Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Just now, Meredoth said: Από την αλλη να βγενουν και να κάνουν πορεία στο κέντρο της Αθηνας τα φιλαρακία του !!!!!!!!! Που πάμε????? Γιατι κάνανε πορεία??? Νομίζω αυτό που έγινε θα γαλβανίσει πολύ περισσότερους από την LGBT κοινότητα. Βλέπω πολλοί βράζουν. Θα έχει μεγάλο δρόμο η υπόθεση. Κρατηθήτε. 1
Vassilis_24 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Πραγματοποιήθηκε και πορεία από μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, όπου "κατηγορούμενοι" ήταν οι "Μπάτσοι" και οι "Έλληνες" αφεντικά... Τι να πεις μετά... 3 2 3
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 4 minutes ago, Vasivouzoukos said: Ξαναρωτάω που ήταν οι φίλοι του τότε να τον βοηθήσουν; Ο συγκεκριμένος έκανε πιάτσα στην Ιάσωνος που είναι γνωστός δρόμος με οίκους ανοχής και ναρκομανείς. Όταν βάραγε ενέσεις ξαπλωμένος σε έναν πεζόδρομο και ζητιανεύοντας για λίγα λεφτά που ήταν όλοι αυτοί να τον βγάλουν από τον βούρκο. Γιατί εγώ πάω στοίχημα πως αν τον βλέπανε θα αλλάζανε τετράγωνο από τη σιχασιά. Που τα ξέρεις αυτά που περιγράφεις; Τον ήξερες;
YourTrueLegend Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Just now, Βασίλης_29 said: Δηλαδή δεν έκανε διάρρηξη στο κοσμηματοπωλείο αυτός που χτύπησαν; Κανε ενα κοπο και διαβαζε τι γραφω , ειδικα οταν εχουν απαντηθει ηδη https://www.insomnia.gr/forums/topic/686933-λιντσαρισμα-2018/?do=findComment&comment=56713509
Vangelis_D9 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Meredoth είπε Από την αλλη να βγενουν και να κάνουν πορεία στο κέντρο της Αθηνας τα φιλαρακία του !!!!!!!!! Που πάμε????? Γιατι κάνανε πορεία??? Δεν ήταν όλοι "φιλαράκια του" απαραίτητα, σαφέστατα διαμαρτυρία για τον κοινωνικό εκφυλισμό της ελληνικής κοινωνίας που φτάνει πλέον σε ακραίες ενέργειας όπως της αυτοδικίας και τέλος, γιατί σ ενοχλεί αυτό τώρα, απαγορεύεται; Δηλαδή το 2008 έπρεπε να απαγορευτούν οι πορείες για τον Γρηγορόπουλο; 1
skiabox Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, isay είπε Αρχίσαμε τις παπάρες αναλογα με τα κολλήματα του εκάστοτε. Να πω και τα δικά μου Μπήκες στο χώρο μου να με κλέψεις αν με παιρνει θα σε σκίσω, οποιος κι αν εισαι, οτι κι αν πρεσβευεις, ό,τι κι αν αντιπροσωπεύεις Είμαι μάρτυρας μιας ληστείας/βιαιοπραγίας και δυναμαι να ακινητοποιήσω τον δράστη, θα το κάνω με οποιο τρόπο μπορώ Οι έκφρασεις "αν με παιρνει" και "δυναμαι" σημαινουν οτι δε θα ρισκάρω τη ζωή μου, πχ ο άλλος κρατά πιστόλι ή ειναι διπλασιος απο εμένα ΑΛΛΑ αν ειναι στα κυβικά μου ... κλωτσομπουνιδια μεχρι να μεινει αναισθητος να τον δέσω. Κανονικά με τόσο μεγάλες διαφορές στις απόψεις των πολιτών πλέον πρέπει να διασπαστεί η Ελλάδα πλέον σε 2 κρατίδια τουλάχιστον!
masteripper Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 19 λεπτά πριν, billdanos είπε Πρόσεξε τώρα σε τι κατάσταση άσχημη και επικίνδυνη έχεις μπλέξει: δικασες έναν άνθρωπο πριν από τη δικαιοσύνη και ταυτόχρονα «χαίρεσαι» που τον σκότωσαν οι «περαστικοί», έχοντας και μια απόλυτη σιγουριά για το πως εξελίχθηκε η όλη ιστορία... Δεν έχω καμία διάθεση να συζητήσω περισσότερο όταν κάποιος έχει τέτοιες απόψεις αλλά καλό είναι να σκέφτεσαι που και που πως σε μια τέτοια κατάσταση μπορεί να βρεθείς εσυ, το παιδί σου, ένα μέλος της οικογένειας, ένας φίλος, κλπ. Και σκέψου πόση οργή θα νιώσεις αν η «δίκη» καθώς και η εκτέλεση της «ποινής» γίνουν από μερικούς άσχετους και αναρμόδιους περαστικούς που διψούν για αίμα! Η λέξη εγκληματίας χρειάζεται μεγάλη προσοχή στη χρήση της... Τώρα το τελικιάσαμε...ΟΚ ότι πεις...
panossar95 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Καλά η πορεία εντελώς άκυρη. Πραγματικά κανένας λόγος. Δε καταλαβαίνω γιατί.
Alexandros7474 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Για να τα βάλουμε τα γεγονότα όπως είναι . Επειδή διαβάζω σχόλια σαν να τσακώθηκαν για αυξανόταν λόγο 2 άνθρωποι και ο ένας έβγαλε Μπρίστολ η και σκότωσε την άλλον . 1) βρέθηκε ο θανων κλειδωμένος μέσα σε ένα μαγαζί μαστουρωμενος με προφανή σκοπό όχι την αγορά κοσμημάτων αλλά την κλοπή και προσπαθούσε με τον πυροσβεστήρα να σπάσει το τζαμί και να βγει 2) όταν προσπάθησε να βγει από το κάτο μέρος της βιτρίνας το κλώτσησα ο ιδιοκτήτης και ένας άλλος 3) ο θανων σηκώθηκε και έτρεξε . Ήρθαν οι αστυνομικοί των χτύπησαν με γκλοπ και τον συνέλαβαν Προφανώς και ο ιδιοκτήτης δεν είχε σκοπό να γίνει φονιάς δεν είχε φονικό όπλο και οποίος πει ότι πίστευε ότι θα τον σκότωνε με κλωτσιά είναι πιθανό να μην τα κατάφερνε ούτε αν ήταν ο μπρους λι Το αν πέθανε από αυτό η αν μεσολάβησε κάτι άλλο θα το δείξει η νεκροψία . 6 λεπτά πριν, Τοξοβόλος___U__K είπε Νομίζω αυτό που έγινε θα γαλβανίσει πολύ περισσότερους από την LGBT κοινότητα. Βλέπω πολλοί βράζουν. Θα έχει μεγάλο δρόμο η υπόθεση. Κρατηθήτε. Γιατί φίλε τι σχέση έχουν ;
Anastazio Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 1 minute ago, panossar95 said: Καλά η πορεία εντελώς άκυρη. Πραγματικά κανένας λόγος. Δε καταλαβαίνω γιατί. lolbying
masteripper Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Alexandros7474 είπε Για να τα βάλουμε τα γεγονότα όπως είναι . Επειδή διαβάζω σχόλια σαν να τσακώθηκαν για αυξανόταν λόγο 2 άνθρωποι και ο ένας έβγαλε Μπρίστολ η και σκότωσε την άλλον . 1) βρέθηκε ο θανων κλειδωμένος μέσα σε ένα μαγαζί μαστουρωμενος με προφανή σκοπό όχι την αγορά κοσμημάτων αλλά την κλοπή και προσπαθούσε με τον πυροσβεστήρα να σπάσει το τζαμί και να βγει 2) όταν προσπάθησε να βγει από το κάτο μέρος της βιτρίνας το κλώτσησα ο ιδιοκτήτης και ένας άλλος 3) ο θανων σηκώθηκε και έτρεξε . Ήρθαν οι αστυνομικοί των χτύπησαν με γκλοπ και τον συνέλαβαν Προφανώς και ο ιδιοκτήτης δεν είχε σκοπό να γίνει φονιάς δεν είχε φονικό όπλο και οποίος πει ότι πίστευε ότι θα τον σκότωνε με κλωτσιά είναι πιθανό να μην τα κατάφερνε ούτε αν ήταν ο μπρους λι Το αν πέθανε από αυτό η αν μεσολάβησε κάτι άλλο θα το δείξει η νεκροψία . Μην τα πολυπαραθέτεις τα στοιχεία...θα ενοχληθούν οι υπερασπιστές του "καλού"..... 2
Βασίλης_29 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε Κανε ενα κοπο και διαβαζε τι γραφω , ειδικα οταν εχουν απαντηθει ηδη https://www.insomnia.gr/forums/topic/686933-λιντσαρισμα-2018/?do=findComment&comment=56713509 Αυτό το διάβασα. Εμένα με ενδιαφέρει αν έχει κάνει ληστεία πράγματι και οχι τι είπε αυτός που τον χτύπησε για να δικαιολογηθεί.
Alexandros7474 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, skiabox είπε Κανονικά με τόσο μεγάλες διαφορές στις απόψεις των πολιτών πλέον πρέπει να διασπαστεί η Ελλάδα πλέον σε 2 κρατίδια τουλάχιστον! Αλήθεια είναι αυτό . Και έχει γίνει σκόπιμα
Raptorex Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Δηλαδή δεν έκανε διάρρηξη στο κοσμηματοπωλείο αυτός που χτύπησαν; Τοξικομανης μπήκε σε κοσμηματοπωλείο την ώρα που έλειπε ο ιδιοκτήτης και έπειτα προσπαθούσε να βγει από αυτό αρχικα χτυπώντας τη πόρτα με ένα πυροσβεστήρα και τελικά τα κατάφερε σπάζοντας το τζαμί της βιτρίνας.Σιγουρα πρόκειται για παρεξήγηση. 2
crashnburn Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 μαλιστα ,φτασαμε δλδ να θεωρουμε την ζωη μικροτερης αξιας απο μια κλοπη που δεν θα γινοταν κ απο ενα πρεζακι που πανικοβλητο πηγε να φυγει ενω δεν μπορουσε να παρει τα ποδια του πραγματικα ορισμενοι ειστε οχι απλα απαραδεκτοι αλλα απιστευτα κτηνοι που ψαχνουν αφορμη να αποσυμπιεσουν οτι σκατο κουβαλανε μεσα τους κ πριν βιαστει κανενας εξυπνακιας να πει οτιδηποτε κ εμενα πηγαν να μου βαλουν φωτια κ τους πεταξα εξω κλωτσηδον κ φωναξα την αστυνομια ,δεν σκοτωσα κανεναν ,δεν διψαω για αιμα ντρεπομαι για παρτη σας 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις