ShinyDemon Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Λοιπον παιδια, αρχιζω πανεπιστήμιο φετος και επειδη γενικα παθαινω εμμονή οταν πρέπει να περιμενω για οτιδηποτε, εχω λυσσαξει να μαθω οσα περισσότερα μπορω για το πανεπιστήμιο (πως ειναι η οργανωση κλπ). Ειχα βρει το εβδομαδιαίο πρόγραμμα για τη σχολη μου και απλα παγωσα λιγο. Στον οδηγό σπουδών αν μαζεψεις ολες τις ωρες κανονικα πρέπει να κάνω 26 ωρες την εβδομάδα μια χαρα δλδ 5.2 ωρες την ημερα. Το προγραμμα ομως που εχει βγαλει η σχολη ειναι τρομερο χάος με τακτικα 10ωρα κ 12ωρα. Καταλαβαινω πως δεν υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί να ειμαι σε ολες αυτες τις ώρες αλλα πως βρισκω ποιες ωρες πρέπει να παρακολουθήσουν;; Και αν ξερει καποιος τι σημαίνουν αυτα τα Θ και Α θα ηταν μεγαλη βοηθεια αν μου ελεγε. Χιλια ευχαριστώ σε οποιον απαντησει!! (Ή μπορείτε να μου πειτε περιμενε 1 βδομάδα και ρωτα την γραμματεία βρε μπαγλαμά) Απο google drive: https://drive.google.com/file/d/1UK0Krr2cYWalUOGWDI-auNjgAwQmVv4D/view?usp=drivesdk Απο server του insomnia: ΩΡΟΛΟΓΙΟ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΧΕΙΜ.-ΕΞΑΜ.-ΑΚΑΔ.-ΕΤΟΥΣ-2018-19-1.pdf Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2018 από ShinyDemon Προσθήκη προγράμματος
Silverage Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, ShinyDemon είπε Λοιπον παιδια, αρχιζω πανεπιστήμιο φετος και επειδη γενικα παθαινω εμμονή οταν πρέπει να περιμενω για οτιδηποτε, εχω λυσσαξει να μαθω οσα περισσότερα μπορω για το πανεπιστήμιο (πως ειναι η οργανωση κλπ). Ειχα βρει το εβδομαδιαίο πρόγραμμα για τη σχολη μου και απλα παγωσα λιγο. Στον οδηγό σπουδών αν μαζεψεις ολες τις ωρες κανονικα πρέπει να κάνω 26 ωρες την εβδομάδα μια χαρα δλδ 5.2 ωρες την ημερα. Το προγραμμα ομως που εχει βγαλει η σχολη ειναι τρομερο χάος με τακτικα 10ωρα κ 12ωρα. Καταλαβαινω πως δεν υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί να ειμαι σε ολες αυτες τις ώρες αλλα πως βρισκω ποιες ωρες πρέπει να παρακολουθήσουν;; Και αν ξερει καποιος τι σημαίνουν αυτα τα Θ και Α θα ηταν μεγαλη βοηθεια αν μου ελεγε. Χιλια ευχαριστώ σε οποιον απαντησει!! (Ή μπορείτε να μου πειτε περιμενε 1 βδομάδα και ρωτα την γραμματεία βρε μπαγλαμά) Ωρολόγιο πρόγραμμα Πού είναι το πρόγραμμα;
stathis97 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Αρχικα δεν εβαλες το προγραμμα. Η λογικη λεει πως αν εχεις εργαστηρια θα σπανε σε τμηματα,ορισμενα μαθηματα υπαρχει περιπτωση να χωρίζονται σε 2 τμηματα με βαση το Επιθετο ωστε να χωρεσετε στο Αμφιθέατρο.
paylidis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Όντως χαλάρωσε. Από την 1η Οκτώβρη θα το απολαύσεις... καλή αρχή! 1
ShinyDemon Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Χιλια συγνώμη κάθομαι ρωταω χωρις να δειξω το ιδιο το πρόγραμμα. Το ανεβασα ως συρραφή. Χαλαρος ειμαι απλα πρωτη φορα καθομαι τον Σεπτέμβρη και βαριέμαι απίστευτα στην αδράνεια (τεννις κ μαθηματα οδηγησης κανω μονο)😅.
paylidis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, ShinyDemon είπε Χιλια συγνώμη κάθομαι ρωταω χωρις να δειξω το ιδιο το πρόγραμμα. Το ανεβασα ως συρραφή. Χαλαρος ειμαι απλα πρωτη φορα καθομαι τον Σεπτέμβρη και βαριέμαι απίστευτα στην αδράνεια (τεννις κ μαθηματα οδηγησης κανω μονο)😅. Εκμεταλλεύσου αυτό το νεκρό χρόνο στο μέλλον θα τον ψαχνεις και θα τον αναπολείς!! 😛 1
ShinyDemon Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, paylidis είπε Εκμεταλλεύσου αυτό το νεκρό χρόνο στο μέλλον θα τον ψαχνεις και θα τον αναπολείς!! 😛 Ειναι αυτο που λεμε ολοι πως δεν εχουμε ελευθερο χρονο κ οταν μας δωθει αφθονος δεν ξερουμε πως να τον αξιοποιησουμε. Περιεργα πλασματα ειμαστε...
Mpiftekis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κάποια μαθήματα μπορεί να τα κάνουν διαφορετικοί καθηγήτες. Αλλά είναι τα ίδια. Δηλαδή διαλέγεις έναν καθηγήτη-μάθημα και παρακολουθείς. Π.χ. εμείς είχαμε Μηχανική Ι με τον Α καθηγητή και Μηχανική Ι με τον Β καθηγητή. Ίδιο μάθημα, διαφορετική προσέγγιση απ'τους καθηγητές... Edit: Βλέπω ότι υπάρχουν τμήμα Α και Β, οπότε παρακολουθείς μόνο το 1 απ'τα δύο. Προσαρμόζεις το πρόγραμμα σου όπως σε βολεύει Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2018 από Mpiftekis
Speculoos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Θεωρία και Άσκηση είναι το Θ και Α. Το ποιες ώρες είναι να παρακολουθήσεις για τα εργαστήρια ή για θεωρίες που προβλέπεται μικρή αίθουσα θα σας πούνε τις πρώτες μέρες όπου θα σας χωρίσουν με βάση το επώνυμο ή τον αριθμό μητρώου.
ShinyDemon Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 59 λεπτά πριν, Speculoos είπε Θεωρία και Άσκηση είναι το Θ και Α. Το ποιες ώρες είναι να παρακολουθήσεις για τα εργαστήρια ή για θεωρίες που προβλέπεται μικρή αίθουσα θα σας πούνε τις πρώτες μέρες όπου θα σας χωρίσουν με βάση το επώνυμο ή τον αριθμό μητρώου. 59 λεπτά πριν, Mpiftekis είπε Κάποια μαθήματα μπορεί να τα κάνουν διαφορετικοί καθηγήτες. Αλλά είναι τα ίδια. Δηλαδή διαλέγεις έναν καθηγήτη-μάθημα και παρακολουθείς. Π.χ. εμείς είχαμε Μηχανική Ι με τον Α καθηγητή και Μηχανική Ι με τον Β καθηγητή. Ίδιο μάθημα, διαφορετική προσέγγιση απ'τους καθηγητές... Edit: Βλέπω ότι υπάρχουν τμήμα Α και Β, οπότε παρακολουθείς μόνο το 1 απ'τα δύο. Προσαρμόζεις το πρόγραμμα σου όπως σε βολεύει Χιλια ευχαριστώ σε οποιον απαντησε. Το πρόγραμμα δεν γραφει ονοματα καθηγητών αρα λογικα δεν ειναι κ το τελικο. Θα εχω λιγη υπομονη και θα ξεκαθαρισουν ολα σίγουρα.
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, ShinyDemon είπε Χιλια συγνώμη κάθομαι ρωταω χωρις να δειξω το ιδιο το πρόγραμμα. Το ανεβασα ως συρραφή. Χαλαρος ειμαι απλα πρωτη φορα καθομαι τον Σεπτέμβρη και βαριέμαι απίστευτα στην αδράνεια (τεννις κ μαθηματα οδηγησης κανω μονο)😅. Μέσα στην αλητεία εισαι τρελέ μου 3
kolumvitis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Στη δικιά μου τη σχολή δεν είχε σημασία το πρόγραμμα ήξερες ότι θα ήσουν από το πρώι μέχρι τις 5 και ότι δεν υπήρχε σωτηρία
infin1tyGR Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 hours ago, ShinyDemon said: Χιλια ευχαριστώ σε οποιον απαντησε. Το πρόγραμμα δεν γραφει ονοματα καθηγητών αρα λογικα δεν ειναι κ το τελικο. Θα εχω λιγη υπομονη και θα ξεκαθαρισουν ολα σίγουρα. Ποτέ δεν γράφει ονόματα καθηγητών, το τελικό είναι. Ισχύει ό,τι σου είπαν και πιο πάνω. Π.χ. οι πολλές ώρες στις Τεχνικές Σχεδίασης είναι γιατί είναι πολλά τα τμήματα στο εργαστήριο. Σε άλλα μαθήματα υπάρχει τμήμα Α και Β που ο χωρισμός γίνεται με βάση το επίθετο, αλλά πρακτικά μπορείς να πηγαίνεις σε όποιο θες. Στα εργαστήρια μόνο θα πρέπει να πηγαίνεις σε συγκεκριμένη ώρα λόγω περιορισμένων θέσεων και απουσιών. Θα βρεις περισσότερες πληροφορίες και στο forum της σχολής που θα σου χρειαστεί γενικά: thmmy.gr. Καλή αρχή και καλό κουράγιο! Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2018 από infin1tyGR
ShinyDemon Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 57 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Ποτέ δεν γράφει ονόματα καθηγητών, το τελικό είναι. Ισχύει ό,τι σου είπαν και πιο πάνω. Π.χ. οι πολλές ώρες στις Τεχνικές Σχεδίασης είναι γιατί είναι πολλά τα τμήματα στο εργαστήριο. Σε άλλα μαθήματα υπάρχει τμήμα Α και Β που ο χωρισμός γίνεται με βάση το επίθετο, αλλά πρακτικά μπορείς να πηγαίνεις σε όποιο θες. Στα εργαστήρια μόνο θα πρέπει να πηγαίνεις σε συγκεκριμένη ώρα λόγω περιορισμένων θέσεων και απουσιών. Θα βρεις περισσότερες πληροφορίες και στο forum της σχολής που θα σου χρειαστεί γενικά: thmmy.gr. Καλή αρχή και καλό κουράγιο! Ευχαριστω παραπολυ για το λινκ στο φορουμ δεν ειχα καμια ιδεα πως υπηρχε! Το μονο που με προβληματιζει ειναι πως αν μπορω να πηγαινω οποτε θελω και απλα να συμπληρωσω τις υποχρεωτικες ωρες, η καθε διδακτηκη ωρα λεει το ιδιο; Π.χ. εχω 3 ωρες λογισμο και εχω κανει ηδη 2 ωρες μεσα στην βδομαδα. Μπορω να ερθω 2 ωρα η να φυγω τελος 2ης;; Δεν εχει μια συνεχεια το μαθημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα