AtiX Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για αυτά τα γεγονότα.. Δυστυχώς το θύμα είναι θύτης και τούμπαλιν... Αυτά γίνονται όταν ο φόβος κυριαρχεί και αντικαθιστά την λογική... κρίμα... 1
NemeSis1990 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) νεο βιντεο, και φαντασου να κολλησε και κανα hiv ο αστυνομος Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2018 από NemeSis1990
YourTrueLegend Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 minutes ago, isay said: Δυστυχώς, συμφωνώ απολυτα. Αφου η αστυνομια/δικαιοσυνη/προνοια αδυνατει να με προστατευσει (ΚΑΙ προλητικά), ειναι θεμα χρόνου να βγει η αυτοδικία. Ρε συ ποια αυτοδικια; Αν δεις το βιντεο, δεν μπορει να σηκωσει ουτε πυροσβεστηρα. Καλεις την αστυνομια και παραφυλας μην τυχον βγει για να τον πιασεις. Η σωματοδομη και η κατασταση του ληστη παραπεμπουν στο οτι και γυμνασιοπαιδο μπορει να τον βαλει κατω. Εκει ειναι 10 ενηλικες σε κατασταση ψυχραιμιας ολοι, δεν χρειαζεται κατι περισσοτερο απο το να τον κρατησεις μεσα μεχρι να ερθει η αστυνομια, την οποια ειχαν ηδη καλεσει. Δεν εχει νοημα να του επιτεθεις. Συμφωνω στο οτι την περιουσια σου την προστατευεις, αλλα αυτο δε συνεπαγεται οτι σκοτωνεις σε καθε περιπτωση... Ειδικα αμα υπαρχουν προφανη εναλλακτικα options οπως φαινονται ξεκαθαρα στο βιντεο. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2018 από YourTrueLegend 5
mylo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Καλά, εσάς άμα μπει κλέφτης στο σπίτι σας ή στο μαγαζί σαςπεριμένετε την αστυνομία... 6 3
Vangelis_D9 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, NemeSis1990 είπε νεο βιντεο, και φαντασου να κολλησε και κανα hiv ο αστυνομος Μπράβο μεγάλε κι έξυπνε, ο επιθεωρητής Σαίνης είσαι; Και τι μας το βάλες το βίντεο, δεν δείχνει τίποτα διαφορετικό από την προσπάθεια να γλυτώσει από το λιντσάρισμα και ότι η αστυνομία ήταν ακριβώς δίπλα. 1
nik0laus Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Οι ΑΡΔ κάνουν γαργάρες και λένε ότι τους πουν να λένε... Και μετά τον Γρηγορόπουλο ,έχουμε τον Κωστόπουλο ..... Λες να έχουμε τίποτε χρυσές δουλειές για τους τζαμάδες ; 1
defacer Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 3 minutes ago, mylo said: Καλά, εσάς άμα μπει κλέφτης στο σπίτι σας ή στο μαγαζί σαςπεριμένετε την αστυνομία... Έχω μπερδευτεί λίγο. Εκτός από το να περιμένω την αστυνομία και να ξυλοκοπησω μέχρι θανάτου κάποιον που δε μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του, έχω άλλη επιλογή ή έχουν καεί τόσα εγκεφαλικά κύτταρα που μόνο αυτές οι δύο υπάρχουν; 8
isay Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε Ρε συ ποια αυτοδικια; Αν δεις το βιντεο, δεν μπορει να σηκωσει ουτε πυροσβεστηρα. Καλεις την αστυνομια και παραφυλας μην τυχον βγει για να τον πιασεις. Η σωματοδομη και η κατασταση του ληστη παραπεμπουν στο οτι και γυμνασιοπαιδο μπορει να τον βαλει κατω. Εκει ειναι 10 ενηλικες σε κατασταση ψυχραιμιας ολοι, δεν χρειαζεται κατι περισσοτερο απο το να τον κρατησεις μεσα μεχρι να ερθει η αστυνομια. Δεν εχει νοημα να του επιτεθεις. Συμφωνω στο οτι την περιουσια σου την προστατευεις, αλλα αυτο δε συνεπαγεται οτι σκοτωνεις σε καθε περιπτωση... Ειδικα αμα υπαρχουν προφανη εναλλακτικα options οπως φαινονται ξεκαθαρα στο βιντεο. Λεγεντ δεν εγραψα πουθενά για σκότωμα, μη βάζεις λογια στο στόμα μου (ή μαλλον στο πληκτρολογιο μου). Ειπα ακινητοποιηση.
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Μου ήρθαν λίγο απότομα τα νέα καθώς γνώριζα προσωπικά τον Ζακ. Λυπάμαι για αυτή τη κατάληξη του πραγματικά. Ήταν εξαιρετικός σύμμαχος στον κοινό αγώνα μας για την LGBT+ κοινότητα
mylo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, defacer είπε Έχω μπερδευτεί λίγο. Εκτός από το να περιμένω την αστυνομία και να ξυλοκοπησω μέχρι θανάτου κάποιον που δε μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του, έχω άλλη επιλογή ή έχουν καεί τόσα εγκεφαλικά κύτταρα που μόνο αυτές οι δύο υπάρχουν; Εγώ δεν είπα να τον ξυλοκοπησεις μέχρι να πεθάνει. Απλά δεν θα κάτσω με σταυρωμένα χέρια να περιμένω πότε θα έρθει η αστυνομία. 7 2
NikosKallithea Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Εγω θα πω κακώς που δεν τον κέρασαν καφέ Αν έμπαινε σπιτι σας να σας κλέψει, να σας βιάσει την γυναίκα ή την κόρη, να σας σκωτωσει τι θα κάνατε; Την ωρα που μπουκαρει κάποιος, κανείς δεν εχει την ψυχραιμία να αντιμετωπίσει την κατάσταση και να δει αν αυτός που πήγε έχει ή δεν έχει μαχαίρι εχει ή δεν εχει πιστόλι, θέλει να σε βιάσει, θέλει να σε κλέψει, θέλει να σκοτώσει. Απλά εκείνη τη στιγμή ενεργείς σαν αγριο θηρίο και μονο με το ένστικτο Αφήστε να δουμε τι θα πει και η δικαιοσύνη. 8 3 1
AtiX Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, NikosKallithea είπε Εγω θα πω κακώς που δεν τον κέρασαν καφέ Αν έμπαινε σπιτι σας να σας κλέψει, να σας βιάσει την γυναίκα ή την κόρη, να σας σκωτωσει τι θα κάνατε; Την ωρα που μπουκαρει κάποιος, κανείς δεν εχει την ψυχραιμία να αντιμετωπίσει την κατάσταση και να δει αν αυτός που πήγε έχει ή δεν έχει μαχαίρι εχει ή δεν εχει πιστόλι, θέλει να σε βιάσει, θέλει να σε κλέψει, θέλει να σκοτώσει. Απλά εκείνη τη στιγμή ενεργείς σαν αγριο θηρίο και μονο με το ένστικτο Αφήστε να δουμε τι θα πει και η δικαιοσύνη. Άρα όλοι μας ήμαστε εν δυνάμει ζώα, απολίτιστοι και δολοφόνοι... 2
defacer Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 2 minutes ago, mylo said: Εγώ δεν είπα να τον ξυλοκοπησεις μέχρι να πεθάνει. Απλά δεν θα κάτσω με σταυρωμένα χέρια να περιμένω πότε θα έρθει η αστυνομία. Θέλεις να πεις ότι δεν καταλαβαίνεις; Δε λέω να βιάσεις την κοπέλα, απλά κι αυτή προκαλούσε. 4
billiboo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε Ρε συ ποια αυτοδικια; Αν δεις το βιντεο, δεν μπορει να σηκωσει ουτε πυροσβεστηρα. Καλεις την αστυνομια και παραφυλας μην τυχον βγει για να τον πιασεις. Η σωματοδομη και η κατασταση του ληστη παραπεμπουν στο οτι και γυμνασιοπαιδο μπορει να τον βαλει κατω. Εκει ειναι 10 ενηλικες σε κατασταση ψυχραιμιας ολοι, δεν χρειαζεται κατι περισσοτερο απο το να τον κρατησεις μεσα μεχρι να ερθει η αστυνομια, την οποια ειχαν ηδη καλεσει. Δεν εχει νοημα να του επιτεθεις. Συμφωνω στο οτι την περιουσια σου την προστατευεις, αλλα αυτο δε συνεπαγεται οτι σκοτωνεις σε καθε περιπτωση... Ειδικα αμα υπαρχουν προφανη εναλλακτικα options οπως φαινονται ξεκαθαρα στο βιντεο. Το σχόλιο του isay ήταν απάντηση στο δικό που σχολίασα την γενική κατάσταση και όχι μεμονωμένα το περιστατικό.
Alexandros7474 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Έξω από τον χορό πολλά τραγούδια μπορεί να πει κάποιος . Αν έχει όμως κάποιος μαγαζί στο κέντρο και τον έχουν κλέψει 10 φορές και μπαίνουν στο μαγαζί του κάθε μέρα δήθεν πελάτες μπας και τον κοροϊδέψουν και κλέψουν κάτι , σε ένα μαγαζί που από της πορείας και τα επεισοδια αναγκάζεται να. Κλείνει και 40 μέρες τον χρόνο τότε η ψυχολογία και οι αντιδράσεις είναι διαφορετικές . Και μεγαλύτερος φταίχτης από όλους στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι η πολιτεία 2 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις