλλά πάλι τίποτα,και τώρα ένα άλλο θέμα που έχω είναι πως δεν εμφανίζει στην καρτέλα chroma apps τα παιχνίδια που έχω ενώ την πρώτη μέρα τα εμφάνιζε κανονικά ξέρετε τι παίζει,γιατί δεν μπορώ να βγάλω άκρη? Αλλά γενικά στα άλλα εφέ δουλεύει κομπλέ το Mousepad. Πάντως βλέπω πως πολλοί το έχουν αυτό το θέμα και πως γενικά το synapse 3 είναι για πέταμα.
jerry banana Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, stratos789 είπε Καλησπέρα σε όλους. Λοιπόν πριν κάτι μέρες πήρα το goliathus chroma και την πρώτη μέρα δούλευε κομπλέ με το synapse 3 με τα profile φωτισμού που έχει για τα παιχνίδια και συγκεκριμένα στο overwatch.Μετά όμως δεν ξαναδούλεψε,δοκίμασα να κάνω επαναγκατάσταση το synapse αλλά τίποτα,επίσης έβγαλα το chroma sdk και έβαλα ποιο παλιά έκδοση αλλά πάλι τίποτα,και τώρα ένα άλλο θέμα που έχω είναι πως δεν εμφανίζει στην καρτέλα chroma apps τα παιχνίδια που έχω ενώ την πρώτη μέρα τα εμφάνιζε κανονικά ξέρετε τι παίζει,γιατί δεν μπορώ να βγάλω άκρη? Αλλά γενικά στα άλλα εφέ δουλεύει κομπλέ το Mousepad. Πάντως βλέπω πως πολλοί το έχουν αυτό το θέμα και πως γενικά το synapse 3 είναι για πέταμα. Για εμενα αλλαξε το και ενα αλλο παλικαρι ποιυ ειδα εχθες μεσα σε μια μερα το γυρισε στο πλαισιο απο οπου και το πηρε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα