Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι εννοείς υποχρεωτικές ώρες; Μόνο τα εργαστήρια είναι υποχρεωτικά με παρουσίες και πας τις ώρες που θα σου πούνε. Στα υπόλοιπα μαθήματα επιλέγεις ένα από τα 2 τμήματα και πας. Αλλά δεν είναι υποχρεωτικό να πας. Αν εννοείς να πηγαίνεις κάποιες ώρες στο τμήμα Α και κάποιες στο τμήμα Β, μετά από καιρό μπορεί να έχεις πρόβλημα αν χαθούν ώρες σε κάποιο τμήμα και «αποσυγχρονιστεί» η ύλη του μαθήματος με το άλλο, οπότε καταλήγεις π.χ. να κάνεις 2 φορές το ίδιο μάθημα. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε

Τι εννοείς υποχρεωτικές ώρες; Μόνο τα εργαστήρια είναι υποχρεωτικά με παρουσίες και πας τις ώρες που θα σου πούνε. Στα υπόλοιπα μαθήματα επιλέγεις ένα από τα 2 τμήματα και πας. Αλλά δεν είναι υποχρεωτικό να πας. Αν εννοείς να πηγαίνεις κάποιες ώρες στο τμήμα Α και κάποιες στο τμήμα Β, μετά από καιρό μπορεί να έχεις πρόβλημα αν χαθούν ώρες σε κάποιο τμήμα και «αποσυγχρονιστεί» η ύλη του μαθήματος με το άλλο, οπότε καταλήγεις π.χ. να κάνεις 2 φορές το ίδιο μάθημα. 

Εγω το λεω αυτο με βαση το προγραμμα σπουδων. Ξερω πως ειναι υποχρεωτικα τα εργαστηρια αλλα οι ωρες οι κανονικες ειναι σαν να λες συνισταται;; Δλδ αν ειμαι ανωμαλο παω σε ολα η δεν παω σε κανενα;;

Δημοσ.

Ναι. Σε μερικά μαθήματα αξίζει η παρακολούθηση, σε άλλα όχι. Πρώτο έτος συνήθως όλοι πάνε σε όλα και δεν χωράνε σε καμία αίθουσα. :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ το πρόγραμμα το ξαναέφτιαξα μόνη μου στο word σύμφωνα με τις ομάδες που ανήκω γιατί αυτό που σου δίνουν είναι ένα χάος 

1000 φορές πιο πρακτικό!

Πρόγραμμα .docx

Επεξ/σία από Δέλτα
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε

Ναι. Σε μερικά μαθήματα αξίζει η παρακολούθηση, σε άλλα όχι. Πρώτο έτος συνήθως όλοι πάνε σε όλα και δεν χωράνε σε καμία αίθουσα. :P

Α πολυ καλα δλδ. Νομιζω με τις απαντησεις που μου εδωσες εσυ κ ολοι οι αλλοι εχω καλυφθει πληρως. ελπιζω να ειναι χαλαρα τα πραγματα και να μην θελει να δωσω πονο στο διαβασμα επειδη γνκ δεν ειμαι καθολου συστηματικος σε τιποτα 2 μηνες πριν τις πανελλαδικες σταματησα να διαβαζω εντελως κ εβλεπα σειρες στο νετφλιξ πχ :wacko:

5 λεπτά πριν, Δέλτα είπε

Εγώ το πρόγραμμα το ξαναέφτιαξα μόνη μου στο word σύμφωνα με τις ομάδες που ανήκω γιατί αυτό που σου δίνουν είναι ένα χάος 

1000 φορές πιο πρακτικό!

Πρόγραμμα .docx

Δλδ εκοψες τα εξτρα τμηματα και τις παραπανω ωρες; Τελειο οκ. Εγω πηγα να κανω το ιδιο χειρογραφα αλλα λεω να αρχισω πρωτα κ μετα. Ευχαριστω πολυ!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...