moggskoup Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά σε λίγες μέρες θα πάρω αυτήν την κάρτα και θα την βάλω στην μητρική gigabyte GA-G33m-s2. Το θέμα μου είναι πως εάν δείτε καλά την μητρική έχει ένα heatsink σχεδόν στην ίδια ευθεία με την υποδοχή pci και φοβάμαι πως επειδή η κάρτα είναι μεγάλη, θα έχω θέμα και δεν θα χωρέσει. Στην φώτο η μπλε είναι η pci για την κάρτα και φαίνεται και το χρυσό heatsink της μητρικής.
Sheogorath Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα, σχεδόν σίγουρα δεν θα έχεις θέμα, η απόσταση είναι αρκετά μεγάλη, και η κάρτα είναι χοντρή κάτω από την υποδοχή, όχι πάνω
moggskoup Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, moggskoup είπε Καλησπέρα παιδιά σε λίγες μέρες θα πάρω αυτήν την κάρτα και θα την βάλω στην μητρική gigabyte GA-G33m-s2. Το θέμα μου είναι πως εάν δείτε καλά την μητρική έχει ένα heatsink σχεδόν στην ίδια ευθεία με την υποδοχή pci και φοβάμαι πως επειδή η κάρτα είναι μεγάλη, θα έχω θέμα και δεν θα χωρέσει. Στην φώτο η μπλε είναι η pci για την κάρτα και φαίνεται και το χρυσό heatsink της μητρικής. Τέλεια τότε, ευχαριστώ, ελπίζω όλα να πάνε καλά 😅
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα