Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να στείλω sms στο κινητό σε έναν φίλο μου στην Αγγλία, ο συγκεκριμένος έχει κλείσει fb και skype, δεν γνωρίζω ούτε το email του, το κινητό του δεν το σηκώνει καθόλου. 

Επειδή δεν θέλω να χρεωθώ από το κινητό μου για αποστολή μηνύματος στο εξωτερικό, είχα βρει κάποιες ιστοσελίδες που γράφεις ένα κείμενο και το στέλνουν δωρεάν στον αριθμό που θα γράψεις, αλλά δοκιμάζοντας τις εφαρμογές με τον δικό μου αριθμό διαπίστωσα οτι δεν λειτουργεί καμιά και δεν έρχεται ποτέ μήνυμα.

Γνωρίζει κανείς κάποια αξιόπιστη σελίδα; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν έκλεισε τα πάντα και δε σηκώνει τηλ, μάλλον δε θέλει επαφές.

Αν πάλι είναι σημαντική η επικοινωνία που να ψάχνεις τρόπο, γιατί όχι sms; Πόσο είναι η χρέωση;

Επεξ/σία από Lanike71
  • Like 1
Δημοσ.

Yπαρχουν και σελιδες που σε αφηνουν να στειλεις δωρεαν μηνυμα αλλα εχουν ενα ad μεσα στο sms.

Το ξερω απο τσιγκουναρο ξαδερφο μου, που δε στελνει ουτε προς ελλαδα απο το κινητο του και οταν μου στελνει γραφει οτι γραφει και στο τελος εχει 2-3 γραμμες απο την εταιρεια που εστειλε ή το app της.

Δε ξερω που τα βρισκει ουτε αν δουλευει για εξωτερικο.

Τραγικος

Δημοσ.

Το sms προς ξένα δίκτυα δεν έχει μεγάλη διαφορά.

Εγω όσες φορές χρειάστηκε να στείλω σε ολλανδικό αριθμό νομίζω οτι δεν με χρέωσε παραπάνω. Να κοιτάξεις τον τιμοκατάλογο της κινητής σου...

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, thant είπε

Το sms προς ξένα δίκτυα δεν έχει μεγάλη διαφορά.

Εγω όσες φορές χρειάστηκε να στείλω σε ολλανδικό αριθμό νομίζω οτι δεν με χρέωσε παραπάνω. Να κοιτάξεις τον τιμοκατάλογο της κινητής σου...

Wind είμαι, το είχα ψάξει πριν λίγο καιρό και θυμάμαι ήταν γύρω στα 0.23-0.24.

1 ώρα πριν, Lanike71 είπε

Αν έκλεισε τα πάντα και δε σηκώνει τηλ, μάλλον δε θέλει επαφές.

Αν πάλι είναι σημαντική η επικοινωνία που να ψάχνεις τρόπο, γιατί όχι sms; Πόσο είναι η χρέωση;

Όντως δεν θέλει επαφές, δεν μας το έχει πει στα μούτρα βέβαια αλλά μας λέει οτι δεν θέλει να μιλάει ούτε με την οικογένειά του, εμένα και άλλα δύο άτομα μας εμπιστεύεται μόνο, είχαμε μιλήσει πριν 8 μήνες, δεν είναι και κάτι τόσο φοβερό αν έχεις να μιλήσεις τόσο αραιά. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Wind είμαι, το είχα ψάξει πριν λίγο καιρό και θυμάμαι ήταν γύρω στα 0.23-0.24.

Βασίλη θα έλεγα αν δεν ξέρεις και δεν είσαι 100% σίγουρος σε τέτοια θέματα να αποφύγεις τέτοιες ιστοσελίδες για τέτοια ευτελή ποσά.

Ποτέ δεν ξέρεις όταν δεχτείς να χρησιμοποιήσεις τις δωρεάν παροχές τους τι κρύβεται από πίσω.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Βασίλη θα έλεγα αν δεν ξέρεις και δεν είσαι 100% σίγουρος σε τέτοια θέματα να αποφύγεις τέτοιες ιστοσελίδες για τέτοια ευτελή ποσά.

Ποτέ δεν ξέρεις όταν δεχτείς να χρησιμοποιήσεις τις δωρεάν παροχές τους τι κρύβεται από πίσω.

Σωστό αυτό, αν και βασικά δεν δέχεσαι τίποτα, ο καθένας μπορεί να γράψει έναν αριθμό και ένα κείμενο και το send message. 

Δημοσ.

Και καπως ετσι γεμιζει το topic με τις χρεωσεις απο 5ψηφια και ψαχνονται πως εχουν τον αριθμο τους και ποτε αποδεχτηκαν συνδρομες κλπ. Απεφευγε να βαζεις τον αριθμο σου σε ραντομ μη official site. Φιλικη συμβουλη. Επισης δωσε 20 λεπτα να μιλησεις με το παλικαρι για αρχη και θα τη βρειτε την ακρη πως θα μιλατε μετα. Viber, whatsapp κατι θα βρειτε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η cosmote έχει την υπηρεσία αυτή για sms και email (mycosmos) ,δεν έχω δοκιμάσει κινητά εξωτερικού αλλά για ελληνικά είναι μια χαρά. Αν έχεις cosmote δοκίμασέ το Wind, τώρα το είδα. Πάντως μη μπλέκεις με εφαρμογές αμφιβόλου ασφαλείας για 10-20 cents

Screenshot_2018-09-23 MYCOSMOS EMAIL Websms.png

Επεξ/σία από kronos73
Δημοσ.
9 hours ago, Βασίλης_29 said:

Θέλω να στείλω sms στο κινητό σε έναν φίλο μου στην Αγγλία, ο συγκεκριμένος έχει κλείσει fb και skype, δεν γνωρίζω ούτε το email του, το κινητό του δεν το σηκώνει καθόλου. 

Επειδή δεν θέλω να χρεωθώ από το κινητό μου για αποστολή μηνύματος στο εξωτερικό, είχα βρει κάποιες ιστοσελίδες που γράφεις ένα κείμενο και το στέλνουν δωρεάν στον αριθμό που θα γράψεις, αλλά δοκιμάζοντας τις εφαρμογές με τον δικό μου αριθμό διαπίστωσα οτι δεν λειτουργεί καμιά και δεν έρχεται ποτέ μήνυμα.

Γνωρίζει κανείς κάποια αξιόπιστη σελίδα; 

αν ολο αυτο γινεται για ενα μηνημα ευχαριστως να του στειλω εγω απο το δικο κου κινητο και να του γραψω αυτα που θες παρα να ψαχνεις απο που θα το στειλεις και να μην ξερεις αν εφτασε.σοβαρα το λεω δεν τρολλαρω

• Like 3
Δημοσ.

Επίσης αν ξέρεις που μένει ωραίο θα ήταν και ένα γράμμα.

Πάντα ήθελα να μου στείλουν ένα γράμμα. Ακόμα περιμένω 😂

• Like 1
Δημοσ.

Ok, λύθηκε το θέμα τελικά, με πήρε τηλέφωνο αυτός.

Πάντως έχετε δίκιο, βλακεία και χάσιμο χρόνου να ψάχνομαι από τέτοια sites για λίγα λεπτά του ευρώ που θα κοστίσει το μήνυμα.

Δημοσ.
On 23/09/2018 at 17:41, Βασίλης_29 said:

Ok, λύθηκε το θέμα τελικά, με πήρε τηλέφωνο αυτός.

Πάντως έχετε δίκιο, βλακεία και χάσιμο χρόνου να ψάχνομαι από τέτοια sites για λίγα λεπτά του ευρώ που θα κοστίσει το μήνυμα.

ε ναι δεν εχει νοημα.απο το site φαντασου να μην φτασει.δεν θα λαβεις αναφορα κιολας απο το site οποτε δεν θα ξερεις τι εχει γινει.και επειδη το θες για σοβαρο λογο το στελνεις απο το κινητο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...