Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα μαγκες το θέμα μου είναι το εξής

Αυτη τη στιγμή ειμαι συνδρομητής στη wind δίνω γυρω στα 25 για ενα βασικό πακέτο (ειχα συμφωνήσει με εξωτερικό συνεργάτη στο παρελθόν)και το υπάρχον διετές συμβόλαιο ληγει σε 10 μέρες περίπου.

Έψαξα απο δω και απο κει για καλύτερες τιμές δεν εχω κανένα θέμα με την wind το μόνο που με ενδιαφέρει ειναι καλύτερη τιμή,απο κοσμοτε και απο βονταφον ειχα κάποιες προτάσεις και πιο ακριβές και με κόστος ενεργοποιησης και χωρίς κατι μικρα δωράκια που δίνει η wind(120 σε καρτοκινητο και 1 γβ)

Απο την wind μου είπαν για ανανέωση θα παει στα 28 πλέον απο 25,τους ρώτησα μα στο σαιτ εχει καλύτερες τιμες κτλ/και μου είπαν αυτες οι τιμες ισχύουν μονο για νεους συνδρομητές.

η ερωτήσεις μου ειναι

1)σε 10 μέρες που ληγει μπορώ να παω για εξόφληση στο κατάστημα και στο καπακι αφου εξοφλήσω να κάνω το νεο καλυτερο συμβόλαιο?γίνεται αυτη η τεχνική πατέντα??

2)και επίσης εαν εξοφλήσω και φυγω απο wind για το μικρο διάστημα που δεν ανήκω πουθενά ο αριθμός τι γίνεται ισχυει μονο παθητικά για δεχόμενες κλίσεις δηλ,η απενεργοποιειται η διαγράφετε??

Επεξ/σία από rudigarcia222
Δημοσ.

1) όχι πρέπει να πάς σε άλλο πάροχο και να ξαναγυρίσεις στη wind 

2) μπορείς να πάς σε άλλο πάροχο για ενα χ διάστημα θα έχεις παροχές απο τη wind και μετά απο το νέο σου πάροχο 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...