Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, masteripper είπε

Οι υπερασπιστές θα ήθελα να παραθέσουν τις δικές τους ιστορίες με ανάλογες καταστάσεις...αλλά έξω απο τον χορό πολλά τραγούδια...

Τι να πω...όταν προσπαθείς να ωραιοποιήσεις το κάθε κατακάθι τότε δεν σου αξίζουν πολλά πράγματα...στο κάτω κάτω της γραφής δεν ήταν ο Γιάννης Αγιάννης να πάει να κλέψει την φρατζόλα ψωμί γιατί δεν είχε να φάει..κοσμηματοπωλείο ήθελε η αφεντιά του ...να είναι χοντρή η μπάζα...ξεφτίλα...

Έχεις ψάξει να δεις ποιος ήταν ο τύπος που έχασε τη ζωή του; 

• Απαντ. 270
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε

Ενα θα πω. Επειδη χθες οι καταπτυστοι ΑΡΔ, πλην ελαχιστων, προσπαθησαν να κουκουλωσουν το θεμα γραφοντας στα sites περι "τοξικομανους επιδοξου ληστη που μπηκε μεσα με μαχαιρι και απειλησε, αλλα κατα την εξοδο του επεσε στην τζαμαρια και τραυματιστηκε", μεσα στην ολη θλιψη που μου προκαλει το βιντεο, χαιρομαι που το θεμα τελικα πηρε διαστασεις κι ελπιζω οι τραμπουκοι στο βιντεο που τα εβαλαν με εναν μικροκαμωμενο, αδυναμο και αοπλο ανθρωπο, να παρουν οτι τους αξιζει, δηλαδη, δικαιοσυνη για τις πραξεις τους.

Ο ενας δε, ο "πιο μαγκας" εκ των 2 στο βιντεο, φαινεται πως δεν του εχει περισσεψει αλλη μαγκια απο χθες, κι ετσι ενω καταζητειται δεν εχει παρουσιαστει ακομα στις αρχες.

Μεγαλο κριμα για το παιδι, το βιντεο απλα σοκαρει οχι μονο για τους 2 "μαγκες" αλλα και για τον περιγυρο που κοιταζει σαν να βρισκεται σε κερκιδα αγωνα kickbox.

συμφωνω για τον αδικο χαμο οποιανδηποτε ανθρωπινης ζωης.

οτι και να εχει κανει δεν ειναι σωστο να διδετε η ''δικαιοσυνη'' απο τον οχλο.

ηθελα ομως να ηξερα αν θα ελεγες μεγαλο κριμα για το ''παιδι'' .... αν θα εσφαζε μεσα στον πανικο του την θολουρα του η οπως αλλιως χαρακτηρισετο την-τον  υπαλληλο που ηταν μεσα?? και μετα γινοταν αυτο που εγινε ....

Δημοσ.
6 minutes ago, billiboo said:

Να χώσει τον εξαρτημένο σε ένα κέντρο απεξάρτησης και να μην αφήνει τον κόσμο στο έλεος της εγκληματικοτητας

3 minutes ago, billiboo said:

Σε κεντρο απεξάρτησης είπα όχι φυλακή 

Συγγνώμη, μάλλον μπερδεύτηκα από το "να τον χώσει" και νόμιζα πως εννοούσες καταναγκαστικά. Δε μου φαίνεσαι για το είδος του καραγκιόζη που θα έλεγε ότι αν βαφτίσουμε τη φυλακή αλλιώς δεν είναι πια φυλακή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, 26ska είπε

Ειλικρινά δεν δίνω μία...ήταν εγκληματίας...

