Anastazio Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 1 minute ago, AtiX said: Είπα ναι ήταν εγκληματίας... του αξίζει αυτό που έπαθε από αυτούς που το έπαθε??? Σου απαντησα,πηρε τα ρισκα του!Ειναι ζορικο το επαγγελμα!
giorgoskav Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 περιμενε θα ερθουν και αλλα τρολλ να κλαψουν για το ''παιδι''.... η υποκρισια στο μεγαλειο της φυσικα δεν αναφερομαι σε σενα ξερει αυτος. 1
masteripper Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, 26ska είπε Η ισοπέδωση και του τσουβάλιασμα νομίζω ξέρεις σε τι ιδεολογία παραπέμπει, ας έχουμε λίγο κριτική σκέψη και ας ψάχνουμε ένα θέμα λίγο παραπάνω για να έχουμε μια γνώμη. Ο τύπος εγκληματίας δεν ήταν, ούτε σεσημασμενις, ούτε τιποτα. Σε ουσίες ήταν μπλεγμένος, όποιος έχει ιδέα, ξέρει μπορεί ένας εξαρτημένος, αλλά ήταν από ότι λένε αυτοί που τον γνωρίζουν καλλιεργήμενο ατόμο με ευαισθησίες και κοινωνικά ενεργός, χωρίς να έχει απασχολήσει ποτέ με ανάλογες πράξεις. Η μαλάκυνση έχει αρχίσει και γίνεται επικίνδυνο φαινόμενο...δηλαδή ο άλλος επειδή έχει κάποιες ¨"ανάγκες" θα πρέπει να τον συμπονούμε και να τον έχουμε στο απυρόβλητο...με την ίδια λογική ο μέσος άνθρωπος έχει εθισμό στην μεγάλη ζωή οπότε θα πρέπει πολύ απλά όποτε του καπνίσει να αρπάζει το ΒΙΟΣ του συνανθρώπου του για να εξυπηρετήσει τον εθισμό του....
Alexandros7474 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, 26ska είπε Δεν απείλησε κανέναν, όταν μπήκε στο μαγαζί ήταν άδειο. Σε εμένα γιατί δεν συμβαίνουν αυτά ρε παιδιά . Να μπαίνω στα μαγαζιά και να σπάω τα τζάμια για να βγω ; Ξέρεις και το παλικάριμ ε την έγκυο γυναίκα που σκότωσε ο Πακιστανός όταν πήγαιναν οι άνθρωποι να γεννήσουν πριν τον μαχαιρώσει και του πάρει την μηχανή δεν ήταν κλέφτης . Περαστικός ήταν 8 1
YourTrueLegend Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 1 minute ago, Vassilis_24 said: Α, οκ, τότε νομίζω ότι περισσότερο πρόκειται για ηλιθιότητα. Μου φάνηκε πράγματι γελοίο να τους βλέπω να κλωτσάνε απ'έξω, με τον άλλο παγιδευμένο μέσα, μυαλό καθόλου. Το πώς βρέθηκε μέσα σε κλειδωμένο μαγαζί, το ξέρουμε; Μπηκε να ληστεψει και κλειδωσε η πορτα (μετρο ασφαλειας στα κοσμηματοπωλεια), με αποτελεσμα να μεινει μεσα.
26ska Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, masteripper είπε Η μαλάκυνση έχει αρχίσει και γίνεται επικίνδυνο φαινόμενο...δηλαδή ο άλλος επειδή έχει κάποιες ¨"ανάγκες" θα πρέπει να τον συμπονούμε και να τον έχουμε στο απυρόβλητο...με την ίδια λογική ο μέσος άνθρωπος έχει εθισμό στην μεγάλη ζωή οπότε θα πρέπει πολύ απλά όποτε του καπνίσει να αρπάζει το ΒΙΟΣ του συνανθρώπου του για να εξυπηρετήσει τον εθισμό του.... Είπα εγώ να τον έχεις στο απυρόβλητο; Ρίξε 2 φάπες, παραπάνω δεν χρειαζόταν ο συγκεκριμένος, ακινητοποιηστε τον με τόσο κόσμο και περίμενε να έρθει η αστυνομία να τον συλλάβει. Όχι τέτοια κατάληξη.
Vassilis_24 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, YourTrueLegend είπε Μπηκε να ληστεψει και κλειδωσε η πορτα (μετρο ασφαλειας στα κοσμηματοπωλεια), με αποτελεσμα να μεινει μεσα. Πώς μπήκε όμως; Οι ιδιοκτήτες έλειπαν, είχαν αφήσει ανοιχτά;
billiboo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, defacer είπε Συγγνώμη, μάλλον μπερδεύτηκα από το "να τον χώσει" και νόμιζα πως εννοούσες καταναγκαστικά. Δε μου φαίνεσαι για το είδος του καραγκιόζη που θα έλεγε ότι αν βαφτίσουμε τη φυλακή αλλιώς δεν είναι πια φυλακή. εντάξει δέχομαι ότι το χώσει ηταν λάθος. έπρεπε να πω να βάλει η κάτι άλλο. αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι ολα τα εξαρτημένα άτομα ειναι ενδυναμη εγκληματίες (χωρίς να το θελουν πραγματικά κιόλας) θυμασαι εκεινη την κοπελα που σκοτωσε εναν οικογενειαρχη με καταγωγη απο την αλβανια στο ηρακλειο?
YourTrueLegend Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 minute ago, Vassilis_24 said: Πώς μπήκε όμως; Οι ιδιοκτήτες έλειπαν, είχαν αφήσει ανοιχτά; Οπως μπαινει σε κοσμηματοπωλειο οποιος επιθυμει, φανταζομαι, δηλ ως πελατης. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2018 από YourTrueLegend
The_Judas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Μια σημαντική λεπτομέρεια... Τελικά τον έριξαν πάνω στο τζάμι ή έπεσε μόνος του για να διαφύγει;
26ska Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, The_Judas είπε Μια σημαντική λεπτομέρεια... Τελικά τον έριξαν πάνω στο τζάμι ή έπεσε μόνος του για να διαφύγει; Μονος του έπεσε για να διαφύγει αλλά από τις τόσες κλοτσιές που έφαγε όσο προσπαθούσε να περάσει από τα σπασμένα γυαλιά, έγινε ότι έγινε. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2018 από 26ska
isay Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, The_Judas είπε Μια σημαντική λεπτομέρεια... Τελικά τον έριξαν πάνω στο τζάμι ή έπεσε μόνος του για να διαφύγει; Αν δεις το βιντεο, επειδη δεν μπορει να σπάσει τη τζαμένια πορτα, σπάει το τζάμι της βιτρίνας και βγαίνει απο εκει οπου και τραυματιζεται. Ολα αυτα μονος του, πάνω στον πανικο του αναιρώ γιατι εχω παντελονια το παραδεχτω διοτι ειδα το παρακατω βιντεο https://www.insomnia.gr/forums/topic/686933-λιντσαρισμα-2018/?do=findComment&comment=56713282 Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2018 από isay
ELTASSOS Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, masteripper είπε Με συγχωρείτε για όσους θα τους κακοφανει αλλά η προσωπική μου άποψη είναι ότι το σπίτι μου/το μαγαζι μου/το γραφείο μου είναι το άβατο μου...οποιοσδήποτε δεν έχει νόμιμο δικαίωμα να ευρίσκεται μέσα ...απλώς δεν έχει δικαιώματα...απο εκεί και πέρα ο νοών νοείτο... Σε πληροφορω οτι το γραφειο μαγαζι σου δεν ειναι αβατο. Ο καθενας μπορει να μπει και δεν μπορεις να το εμποδισεις βασει νομου. Αν δεν γουσταρεις επισκεπτη καλεις αστυνομια. Δεν θελω να παρω θεση για το επεισοδιο, μονο για το αβατο μιλαω γενικα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις