Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 1 minute ago, Vasivouzoukos said: Μα ο ίδιος είχε δηλώσει πως στο παρελθόν εκπορνευόταν, είχε aids και έκανε βαριά ναρκωτικά. Γιατί πέφτεις από τα σύννεφα; Αν θέλεις μπορούμε να πάμε αύριο στην Ιάσωνος και να δεις αυτοπροσώπως το χάλι που επικρατεί εκεί και στους γύρω δρόμους. Όσο για το μακαρίτη το διάβασα σε περισσότερο από ένα site ότι και αυτός σύχναζε εκεί. Με τα μάτια μου δεν τον είδα πάντως αν αυτό με ρωτάς αλλά είναι μαθηματικά επιβεβαιωμένο πως λίγο πολύ τέτοιοι άνθρωποι κάνουν τέτοια ''ζωή''. Και μην μου πεις σε παρακαλώ πως είναι ψέμματα αυτά που γράφονται. Να γράφανε για τον Χατζηγιάννη π.χ ότι παίρνει πρέζα στην Ιάσωνος να ζητήσεις αποδείξεις για να το πιστέψεις. Τώρα ένα άτομο που μπήκε λιώμα σε ένα κοσμηματοπωλείο, κρατώντας μαχαίρι και έχοντας κάνει στο παρελθόν τα όσα του καταλογίζονται ( και που ο ίδιος είχε επιβεβαιώσει) τότε όλο και κάπου θα πάει το μυαλό σου για το τι είδους ζωή κάνει. Αλλά το θέμα δεν είναι αυτό, μην κολλάς σε λανθασμένα πράγματα. Το πρόβλημα είναι η απουσία του κράτους που έχει τους τοξικομανείς και αλλωνίζουν, τα μμμ που όλη την ημέρα λένε πόσο επικίνδυνα είναι τα πράγματα και πόσο έχει αυξηθεί η εγκληματικότητα και πως ο καθένας από εμάς από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να γίνει δολοφόνος χωρίς να φταίει. Καταλαβαίνεις πως σχεδόν παραλογίζεσαι;
UsualSuspect__ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 2 minutes ago, Vangelis_D9 said: Τα μέλη του ΕΚΑΒ τον παρέλαβαν ήδη σιδηροδέσμιο, υπάρχουν τα βίντεο. Πρόσεχε στη συνέχεια πως θα παραπληροφορείς και θα λες ψέματα γιατί δεν είμαστε όλοι χαζοί και βλάκες για να τσιμπάμε την προπαγάνδα σου. Αυτό λέτε; 1
Vasivouzoukos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, YourTrueLegend είπε Συνεπως, δεν επιχειρησε να διαφυγει, αλλα να προστατευθει. ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ. Απάντησε μου κάτι αν θέλεις, αλλά σε παρακαλώ κάντο με το χέρι στην καρδιά. Κάποιος απειλεί την μάνα σου με μαχαίρι και σκοντάφτει και πέφτει στο έδαφος. Εσύ πως θα αντιδράσεις; Θα το δεις ψύχραιμα όλο το θέμα και θα πας να τον ακινητοποιήσεις ή θα αρχίσεις να τον βαράς όπου βρεις σκεπτόμενος πως πριν από λίγο απείλησε τη μάνα σου (και εσύ να μην γνώριζες αν είχε σκοπό και να την σκοτώσει). 1
margaritagr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, billdanos είπε Ωραία. Άρα ας αρχίσουμε να σκοτώνουμε προληπτικά για να είμαστε σίγουροι... Μπιλ το ξερεις οτι δε μπορείς να γενικεύσεις μια τέτοια κατάσταση. Γράφεις απο την ασφάλεια του σπιτιού σου ήρεμος και χαλαρός. Κανένας δε μίλησε για δολοφονίες , ουτε ξερεις ή ξερω αν ο μαγαζάτορας ήθελε να σκοτώσει. Δε βγήκε ο μαγαζάτορας να τον ψάξει στην Ομόνοια να τον τραμπουκίσει
panossar95 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Εγώ πιστεύω ότι η επίθεση, σύμφωνα με τα βίντεο, έγινε γιατί προσπάθησε να φύγει. Αν απλά εμενε μέσα και έπεφτε κάτω να παραδοθεί δε θα είχε γίνει όλο αυτό. Δε δικαιολογεί το ότι πήγε να φύγει το ξύλο που έφαγε, αλλά νομίζω οτι για αυτό έγινε. Δε πιστεύω ότι ο ιδιοκτήτης είχε πρόθεση. 6
Vangelis_D9 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Vasivouzoukos είπε Γιατί πέφτεις από τα σύννεφα; Αν θέλεις μπορούμε να πάμε αύριο στην Ιάσωνος και να δεις αυτοπροσώπως το χάλι που επικρατεί εκεί και στους γύρω δρόμους. Γιατί τόση εμμονή με την Ιάσονος αφού λες ότι νιώθεις σιχασιά αλλά γνωρίζεις και περιγράφεις αναλυτικά τα όσα συμβαίνουν εκεί. Υπάρχει κάτι που δεν μας είπες για το ποιον σου;
Vasivouzoukos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, billdanos είπε Καταλαβαίνεις πως σχεδόν παραλογίζεσαι; Χαχα μπορέι, πάω για ύπνο
talibanakos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Τοξοβόλος___U__K είπε Ναι αυτό λέω. Δε νομίζω οτι θα ξεσηκωθεί μόνο η κοινότητα. Το κόβω να έχουμε αντιδράσεις από μεγάλη μερίδα του κόσμου. Η θέα αυτού του λιντσαρίσματος είναι ικανή να γαλβανίσει πολύ κόσμο Μπα σε 2 μερες θα εχει ξεφουσκωσει,οπως ολα. Στην ελλαδα ζουμε,δεν νοιαζει κανεναν παραπερα,ετσι μαθαν. Αντε στη χειροτερη να παρει και κανενα δρομο στο ονομα του.
Vasivouzoukos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Vangelis_D9 είπε Γιατί τόση εμμονή με την Ιάσονος αφού λες ότι νιώθεις σιχασιά αλλά γνωρίζεις και περιγράφεις αναλυτικά τα όσα συμβαίνουν εκεί. Υπάρχει κάτι που δεν μας είπες για το ποιον σου; Δεν είπα ότι νιώθω εγώ σιχασιά αλλά όλοι αυτοί που βγαίνουν τώρα και κλαίνε τον μακαρίτη. Είσαι τόσο τυφλομένος από το μένος για να μου την πεις που δεν διαβάζεις καν τα όσα γράφω. Το αν πηγαίνω εγώ εκεί και τι κάνω είναι δικό μου θέμα και δεν σου πέφτει λόγος όπως και εμένα δεν μου πέφτει λόγος το τι κάνεις εσύ. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2018 από Vasivouzoukos
AtiX Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, billdanos είπε Καταλαβαίνεις πως σχεδόν παραλογίζεσαι; Δεν παραλογίζεται... εσκεμμένα και συνειδητά το κάνει... πιο κάτω αν είχε, εκεί θα πήγαινε... 1
Alexandros7474 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, talibanakos είπε Μπα σε 2 μερες θα εχει ξεφουσκωσει,οπως ολα. Στην ελλαδα ζουμε,δεν νοιαζει κανεναν παραπερα,ετσι μαθαν. Αντε στη χειροτερη να παρει και κανενα δρομο στο ονομα του. Υπάρχει αματωλων και κλεφτών
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, masteripper είπε Και αν κατα τύχη στις κλωτσιές που έριξες ήταν μοιραία και σε παίρναν και βίντεο.... ...τώρα τι θα μας έλεγες....ή κλαίγοντας θα έλεγες ήταν ατύχημα..σκόνταψαν πάνω στο πόδι μου....εντάξει μην το τεντωνουμε... Θα έλεγε ότι εξοστρακίστηκε η τζαμαρία... κάπως έτσι πήγανε να καλύψουν και άλλη μια δολοφονία πριν 10 χρονιά.
masteripper Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Με συγχωρείτε "υπερασπιστές" αλλά ο συγκεκριμένος όταν πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε ληστεία είχε 3 πιθανές εκβάσεις τις οποίες έπρεπε να τις γνωρίζει σαν ανθρώπινο ον σε μια κοινωνία... 1. Να λήστευε το κοσμηματοπωλείο και τώρα να ήταν αρχοντας στον κοσμο των ονείρων και να έχει αποκτήσει το σχετικό θάρρος για την επόμενη φορά...και αυτό μπορεί να μην ήταν μαγαζί αλλά το αμάξι σας, το σπίτι σας και πάει λέγοντας...αφού πέτυχε την 1η φορά γιατί όχι την 2η... 2. Να πιανόταν 3. Να συνέβαινε κάτι απίθανο όπως αυτό που συνέβη.... Σίγουρα η κουρτίνα Νο1 είναι ωραία αλλά αν δεν βγεί ..... 6 2
Meredoth Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, Vangelis_D9 είπε Δεν ήταν όλοι "φιλαράκια του" απαραίτητα, σαφέστατα διαμαρτυρία για τον κοινωνικό εκφυλισμό της ελληνικής κοινωνίας που φτάνει πλέον σε ακραίες ενέργειας όπως της αυτοδικίας και τέλος, γιατί σ ενοχλεί αυτό τώρα, απαγορεύεται; Δηλαδή το 2008 έπρεπε να απαγορευτούν οι πορείες για τον Γρηγορόπουλο; Το συγκρινουμε την δολοφονια ενος πιτσιρικα που την διεπραξε ενα οργανο του νομου εν ξυχρώ με αυτο, δεν βλεπω και πολυ σχεση. Επισης αυτοι που κατεβηκαν για διαμαρτιρια δεν ηδα να κανουν πορεια και να γνωριζουν τι κανουν. Περισοτερο μου θημησε το σλόγκαν του 80 Αγροτη πεινας, χχχχ ο Θρυλος και ο Πειρεας.
AtiX Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Vasivouzoukos είπε Απάντησε μου κάτι αν θέλεις, αλλά σε παρακαλώ κάντο με το χέρι στην καρδιά. Κάποιος απειλεί την μάνα σου με μαχαίρι και σκοντάφτει και πέφτει στο έδαφος. Εσύ πως θα αντιδράσεις; Θα το δεις ψύχραιμα όλο το θέμα και θα πας να τον ακινητοποιήσεις ή θα αρχίσεις να τον βαράς όπου βρεις σκεπτόμενος πως πριν από λίγο απείλησε τη μάνα σου (και εσύ να μην γνώριζες αν είχε σκοπό και να την σκοτώσει). Απάντησε μου με το χέρι στην καρδιά... θεωρείς την αυτοδικία σωστή και αν ναι... να ισχυει για όλες τις περιπτώσεις οπως εδώ????
Προτεινόμενες αναρτήσεις