defacer Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, masteripper said: Με συγχωρείτε για όσους θα τους κακοφανει αλλά η προσωπική μου άποψη είναι ότι το σπίτι μου/το μαγαζι μου/το γραφείο μου είναι το άβατο μου...οποιοσδήποτε δεν έχει νόμιμο δικαίωμα να ευρίσκεται μέσα ...απλώς δεν έχει δικαιώματα...απο εκεί και πέρα ο νοών νοείτο... Με συγχωρείς αν σου κακοφανεί η άποψη μου, αλλά η ζωή και η σωματική ακεραιότητα του άλλου είναι πολύ μεγαλύτερο άβατο από το μαγαζί σου (κατοχυρώνεται συνταγματικά) και κανένας δεν έχει νόμιμο δικαίωμα να του τη στερήσει. Ο νοών νοείτω, αλλά κάποιοι είναι τόσο πίθηκοι που δε νοούν καθόλου. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2018 από defacer 14 1
NemeSis1990 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε Τον πιανεις και καλεις την αστυνομια. Δεν τον δολοφονεις, ειδικα οταν δεν ειναι σε θεση οχι να σε απειλησει, αλλα ουτε καν να σηκωσει ενα πυρσοσβεστηρα οπως φαινεται στο βιντεο. Ακριβως. Αυτη ειναι η ξεφτυλα των ΑΡΔ αυτης της χωρας. Ανθρωπακια. στειλε το βιντεο δεν το εχω δει
26ska Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 https://youtu.be/sRlNDRe7Ygo, θαυμάστε. Μόλις τώρα, NemeSis1990 είπε στειλε το βιντεο δεν το εχω δει Αν δεν το χεις δει τι μας λες ρε φίλε; 1
defacer Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 1 minute ago, 26ska said: https://youtu.be/sRlNDRe7Ygo, θαυμάστε. Αν δεν το χεις δει τι μας λες ρε φίλε; Θα σου απαντούσα, αλλά να μη σου στερήσω τη χαρά να ανακαλύψεις μόνος σου τι είναι ο nemesis. 1
NemeSis1990 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, 26ska είπε https://youtu.be/sRlNDRe7Ygo, θαυμάστε. Αν δεν το χεις δει τι μας λες ρε φίλε; τωρα που το ειδα, θα επρεπε να σηκωσει τα χερια και να πει παραδινομαι, αλλα αυτος παει να φυγει σα τον ποντικα Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2018 από NemeSis1990
YourTrueLegend Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και εδω το ατομο που δολοφνηθηκε. Ανθρωπος συγκροτημενος, μορφωμενος, ωριμος και με λογο. Δεν τον λες και αποβρασμα. Επισης απο το παρουσιαστικο του, σιγουρα δεν τρομοκρατεισαι.. https://vimeo.com/122906612 Κι επισης. Αν υποθεσουμε οτι στο βιντεο οι 2 μαγκες παιζουν αυτοαμυνα απεναντι στην απειλη, τοτε ας μου εξηγησει καποιος: αφου βγαινει αιμοφυρτος με καρφωμενα τα γυαλια της τζαμαριας σε ολο του το σωμα, γιατι συνεχιζουν και τον κλωτσανε... Και γιατι κανεις απο τους τριγυρω δεν επεμβαινει; Επισης ειναι ξεκαθαρο στο βιντεο πως κανεις απο ολους αυτους δεν διακατεχεται απο φοβο ή απειλη. Οι 2 απλα επιχειρουν να τον δολοφονησουν και οι αλλοι 8-9 ειναι μεταξυ τσιγαρου-καφε, καφε-τσιγαρου και ολιγον μπανιστηρι στο ξυλο. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2018 από YourTrueLegend 5 1
26ska Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, NemeSis1990 είπε τωρα που το ειδα, θα επρεπε να σηκωσει τα χερια και να πει παραδινομαι Ρε μάστορα ξέρεις τι σημαίνει τοξικό εξαρτημένος; Αν είχε τη διαύγεια να πει παραδινομαι, δεν θα έκανα καν αυτή την πράξη. Καλλιεργημενο άτομο ήταν ο συγκεκριμένος.
isay Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Αρχίσαμε τις παπάρες αναλογα με τα κολλήματα του εκάστοτε. Να πω και τα δικά μου Μπήκες στο χώρο μου να με κλέψεις αν με παιρνει θα σε σκίσω, οποιος κι αν εισαι, οτι κι αν πρεσβευεις, ό,τι κι αν αντιπροσωπεύεις Είμαι μάρτυρας μιας ληστείας/βιαιοπραγίας και δυναμαι να ακινητοποιήσω τον δράστη, θα το κάνω με οποιο τρόπο μπορώ Οι έκφρασεις "αν με παιρνει" και "δυναμαι" σημαινουν οτι δε θα ρισκάρω τη ζωή μου, πχ ο άλλος κρατά πιστόλι ή ειναι διπλασιος απο εμένα ΑΛΛΑ αν ειναι στα κυβικά μου ... κλωτσομπουνιδια μεχρι να μεινει αναισθητος να τον δέσω. 12 4
billiboo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 προφανώς και ο άτυχος νέος πλήρωσε την ατιμωρησία και έλλειψη δικαιοσύνης που υπάρχει στην κοινωνία μας. μπορεί να ήταν ο 10 κλεφτής στο συγκεκριμένο μαγαζί. Γιαυτό πρέπει να λειτουργεί η δικαιοσύνη και η αστυνομία και να μην φτάνουμε στην αυτοδικία. δεν νομίζω κανείς από τους 2 να ξύπνησε το πρωί και είπε σήμερα θα σκοτώσω ένα πρεζακι. αλλά εαν βλέπεις το βιος σου να καταστέφετε αντιδράς υπερβολικά και χωρίς να σκέφτεσαι οπως ακριβως επραξε και το θυμα πανω στην μαστούρα του..... 2
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Μήπως αυτοί που τον κλωτσούσαν δεν θεώρησαν ότι θα πεθάνει με δυο τρεις κλωτσιές; Εννοώ, ότι πάνω στον αναβρασμό τους, δεν λογάριασαν την τζαμαρία και τι ζημιά μπορεί να κάνει. Σε κάθε περίπτωση, να σκοτώσεις ένα πρεζόνι είναι πολύ μικρό, ακόμη και μαχαίρι να είχε, βλέποντας ότι ούτε τον πυροσβεστήρα δεν μπορούσε να σηκώσει.
opera Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Όταν κάποιος παίρνει ναρκωτικά πρέπει να γνωρίζει και τις συνέπειες καθώς ως ενήλικος είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του. Το ότι ήταν χρήστης δεν αποτελεί ελαφρυντικό. Όλοι αντιμετωπίζουμε προβλήματα στη ζωή μας αλλά δε πέφτουμε στα ναρκωτικά. Το θέμα πήρε δημοσιότητα λόγω των σεξουαλικών προτιμήσεων του δύστυχου ανθρώπου,δυστυχώς όμως πολλοί άλλοι θάνατοι χρηστών δε παίρνουν δημοσιότητα. Ελπίζω ο θάνατός του να μη πάει χαμένος και να σωθούν άλλα παιδιά από τη μάστιγα των ναρκωτικών. 8 2
billiboo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, whoose είπε Σε κάθε περίπτωση, να σκοτώσεις έναν ανθρωπο είναι πολύ μικρό, ακόμη και μαχαίρι να είχε, βλέποντας ότι ούτε τον πυροσβεστήρα δεν μπορούσε να σηκώσει. fixed Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2018 από billiboo
Anastazio Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτες οι γλυκες και τα χαιδεματα προβλεπονται μονο στο μπαχαλισταν και οι φεροντες αντιθετη αποψη ειναι πιθικοι κοκ,οπουδηποτε αλλου το συστημα απλα λειτουργει. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2018 από Anastazio 3 1
isay Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, billiboo είπε προφανώς και ο άτυχος νέος πλήρωσε την ατιμωρησία και έλλειψη δικαιοσύνης που υπάρχει στην κοινωνία μας. μπορεί να ήταν ο 10 κλεφτής στο συγκεκριμένο μαγαζί. Γιαυτό πρέπει να λειτουργεί η δικαιοσύνη και η αστυνομία και να μην φτάνουμε στην αυτοδικία. δεν νομίζω κανείς από τους 2 να ξύπνησε το πρωί και είπε σήμερα θα σκοτώσω ένα πρεζακι. αλλά εαν βλέπεις το βιος σου να καταστέφετε αντιδράς υπερβολικά και χωρίς να σκέφτεσαι οπως ακριβως επραξε και το θυμα πανω στην μαστούρα του..... Δυστυχώς, συμφωνώ απολυτα. Αφου η αστυνομια/δικαιοσυνη/προνοια αδυνατει να με προστατευσει (ΚΑΙ προλητικά), ειναι θεμα χρόνου να βγει η αυτοδικία. 1 1
Vangelis_D9 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Μπράβο, ανοίξατε αυτό το νήμα για να εκτονωθούν τα κόμπλεξ των καλοβολεψάκηδων "μη μου την περιουσία τάραττε" και να θεωρούν ότι η ανθρώπινη ζωή είναι μηδαμινής αξίας μπροστά σε μια χάντρα. Γιατί και ο χρυσός μια χάντρα είναι. Πάντως τις τελευταίες ώρες αρχίζει να γίνεται συνειδητό ότι κανείς πλην του βίντεο δεν λέει όλη την αλήθεια, ήδη η διακριτή παρουσία της αστυνομίας, που ήταν λίγα μέτρα πιο κάτω στον πεζόδρομο και το γεγονός πως το θύμα παγιδεύτηκε σκόπιμα μέσα στο μαγαζί υποψιάζει ότι μάλλον συνέβη κάτι διαφορετικό από αυτά που παρουσιάζονται. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις