Randall Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα. Προσπάθησα να κάνω εγγραφή σε ένα ιεκ στο οποίο υπάρχουν κάποιες προσφορές για τριτεκνους πολύτεκνους κτλ. Με ρώτησαν (γιατί δεν γνώριζαν) αν αυτή η προσφορά μπορεί να ισχύει για εμένα γιατί τα αδέρφια μου είναι άνω των 25. Σημείωση εδώ πέρα, τελείωσα το τμήμα μαγειρικής τον Μάιο στο ίδιο ιεκ και κατα την εγγραφή (το 2016 έγινε αυτό ήμουν 18 άρα θεωρήθηκα ενήλικας) δεν μου είχε γίνει κάποια ανάλογη ερώτηση και πήρα την προσφορά κανονικά. Μου είπαν να ρωτήσω τον σύλλογο τριτέκνων ο οποίος όμως είναι ανοιχτός 2 φορές την εβδομάδα για 2-3 ώρες πράγμα που δεν με βολεύει γιατί σε 3 μέρες πρέπει να πάω τα χαρτιά στην σχολή. Με ένα γρήγορο ψάξιμο στο google βρήκα κάποια πράγματα απλά θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος που γνωρίζει σίγουρα γιατί εντάξει...ιντερνετ είναι μπορεί να μην υπάρχει σχετική ενημέρωση και να είναι παλιό. Υπάρχει περίπτωση να μην ισχύσει η προσφορά για εμένα επειδή τα αδέρφια μου ξεπερνάνε τα 25 χρόνια;;;; επίσης είμαι 20 οπότε δεν θεωρούμε και ανήλικος. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
fastnq2 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ναι υπαρχει επειδη στα 24συν δεν θεωρουνται προστατευομενα μελη.μονο εαν εχουν 67%+ αναπηρια.και αυτο μεχρι τα 24 ισχυει μονο εαν σπουδαζουν σε τει-αει αλλιως απο τα 18 δεν θεωρουνται προστατευομενοι. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2018 από fastnq2
Randall Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, fastnq2 είπε ναι υπαρχει επειδη στα 24συν δεν θεωρουνται προστατευομενα μελη.μονο εαν εχουν 67%+ αναπηρια.και αυτο μεχρι τα 24 ισχυει μονο εαν σπουδαζουν σε τει-αει αλλιως απο τα 18 δεν θεωρουνται προστατευομενοι. Μπάχαλο. Πριν 2 χρόνια ήταν κομπλέ, απλά τους είχα πει οτι τα αδέρφια μου ήταν πολύ μεγαλύτερα και μου λέει δεν έχει σημασία. Φέτος τρέχω. Πολύ ωραία πράγματα. Να σαι καλά για τον χρόνο σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα