Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 270
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε

Αυτό λέτε;

Παραπληροφορώ ειναι προφανές. 

Ευτυχως που εκεινη την ωρα δε βρέθηκε μπροστά του κάποιος πολίτης. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, masteripper είπε

Με συγχωρείτε "υπερασπιστές" αλλά ο συγκεκριμένος όταν πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε ληστεία είχε 3 πιθανές εκβάσεις τις οποίες έπρεπε να τις γνωρίζει σαν ανθρώπινο ον σε μια κοινωνία...

1. Να λήστευε το κοσμηματοπωλείο και τώρα να ήταν αρχοντας στον κοσμο των ονείρων και να έχει αποκτήσει το σχετικό θάρρος για την επόμενη φορά...και αυτό μπορεί να μην ήταν μαγαζί αλλά το αμάξι σας, το σπίτι σας και πάει λέγοντας...αφού πέτυχε την 1η φορά γιατί όχι την 2η...

2. Να πιανόταν

3. Να συνέβαινε κάτι απίθανο όπως αυτό που συνέβη....

Σίγουρα η κουρτίνα Νο1 είναι ωραία αλλά αν δεν βγεί .....

Ζονγκ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Vasivouzoukos είπε

Απάντησε μου κάτι αν θέλεις, αλλά σε παρακαλώ κάντο με το χέρι στην καρδιά.

Κάποιος απειλεί την μάνα σου με μαχαίρι και σκοντάφτει και πέφτει στο έδαφος.

Εσύ πως θα αντιδράσεις; Θα το δεις ψύχραιμα όλο το θέμα και θα πας να τον ακινητοποιήσεις ή θα αρχίσεις να τον βαράς όπου βρεις σκεπτόμενος πως πριν από λίγο απείλησε τη μάνα σου (και εσύ να μην γνώριζες αν είχε σκοπό και να την σκοτώσει).

Μου αρέσουν πολύ τα υποθετικά ερωτήματα. Αν η γιαγιά μου είχε ρόδες θα ήταν καρουζέλ. Κι έχω προσωπική πείρα από ληστεία μετά ξυλοδαρμού σε βάρος μου αλλά πάει πολύ να απαιτείς από τον καθένα - στην ουσία εκβιάζοντάς τον - να παρασυρθεί σε ατέρμονη συζήτηση υποθέσεων επί υποθέσεων μόνο και μόνο για να δικαιολογηθεί πλήρως η επιθυμητή κατάλυση κράτους δικαίου και την αντικατάστασή του με το νόμο της ζούγκλας, του ισχυρότερου κοκ. Καθαρά φασιστικές πρακτικές.

Επεξ/σία από Vangelis_D9
  • Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, margaritagr said:

Μπιλ το ξερεις οτι δε μπορείς να γενικεύσεις μια τέτοια κατάσταση. Γράφεις απο την ασφάλεια του σπιτιού σου ήρεμος και χαλαρός. Κανένας δε μίλησε για δολοφονίες , ουτε ξερεις ή ξερω αν ο μαγαζάτορας ήθελε να σκοτώσει. 

Δε βγήκε ο μαγαζάτορας να τον ψάξει στην Ομόνοια να τον τραμπουκίσει

Α γιατί εγώ μέχρι τώρα μόνο γενικεύσεις διαβάζω εδώ μέσα... 

Δεν σχολιάζω βέβαια τα ακόμη πιο εξωφρενικά συμπεράσματα κάποιων που βασίζονται στην προσωπική ζωή του θύματος (ποσό μάλλον στην σεξουαλικη)...

Επισης μόνο όταν είσαι ήρεμος μπορείς να δεις τα πράγματα με τη σωστή ματιά και με ψυχραιμία. :) 

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Vangelis_D9 είπε

Μου αρέσουν πολύ τα υποθετικά ερωτήματα. Αν η γιαγιά μου είχε ρόδες θα ήταν καρουζέλ. Κι έχω προσωπική πείρα από ληστεία μετά ξυλοδαρμού σε βάρος μου αλλά πάει πολύ να απαιτείς από τον καθένα - στην ουσία εκβιάζοντάς τον - να παρασυρθεί σε ατέρμονη συζήτηση υποθέσεων επί υποθέσεων μόνο και μόνο για να δικαιολογηθεί πλήρως η επιθυμητή κατάλυση κράτους δικαίου και την αντικατάστασή του με το νόμο της ζούγκλας, του ισχυρότερου κοκ. Καθαρά φασιστικές πρακτικές.

Εσυ να μας πεις αν εγώ παραπληροφορω κι ο τύπος με το γυαλι στο χέρι ειναι σιδεροδέσμιος όπως έγραψες. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Vangelis_D9 είπε

Μου αρέσουν πολύ τα υποθετικά ερωτήματα. Αν η γιαγιά μου είχε ρόδες θα είχε καρουζέλ. Κι έχω προσωπική πείρα από ληστεία μετά ξυλοδαρμού σε βάρος μου αλλά πάει πολύ να απαοτε΄'ις από τον καθένα - στην ουσία εκβιάζοντάς τον - να παρασυρθεί σε ατέρμονη συζήτηση υποθέσεων επί υποθέσεων μόνο και μόνο για να δικαιολογηθεί πλήρως η επιθυμητή κατάλυση κράτους δικαίου και την αντικατάστασή του με το νόμο της ζούγκλας, του ισχυρότερου κοκ. Καθαρά φασιστικές πρακτικές.

Εντάξει τώρα τα έδωσες όλα...μήπως πρέπει να το δεις με κάποιον ειδικό...δηλαδή τι πρέπει να σου κάνουν για να ξυπνησεις....

Δημοσ.

Επίσης αποδεικνύεται σε οποιοδήποτε ελληνικό forum για συζητήσεις αν μπείτε, ότι δεν μπορούν 2 ή και περισσότερα άτομα να συμφωνήσουν σε μια κοινή πορεία!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, skiabox είπε

Επίσης αποδεικνύεται σε οποιοδήποτε ελληνικό forum για συζητήσεις αν μπείτε, ότι δεν μπορούν 2 ή και περισσότερα άτομα να συμφωνήσουν σε μια κοινή πορεία!

Και που είναι το κακό?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, masteripper είπε

Εντάξει τώρα τα έδωσες όλα...μήπως πρέπει να το δεις με κάποιον ειδικό...δηλαδή τι πρέπει να σου κάνουν για να ξυπνησεις....

Με ψυχιατρικοποίησες τώρα; Ξέρεις ότι αυτό αποτελεί πλέον νόμιμο λόγο για έγκληση;

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, skiabox said:

Μόνο στα φορουμς συμβαίνει αυτό; :) 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...