Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε

Τον έπιασαν την ώρα που έκλεβε . Τι είναι ; 

Ωραία ήταν εγκληματίας... του άξιζε αυτή η "δίκη" και αυτή η "τιμωρία"...???

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 2
  • Απαντ. 270
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Alexandros7474 είπε

Τον έπιασαν την ώρα που έκλεβε . Τι είναι ; 

Βρέθηκαν κλοπιμαία πάνω του; Αποδείχτηκε ότι όντως κρατούσε μαχαίρι; Και ξαναρωτάω, πώς γίνεται να "πάει για εφημερίδα" ο κυρ Παντελής αφήνοντας το μαγαζί και την άλλη στιγμή, καθώς είναι άδειο, ο φερόμενος ως δράστης να παγιδεύεται μέσα βρισκόμενος πολύ φανερά υπό την ντάγκλα του.

• Confused 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε

Βγαλε το , στο τελος του link που εχει δοθει. Θα δεις οτι τα πραγματα θα μπορουσαν να ειναι πολυ καλυτερα απο το βιντεο που ειδες στο οποιο υπαρχει πλεον πανικος...

Ναι, το είδα.
Δεν κατάλαβα αν αυτοί που τον κλώτσησαν απ'έξω ήταν οι ιδιοκτήτες, πάντως 2-3 έριξαν και μετά ήρθε κάποιος να τους ηρεμήσει, δε φαίνεται αν συνεχίστηκε ο ξυλοδαρμός, μιας και δε μου φαίνεται εύκολο να υπέκυψε από 2 κλωτσιές.
Σε κάθε περίπτωση, δικαιολογώ  τις 1-2 κλωτσιές εν βρασμώ ψυχής, όχι όμως σίγουρα το μέχρι θανάτου, ιδίως όπως απ'ό,τι φαίνεται υπήρχε τόσος κόσμος, οπότε δεν υπήρχε πια ορατός κίνδυνος και δύσκολα θα μπορούσε να ξεφύγει και να ήθελε.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, masteripper είπε

Και τι ήταν βρε μάστορα...έπεσε σε κάποια χωροχρονική ανωμαλία που τον ξεφούρνισε μεσα στο κοσμηματοπωλείο του άλλου...ήμαρτον...

Η ισοπέδωση και του τσουβάλιασμα νομίζω ξέρεις σε τι ιδεολογία παραπέμπει, ας έχουμε λίγο κριτική σκέψη και ας ψάχνουμε ένα θέμα λίγο παραπάνω για να έχουμε μια γνώμη. Ο τύπος εγκληματίας δεν ήταν, ούτε σεσημασμενις, ούτε τιποτα. Σε ουσίες ήταν μπλεγμένος, όποιος έχει ιδέα, ξέρει μπορεί ένας εξαρτημένος, αλλά ήταν από ότι λένε αυτοί που τον γνωρίζουν καλλιεργήμενο ατόμο με ευαισθησίες και κοινωνικά ενεργός, χωρίς να έχει απασχολήσει ποτέ με ανάλογες πράξεις. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, AtiX είπε

Ωραία ήταν εγκληματίας... του άξιζε αυτή η "δική" και αυτή η "τιμωρία"...???

Όχι φίλε σε κανέναν δεν αξίζει . 

Αλλα όχι ότι δεν είναι εγκληματίας μην τρελαθούμε κιόλας 

Δημοσ.
1 minute ago, AtiX said:

Εγκληματιας ηταν ρε φιλε οχι λογιστης,πηρε τα ρισκα του.Ελεος!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, isay είπε

ska εδω εισαι λάθος.

Οταν μπαινει καποιος αγνωστος με κακους σκοπους, δεν συστήνεται "Γεια σας, ειμαι ο τάεδ, με το τάδε προβλημα και ήρθα να σας κάνω κακο"

Μπήκε για εγκληματική πράξη, που εσύ (ως αμυνομενος) αδυνατεις να γνωρίζεις που μπορει να φτάσει ή τι κουβαλάει μαζί του. Ζυγιζεις καταστάσεις για τη δική σου ζωή, μετά την περιουσία σου και δρας αναλογα.

Οποτε σταμάτα να επιχειρηματολογεις οτι ήταν ο Ζακ, με αυτο το προβλημα. Ηταν κάποιος που μπήκε να μου κανει κακο και εγω πρεπει να σκεφτώ το χειροτερο. 

Δεν απείλησε κανέναν, όταν μπήκε στο μαγαζί ήταν άδειο. 

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, Vassilis_24 said:

Ναι, το είδα.
Δεν κατάλαβα αν αυτοί που τον κλώτσησαν απ'έξω ήταν οι ιδιοκτήτες, πάντως 2-3 έριξαν και μετά ήρθε κάποιος να τους ηρεμήσει, δε φαίνεται αν συνεχίστηκε ο ξυλοδαρμός, μιας και δε μου φαίνεται εύκολο να υπέκυψε από 2 κλωτσιές.
Σε κάθε περίπτωση, δικαιολογώ  τις 1-2 κλωτσιές εν βρασμώ ψυχής, όχι όμως σίγουρα το μέχρι θανάτου, ιδίως όπως απ'ό,τι φαίνεται υπήρχε τόσος κόσμος, οπότε δεν υπήρχε πια ορατός κίνδυνος και δύσκολα θα μπορούσε να ξεφύγει και να ήθελε.

O θανατος επηλθε απο τη τζαμαρια που σπασανε πανω του, πρωτου αυτος βγει εξω. Οταν βγηκε εξω ηταν ηδη αργα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Anastazio είπε

Εγκληματιας ηταν ρε φιλε οχι λογιστης,πηρε τα ρισκα του.Ελεος!

Είπα ναι ήταν εγκληματίας... του αξίζει αυτό που έπαθε από αυτούς που το έπαθε???

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ.
4 minutes ago, isay said:

Οταν μπαινει καποιος αγνωστος με κακους σκοπους, δεν συστήνεται "Γεια σας, ειμαι ο τάεδ, με το τάδε προβλημα και ήρθα να σας κάνω κακο"

Κλαιω! :D

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, AtiX είπε

Μιλάς εξ των υστέρων και εκ του ασφαλους. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ on purpose, ουτε τον τραυμάτισε θανασιμα on purpose. Μονος του τραυματιστηκε σοβαρά βγαίνοντας με πανικο απο τη τζαμαρία, που ο ιδιος εσπασε και οι επομενες κινησεις του δεν εδειχναν κάποιον σχεδόν νεκρό που ο κακος-βαρβαρος θα του δώσει τη χαριστική βολή. Μην τρελαθουμε κιολας!

Atix, σου ευχομαι πραγματικά να μη βρεθεις σε κατάσταση που εσυ ή το παιδι σου ή δικο σου άτομο θα βρεθει απεναντι σε κακοβουλο άτομο, γιατί αυτα που θα κάνεις θα ειναι λιγα σε σχεση με αυτά που υπερασπιζεσαι. 

αναιρώ ΕΝ ΜΕΡΙ γιατι εχω παντελονια το παραδεχτω διοτι ειδα το παρακατω βιντεο

https://www.insomnia.gr/forums/topic/686933-λιντσαρισμα-2018/?do=findComment&comment=56713282

Επεξ/σία από isay
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ερώτηση κρίσης. Δείτε προσεκτικά τη φωτογραφία. Τί βλέπετε ακριβώς εκεί; Κανονικά ο χώρος θα έπρεπε να ήταν ήδη αποκλεισμένος για τη Σήμανση αλλά ο καλός κυριούλης πήρε τη σκούπα και σαρώνει όλα τα πειστήρια. Κι αυτό πριν παραγγελθεί η σύλληψή του. Καλό ε;

Tip: που είναι τα περίφημα αίματα αν τα γυαλιά σκότωσαν τον Ζακ;

41983559_10204930803627956_6988063033570361344_n.jpg.58a7b95427e2942da9cbed3cd35b1f4c.jpg

Επεξ/σία από Vangelis_D9
  • Thanks 1
Δημοσ.

Η ουσία είναι ότι είναι τραγικό να χάνονται ή να καταστρέφονται ζωές για το γαμημένο το χρήμα.

Ξανά και ξανά η ίδια ιστορία.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, YourTrueLegend είπε

O θανατος επηλθε απο τη τζαμαρια που σπασανε πανω του, πρωτου αυτος βγει εξω. Οταν βγηκε εξω ηταν ηδη αργα.

Α, οκ, τότε νομίζω ότι περισσότερο πρόκειται για ηλιθιότητα.
Μου φάνηκε πράγματι γελοίο να τους βλέπω να κλωτσάνε απ'έξω, με τον άλλο παγιδευμένο μέσα, μυαλό καθόλου.
Το πώς βρέθηκε μέσα σε κλειδωμένο μαγαζί, το ξέρουμε;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...