Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, από σήμερα προσπαθώ να στείλω e-mail στο σχολικό δίκτυο και μου βγάζει το εξής μήνυμα:

host msa7.att.sch.gr[10.2.21.87] said: 553 sorry,
    relaying denied from your location [10.2.40.25] (#5.7.1) (in reply to RCPT
    TO command)

Δοκίμασα από 2 διαφορετικά e-mail και είναι το ίδιο πρόβλημα. Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως κάτι πάει στραβά με την ip μου; Τί παίζει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στέλνεις e-mail στο σχολικό δίκτυο οκ, απο πού το στέλνεις; Εισαι εσωτερικά του σχολικού δικτύου η απ'έξω;

Σε ποιον provider είναι το e-mail σου και τα αλλα 2 που δοκιμάζεις;

Τα στέλνεις απο software η είναι web based;

Δώσε info

Επεξ/σία από donblunts
Δημοσ.

Είμαι απ' έξω, το κάνω καιρό, το πρόβλημα το έχω ξαφνικά σήμερα. Δοκιμάζω από hotmail, από webmail.το domain μου.gr αλλά και με sendblaster (αρχικά νόμιζα πως φταίει κάποια ρύθμιση από κει) αλλά το κάνει από οποιοδήποτε e-mail το στείλω από εδώ που βρίσκομαι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοίταξε, εφόσον έχεις δοκιμάσει απο διαφορετικά mail το πρόβλημα δεν πρέπει να'σαι εσύ.

Πρόσβαση στον mail server έχεις;

ΥΓ. εκτός και αν έχει γίνει blacklist η IP σου. Αν και νομίζω δεν θα έπαιρνες αυτό σαν απάντηση.

Επεξ/σία από donblunts
Δημοσ.

Πρόσβαση στον mail server έχω. Από 2 διαφορετικούς μπαίνω, στέλνω και μου βγάζει το ίδιο αποτέλεσμα. Blacklist η Ip; Αυτή η ip δεν είναι δυναμική; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, planetman είπε

Πρόσβαση στον mail server έχω. Από 2 διαφορετικούς μπαίνω, στέλνω και μου βγάζει το ίδιο αποτέλεσμα. Blacklist η Ip; Αυτή η ip δεν είναι δυναμική; 

Δεν ξέρω αν λέμε το ίδιο, πρόσβαση στον φυσικό mail server (της σχολής).

Blacklist η IP ΣΟΥ, οχι του σερβερ.

Μετά πάμε αλλού, σε τι μηχάνημα είναι σηκωμένος ο mail server, OS, έκδοση exchange, SMTP.

Restart τον έχεις κάνει; :P

Ίσως κάποιο transport service να'χει κολλήσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...