Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα προ ημερων ενα αντικειμενο αξιας 100 ευρω απο banggood με αποστολη priority direct mail οπως κανω παντα.Χτες ελαβα μηνυμα απο το customer service τους οτι εκαναν λαθος και το εστειλαν συστημενο με Singapore mail και αν θελω να μου επιστρεψουν τα ταχυδρομικα και αλλες μπουρδες.Για το τελωνειο βεβαια ουτε λογος.Ακομα και να συμφωνησουν να μου το πληρωσουν (αφου μου βγαλουν πρωτα την ψυχη στην επικοινωνια) δεν εχω την πολυτελεια να φαω μια μερα στην ουρα στο ταχυδρομειο της περιοχης μου.

Αν σε καποιον εχει τυχει αντιστοιχη περιπτωση ας δωσει τα φωτα του.Σκεφτομαι να ανοιξω case στο paypal αλλα δεν γνωριζω αν καλυπτομαι σε τετοια περιπτωση.Το αντικειμενο δεν το βιαζομαι και μπορω να το αγορασω και απο αλλου.

Ευχαριστω προκαταβολικα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήγαινε στη παρακάτω συγκεκριμένη συζητηση και διάβασε τι γράφει ο FireGate_13_ και τις απαντησεις που ανταλλασω μαζί του μεχρι και τη σελιδα 474. Θα καταλαβεις τι πρεπει να κανεις

https://www.insomnia.gr/forums/topic/473757-αγορές-από-το-εξωτερικό/?do=findComment&comment=56705396

Καλώ θα ηταν να γράψεις εκει την εμπειρία σου και τι έγινε για να μενει παρακαταθηκη για αλλους "cosmic" με αναλογο προβλημα.

Επεξ/σία από isay
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρόνια παραγγελίες και ποτέ δεν μου έχουν συμβεί τέτοια

Οκ εφόσον είναι δικό τους λάθος,τους λες οταν θα έρθει επειδή θα περάσει τελωνείο πληρώνετε το τελωνείο.αλλιως ανοιγεις dispute στο paypal.

Πάντως θεωρώ ότι άκρη με το support τους θα βγάλεις ;)

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.

Παντως εχουμε πλακα σαν Ελληνες, παραγγελνουμε πραγματα που εμεσως πλυν σαφως μας τα στελνουν παρανομα στην χωρα (αφου δεν εισπρατονται φοροι) και αν κατι δεν παει καλα και η παρανομια δεν πιασει (για τον Χ/Ψ λογο) λεμε θα κανουμε dispute σε paypal, θα τους βαλουμε τις φωνες κτλ κτλ κτλ. Εχουμε πλακα θεωρω :)

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, isay είπε

Πήγαινε στη παρακάτω συγκεκριμένη συζητηση και διάβασε τι γράφει ο FireGate_13_ και τις απαντησεις που ανταλλασω μαζί του μεχρι και τη σελιδα 474. Θα καταλαβεις τι πρεπει να κανεις

https://www.insomnia.gr/forums/topic/473757-αγορές-από-το-εξωτερικό/?do=findComment&comment=56705396

Καλώ θα ηταν να γράψεις εκει την εμπειρία σου και τι έγινε για να μενει παρακαταθηκη για αλλους "cosmic" με αναλογο προβλημα.

Σε ευχαριστω φιλε μου,αν και ξενερωνω να μιλησω μαζι τους.

6 ώρες πριν, Salvation81 είπε

Παντως εχουμε πλακα σαν Ελληνες, παραγγελνουμε πραγματα που εμεσως πλυν σαφως μας τα στελνουν παρανομα στην χωρα (αφου δεν εισπρατονται φοροι) και αν κατι δεν παει καλα και η παρανομια δεν πιασει (για τον Χ/Ψ λογο) λεμε θα κανουμε dispute σε paypal, θα τους βαλουμε τις φωνες κτλ κτλ κτλ. Εχουμε πλακα θεωρω :)

Δεν υπαρχει καμια παρανομια, τα αντικειμενα εκτελωνιζονται μαζικα σε χωρα της Ευρωπαικης Ενωσης  και εν συνεχεια προωθουνται στον τελικο παραληπτη.Η διαδικασια ειναι νομοτυπη.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, cosmic73 είπε

Σε ευχαριστω φιλε μου,αν και ξενερωνω να μιλησω μαζι τους.

Δεν υπαρχει καμια παρανομια, τα αντικειμενα εκτελωνιζονται μαζικα σε χωρα της Ευρωπαικης Ενωσης  και εν συνεχεια προωθουνται στον τελικο παραληπτη.Η διαδικασια ειναι νομοτυπη.

Και ομως, υπαρχουν χωρες στην Ευρωπαικη ενωση που τα προιοντα πρακτικα Δεν εκτελωνιζονται ειτε λογο συμφωνιων με την Κινα ειτε λογο καθεστωντως με σχεδον μηδενικη φορολογια (Βλεπε Netherlands). Μετα απο αυτα τα κρατη που ειτε παιρνουν ενα ελαχιστο ποσοστο ειτε τιποτα τα προιοντα ερχονται Ελλαδα και δεν αποδιδεται καθολου φορος στο Ελληνικο κρατος.

Με λιγα λογια ναι μιλαμε για "παρανομια" (ισως η λεξη να μην ειναι ακριβης αλλα ολοι καταλαβαινουμε θεωρω τι εννοω) οσο αφορα το Ελληνικο κρατος στο οποιο καταληγουν αυτα τα προιοντα, ξεκαθαρο ειναι αυτο. Το οτι δεν υπαρχει νομοθετικο πλαισιο επειδη δεν τους εχει κοψει να παρουν μετρα ωστε να σταματησει αυτο (οπως δεν τους εχει κοψει και για αλλα 100 πραγματα στο θεμα φορολογιας - δυστυχως το μονο που τους νοιαζει ειναι να φορολογουν τα αυτοκινητα) μπορει αυριο - μεθαυριο να σταματησει (μην ξεχναμε πως φορος μπαινει ακομα και σε αυτοκινητα που ερχονται εντος Ευρωπαικης Ενωσης - ναι τρωμε ενα ωραιο προστιμο αλλα και παλι βγαζει περισσοτερα το κρατος απο την φορολογια οποτε καλιστα κατι τετοιο θα μπορουσε να γινει και εδω).

Επεξ/σία από Salvation81

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...