ignis1975 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 καλημερα παιδια εχω τα windows 10 και δεν μου κραταει οταν πηγαίνω στον πινακα ελεγχου τις nvidia και ρυθμιζω κοντραστ φωτεινότητα κ.τ.λ οταν κανω επανεκκίνηση δεν κραταει τις ρυθμισεις που κανω ξερει καποιος γιατι?
handsomegamer Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 εισαι σιγουρος οτι επιλεγεις τη σωστη επιλογη; βαλε τις ρυθμησεις που θες και υστερα κλεισε τον υπολογιστη χωρις επανακκινηση. αν τον ανοιξεις και δεν τις εχει κρατησει μαλλον το προγραμμα επιλεγει μονο του τη καταλληλη ρυθμιση για την οθονη σου απο μονο του
ignis1975 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 φιλε μου εκανα αυτο που ειπες και τις κράτησε τελικα οπως τις ειχα βαλει. γιατι ομως στην επανεκκίνηση δεν τις κραταει? πρεπει δηλαδη να κλείσεις τον υπολογιστη για να κρατήσει οποίες εσυ ρυθμίσεις κανεις? ετσι δουλευουν τα 10αρια? ερχομαι απο 7αρια και γιαυτο ρωταω
AliasAndrew Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Tα Windows 10 δεν κανουν ακριβως τερματισμο, ειναι πιο πολυ αδρανοποιηση παρα τερματισμος (εκτος αν απενεργοποιησεις στις ρυθμισεις το fast startup οποτε τερματιζει κανονικα). Γι αυτο σου κραταει τις ρυθμισεις οταν κανεις τερματισμο. Ουσιαστικα ειναι σαν να μην εχει σβησει απο πλευρας ρυθμισεων. Oταν κανεις επανεκιννηση ομως σβηνει κανονικα και γι'αυτο επανερχονται οι προεπιλεγμενες ρυθμισεις. Τωρα γιατι να μην σου κραταει τις ρυθμισεις ακομα και μετα απο κανονικο τερματισμο δεν ξερω. Πατας εφαρμογη οταν κανεις τις ρυθμισεις?
ignis1975 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 παταω εφαρμογη ναι κανονικα και μου κρατησε τις ρυθμισεις που εβαλα οταν εσβησα τον υπολογιστη. στην επανεκκινήσει οχι δεν τις κραταει. τωρα γιατι γινεται αυτο δεν ξερω. αυτο το fast start που το βρισκο πως το αλλαζω?
AliasAndrew Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Aφου εχει ετσι η κατασταση αστο οπως ειναι. Δηλαδη μην πειραζεις το fast startup. Γιατι μετα θα σου αλλαζει τις ρυθμισεις και με τον τερματισμο εκτος απο την επανεκιννηση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα