Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την αμαρτία μου θα την πω:

Πιο πολύ με κάνει σκεπτικό το πόσοι άνθρωποι γύρω μας κάνουν χρήση ναρκωτικών και είναι αβοήθητοι από το κράτος, με αποτέλεσμα να αποτελούν και κίνδυνο για τους υπολοίπους, παρά το ότι δύο μεσήλικες, παππούδες, όπως θέλετε, τον έστειλαν στον άλλο κόσμο με κλωτσιές.

Και στην τελική, αυτός που κάνει τη ληστεία, θα πρέπει να υπολογίσει όλα τα ενδεχόμενα.

• Απαντ. 270
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Lanike71 είπε

Πιο πολύ με κάνει σκεπτικό το πόσοι άνθρωποι γύρω μας κάνουν χρήση ναρκωτικών και είναι αβοήθητοι από το κράτος, με αποτέλεσμα να αποτελούν και κίνδυνο για τους υπολοίπους, παρά το ότι δύο μεσήλικες, παππούδες, όπως θέλετε, τον έστειλαν στον άλλο κόσμο με κλωτσιές.

Και στην τελική, αυτός που κάνει τη ληστεία, θα πρέπει να υπολογίσει όλα τα ενδεχόμενα.

Ούτε αυτό δεν είναι βέβαιο πάντως, δε φαντάζει με τα έως τώρα δεδομένα καθόλου περίεργο, απλά να βρήκε την πόρτα ανοιχτή και να μπήκε, χωρίς να έχει σκοπό για ληστεία...
Για τον σκεπτικισμό σου, αυτό θα ήταν το μόνο καλό της ιστορίας, αν μπορούσε να ενεργοποιηθεί ο βοηθητικός μηχανισμός του κράτους, ξέρουμε όμως όλοι πως δεν πρόκειται να συμβεί αυτό, οι τοξικομανείς δεν είναι ψηφοφόροι...

Δημοσ.

Ρε φιλε δεν ήταν σε νόμιμη αυτοάμυνα, τον βρήκαν μπόσικο και τον σκότωσαν. Είχαν επιλογή να κάνουν το καλό και να τον παραδώσουν στις αρχές. Το λιντσαρισμα δεν είναι αποδεκτό στην Ευρώπη του 21ου αιώνα γμτ φελεκι μου. 

• Like 5
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Alexandros7474 είπε

Ενώ η υγεία είναι ο πρεζάκιας φίλε 

Δεν υπάρχει μόνο άσπρο και μαύρο φίλε, βγάλε την τσίμπλα από τα μάτια σου.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Lanike71 είπε

Πολλά Likes!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, lightsout είπε

Δεν υπάρχει μόνο άσπρο και μαύρο φίλε, βγάλε την τσίμπλα από τα μάτια σου.

Εσυ είπες το άσπρο εγω ειπα το μαύρο 

μαλλιν εσυ πρέπει να βγάλεις την τσίμπλα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, DZ-Photographer said:

Δολοφονικό χτύπημα από τον τύπο με το ροζ

Stigmiotypo-apo-2018-09-22-231922.png

http://www.skai.gr/player/tv/?mmid=311589

Στο 1:28 ο ιδιος νοικοκυραιος με το ροζ , ψυχραιμοτατος οφειλω να ομολογησω (παροτι γνωριζει ηδη οτι το ατομο που πριν λιγο κλωτσαγε στο κεφαλι ειναι νεκρο), τα λεει λιγο διαφορετικα απο την πραγματικοτητα. Αραγε γιατι;

Επεξ/σία από YourTrueLegend
  • Like 1
Δημοσ.

Πιστεύω ότι η αντίδραση των ιδιοκτητών ήταν τέτοια λόγω του ότι έγινε προσπάθεια διαφυγής.

Δε το δικαιολογεί πλήρως αλλά και εμένα αν έμπαινε κάποιος σπίτι μου/μαγαζί μου/ ή οτιδήποτε και μπορούσα να τον δώσω στις αρχές χωρίς να ρισκάρω τη ζωή μου, σίγουρα δε θα τον άφηνα να φύγει και σίγουρα δε θα τον σκότωνα.

Πιστεύω ότι αν απλά εμενε στο μαγαζί και δε προσπαθούσε να βγει από κάτω απλά θα περίμεναν να έρθει η αστυνομία.

Ξαναλέω δε  δικαιολογεί κάτι αυτό απλά λέω τι βλέπω.

Και σε όλα αυτά υπολογίστε επίσης ότι δεν υπολογίζεις αντιδράσεις εκεινη τη στιγμή ούτε από τη μια ούτε από την άλλη πλευρά.

Όποιος έχει βρεθεί σε τέτοια σκηνικά ξέρει που φτάνουν οι παλμοί και λειτουργείς με αντανακλαστικά και σίγουρα όχι μυαλό.

• Like 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Lanike71 είπε

Συστηματική χρήση ναρκωτικών κάνει περίπου το 3% του πληθυσμού. Ανεπίσημα στοιχεία από οκανά και διάφορους που έχω μιλήσει κατά καιρούς, καθώς στο παρελθόν είχα την ατυχία να χάσω φίλο από ναρκωτικά. Το νούμερο είναι πολύ μεγαλύτερο από ότι υποψιάζεται οποιοσδήποτε είναι έξω από αυτούς τους κύκλους. Για παράδειγμα υπολογίζεται ότι σχεδόν 100.000 άνθρωποι είναι εξαρτημένοι από την ηρωίνη. Αλλά εμείς νομίζουμε ότι είναι μόνο τα πρεζόνια πίσω από το αρχαιολογικό μουσείο κι έξω από τον οκανά. Αν βάλεις και την χρήση κοκαΐνης, κάνναβης και χαπιών βγαίνει εύκολα αυτό το νούμερο και ίσως είναι και παραπάνω.

Δεν νομίζω ότι τέτοια μεγέθη είναι διαχειρίσιμα από την πολιτεία. Εδώ δεν υπάρχει πρόνοια για τις ανύπαντρες μητέρες, με τα πρεζόνια θα ασχοληθούν τώρα.

Δημοσ.

Εγω θα προτεινα να του δωσουμε παρασημο μετα θανατον.. να δωσουμε σε μια οδο και μια λεωφορο το ονομα του ... και να εκτελεσουμε και τους αλλους δυο μακακες...βεβαια που το τραβηξανε τοσο.. αλλα μην ξεχναμε τη εχουνε δει τα ματια μας τοσα χρονια με απιστευτη ωμοτητα και βαρβαροτητα απο δραστες σε σπιτια και αλλα περιστατηκα  βιας με θυματα αθωους πολιτες υποκρισια σε ολο της το μεγαλιο ειμαστε σε αυτην την χωρα με ευθηνη ολων μας😡

Δημοσ.

Και εγώ λέω α τον καημένο τώρα που το βλέπω σε βίντεο και πως η δικαστική εξουσία για αυτό το λόγο υπάρχει, όχι για να αυτοδικούμε εμείς κατά βούληση.

Αν όμως έμπαινε στο σπίτι μου την ώρα που κοιμούνται οι δικοί μου η αντίδραση μου  δεν θα ήταν και ιδιαίτερα φιλεύσπλαχνη...

Πρέπει να μπαίνουμε και στην θέση του άλλου. Το μεγάλο λάθος του κοσμηματοπώλη και του άλλου ήταν πως δεν μπόρεσαν να συγκρατηθούν και άρχισαν να βαράνε έναν που είχε πέσει κάτω και τα γυαλιά τον είχαν κόψει. Όσο και να θέλεις να ξεσπάσεις πάνω του ΔΕΝ το κάνεις σε μέρος γεμάτο κόσμο και με κάμερες.

Ας καταδικαστεί λοιπόν για βλακεία.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...