Επεξ/σία από masteripper
  • Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε

Αν έμπαινε σπίτι σας ο Πάγκαλος με μαγιό μπραζίλ χωρίς στηθόδεσμο και χόρευε βαλς με τον Μπογδάνο ντυμένο μικρό μου πόνι τι θα κάνατε;

θα έσπαγα τη δική μου τζαμαρία μονος μου και θα αυτοκτονουσα, γιατί τετοια εικονα δε φευγει ποτε απο το μυαλο και θα εμπαινα τρελαδικο! 🤣

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, masteripper είπε

Ρε φίλε αυτό σου λέω, δεν ήταν εγκληματίας 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, defacer είπε

https://www.google.de/search?q=κέντρο+απεξάρτησης

αν ήταν πολύ δύσκολο για σένα.

Σε όλες τις πολιτισμένες χώρες υπάρχουν κέντρα απεξάρτησης, και σε όλες υπάρχει εγκληματικότητα που σχετίζεται με τα ναρκωτικά.

Το να λες ότι δεν έχουμε, ή το ότι αν είχαμε δε θα είχε συμβεί η πλειοψηφία των σχετικών περιστατικών, είναι απλά ουγκανισμός.

Πάντως απ'το βίντεο που κάνει τη διάλεξη, φαίνεται εκ του αποτελέσματος πως αν πήγε, δεν έκανε σωστά τη δουλειά του.
Εδώ φαίνεται πως δεν είχε καταλάβει πώς κόλλησε τη μόλυνση...

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, defacer είπε

Θα έπρεπε να αθωωθεί κάποιος από τους δύο επειδή ήταν επηρεασμένος από κάτι;

Ο ένας πλήρωσε με τη ζωή του ήδη,ο άλλος θα υποστεί επίσης τις συνέπειες της πράξης του.

Ανθρώπινα πλάσματα και οι δύο αλλά ο νόμος είναι νόμος.

Τα παράπονα στο νομοθέτη.

• Like 2
Δημοσ.

Ειλικρινά δεν δίνω μία...ήταν εγκληματία...

Δεν είπε κανείς το αντίθετο... εγκληματίας που δικάστηκε σε θάνατο από 5 πολίτες... Αυτή είναι η ιστορία...

• Like 1
Δημοσ.

Μιλάμε για ταχύτατη διερεύνηση της υπόθεσης και αυτοστιγμεί απονομή δικαιοσύνης. Που είσαι διαμάντι μου τόσο καιρό να γίνεις ο αστυνόμος μας και ο δικαστής μας που χρειαζόμασταν όλοι;

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, 26ska είπε

Και τι ήταν βρε μάστορα...έπεσε σε κάποια χωροχρονική ανωμαλία που τον ξεφούρνισε μεσα στο κοσμηματοπωλείο του άλλου...ήμαρτον...

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, 26ska είπε

Μόλις τώρα, 26ska είπε

ska εδω εισαι λάθος.

Οταν μπαινει καποιος αγνωστος με κακους σκοπους, δεν συστήνεται "Γεια σας, ειμαι ο τάεδ, με το τάδε προβλημα και ήρθα να σας κάνω κακο"

Μπήκε για εγκληματική πράξη, που εσύ (ως αμυνομενος) αδυνατεις να γνωρίζεις που μπορει να φτάσει ή τι κουβαλάει μαζί του. Ζυγιζεις καταστάσεις για τη δική σου ζωή, μετά την περιουσία σου και δρας αναλογα.

Οποτε σταμάτα να επιχειρηματολογεις οτι ήταν ο Ζακ, με αυτο το προβλημα. Ηταν κάποιος που μπήκε να μου κανει κακο και εγω πρεπει να σκεφτώ το χειροτερο. 

• Like 9
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, Vangelis_D9 said:

Μιλάμε για ταχύτατη διερεύνηση της υπόθεσης και αυτοστιγμεί απονομή δικαιοσύνης. Που είσαι διαμάντι μου τόσο καιρό να γίνεις ο αστυνόμος μας και ο δικαστής μας που χρειαζόμασταν όλοι;

Θελει διερευνηση ειναι η αληθεια η περιπτωση της ληστειας,παιζει δηλαδη αυτος που την κανει να μην ειναι ληστης αν δεν νιωθει ετσι!Σωστος?! :D

Επεξ/σία από Anastazio
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...