Θέλω να φτιάξω μια απλή σελίδα για ένα ιατρείο. Ποιος είναι ο πιο απλός τρόπος να το κάνω; Μέσω του webs.com η αγοράζοντας ένα έτοιμο web template. Εδώ να σημειώσω πως η ιστοσελίδα δεν χρειαζεται να είναι τίποτε σπέσιαλ, μια τυπική ιστοσελίδα ιατρείου γιαυτό σκέφτομαι να την κάνω μόνος μου. Με διάβασμα θα τα καταφέρω; δεν έχω προηγούμενη εμπειρία
Τα παρακάτω έχουν αναλυθεί αρκετές φορές, αλλά πάμε άλλη μία:
- Το site που θέλεις να φτιάξεις είναι η διαδικτυακή βιτρίνα της επιχείρησης και είναι τόσο σημαντική όσο και η κανονική.
- Αν είνα
Ούτε καν. Μέσα σε ένα τέταρτο με μισή ώρα το πολύ βγαίνει. Μερικά κουμπιά πατάς μόνο. Οπότε προχώρα και κάνε το μόνος σου με βίντεο από το YouTube. Θα διαπιστώσεις ότι είναι πάρα πολύ εύκολο.
Ερώτηση
Wspr 64
Χαιρετώ
Θέλω να φτιάξω μια απλή σελίδα για ένα ιατρείο. Ποιος είναι ο πιο απλός τρόπος να το κάνω; Μέσω του webs.com η αγοράζοντας ένα έτοιμο web template. Εδώ να σημειώσω πως η ιστοσελίδα δεν χρειαζεται να είναι τίποτε σπέσιαλ, μια τυπική ιστοσελίδα ιατρείου γιαυτό σκέφτομαι να την κάνω μόνος μου. Με διάβασμα θα τα καταφέρω; δεν έχω προηγούμενη εμπειρία
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Συχνή συμμετοχή στην ερώτηση
13
11
11
8
Δημοφιλείς Ημέρες
4 Οκτ
30
26 Σεπ
18
25 Σεπ
10
5 Οκτ
6
Συχνή συμμετοχή στην ερώτηση
Wspr 13 αναρτήσεις
becoming_I 11 αναρτήσεις
randomcat 11 αναρτήσεις
stelios18120 8 αναρτήσεις
Δημοφιλείς Ημέρες
4 Οκτ 2018
30 αναρτήσεις
26 Σεπ 2018
18 αναρτήσεις
25 Σεπ 2018
10 αναρτήσεις
5 Οκτ 2018
6 αναρτήσεις
Δημοφιλή Μηνύματα
vadou
Τα παρακάτω έχουν αναλυθεί αρκετές φορές, αλλά πάμε άλλη μία: - Το site που θέλεις να φτιάξεις είναι η διαδικτυακή βιτρίνα της επιχείρησης και είναι τόσο σημαντική όσο και η κανονική. - Αν είνα
Predatorkill
Εψαχνα να βρω καιρο ποιος τα φτιαχνει με 150€.
randomcat
Ούτε καν. Μέσα σε ένα τέταρτο με μισή ώρα το πολύ βγαίνει. Μερικά κουμπιά πατάς μόνο. Οπότε προχώρα και κάνε το μόνος σου με βίντεο από το YouTube. Θα διαπιστώσεις ότι είναι πάρα πολύ εύκολο.
78 απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμόΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα