keravnos21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Επειδη η γειτονια μου εχει γεμισει με σκυλια,παιδια,διποδα γαιδουρια, καγκουρες που βλεπουν ποδοσφαιρο και φωναζουν σαν να ειναι στο γηπεδο αποφασισα να αλλαξω τα παλια ξυλινα κουφωματα με καινουργια, τριπλο τζαμι και προφιλ αλουμινιου ετεμ 45, το αποτελεσμα αρκετα καλο θα ελεγα αλλα επειδη ειμαι καπνιστης και εγω αλλα και η γυναικα μου δεν γινεται να τα εχω κλειστα συνεχεια οποτε προσανατολιζομαι στην τοποθετηση εξαερισμου σε ενα δωματιο το οποιο θα ονομασω καπνιστηριον, λυσεις του τυπου ανεμιστηρακια τουαλετας δεν εκαναν δουλεια, κατι καθαριστες αερα που πηρα επισης αχρηστοι, εχετε να προτεινετε καποια λυση ? Σας μερσω εκ των προτερων
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 κοψε το καπνισμα περα απο τη πλακα ομως, οτιδηποτε αλλο θα εχει θεματα και δε θα σε ικανοποιησει απολυτα. η πιο οικονομικη λυση ειναι το καπνισμα στο μπαλκονι
AristidisZ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Θα πρέπει να πας σε ανεμιστήρα που να κάνει πολλές ανανεώσεις ανά ώρα Π.χ. αν το καπνιστήριο είναι 40 m3 (κυβικά, όχι τετραγωνικά) να πας σε 1000 m3/hr ανεμιστήρα Μετά θα έχεις το θέμα ότι θα δημιουργείς τεράστια υποπίεση στον χώρο (επειδή θα τραβάς πολύ αέρα), άρα θα πρέπει να βάλεις και νωπό στον χώρο Δύσκολα πράματα για διαμέρισμα...
keravnos21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 τετραγωνικα ειναι max το δωματιο εχω δει αυτο αλλα δεν ξερω αν κανει δουλεια http://www.tournikiotisgroup.gr/product-category/aerismos-eksaerismos/ Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2018 από keravnos21
AristidisZ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Θα βάλεις VAM σε δωμάτιο σπιτιού ; Έχεις ύψος να βάλεις τέτοιο πράμα ή σκέφτεσαι να το βάλεις απέξω ;
nvel Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 άμα μάθεις πόσο έχει θα κόψεις το κάπνισμα
keravnos21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν μας λες ομως ποσο εχει , εφυγαν ηδη 5κ για παραθυρα . Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2018 από keravnos21
panossar95 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Λύση πρώτη Βγαίνεις στο μπαλόνι για το τσιγάρο σου. Πόσα κάνεις την ώρα? 3? 4?. Και με το κρύο σε λίγο καιρό να φτιάξετε και δερματακι 😂 Λύση δεύτερη Ηλεκτρονική τσιγάρο. Εδώ και 3 χρόνια καπνίζω σε όλο το σπίτι, δε βρωμάει τίποτα, ίσα ίσα που μυρίζει και αρκετά ωραία ο χώρος Λύση τρίτη Το σκας μέσα στο σπίτι σου άρχοντας. Εγώ όταν κάπνιζα, κανονικά μέσα στο σπίτι. Προφανώς όχι στο χώρο που κοιμάμαι, με ανοιχτό λίγο κάνα παράθυρο. Δε θα καπνίζεις και κάθε 5 λεπτά, φαντάζομαι. Λύση τέταρτη Αν δεν σε νοιάζει το οικονομικό φτιάξε αυτό που έχεις το μυαλό σου. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2018 από panossar95
AristidisZ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, keravnos21 είπε Δεν μας λες ομως ποσο εχει , εφυγαν ηδη 5κ για παραθυρα . Υπόψην ότι έχει 10 μοντέλα, από 150 m3/hr (πολύ μικρό για αυτό που θες) έως 2000 (m3/hr) Σου ξαναλέω, καταρχάς τα συγκεκριμένα μηχανήματα θέλουν καμιά 30αριά πόντους στην οροφή για να μπουν, μη ξεκινάς από το πόσο κάνει, ξεκίνα από το αν μπορείς να το βάλεις σπίτι σου
keravnos21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 2,80 ειναι το υψος ειναι ψηλοταβανο, τιμες θελω και αν κανει δουλεια
AristidisZ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Σιγά το ψηλοτάβανο... Κάτω από 3 χιλιάρικα (μηχάνημα, αεραγωγοί, στόμια, ψευδοροφές, τρυπήματα) δύσκολο σε βλέπω Αυτά btw δεν είναι μηχανήματα που τα βρίσκεις στο skroutz, πρέπει αν απευθυνθείς σε dealers για τιμές
keravnos21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 οκ σε ευχαριστω θα παρω αυριο το πρωι τον τουρκικιωτη για τα περεταιρω
AristidisZ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν όντως μπορείς και σκέφτεσαι να βάλεις κάτι τέτοιο, πρόσεξε να έχουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη απόσταση το σημείο που παίρνεις νωπό αέρα με το σημείο που έχεις την απόρριψη Επίσης επειδή ο χώρος είναι πολύ μικρός και δεν έχεις ανάγκη για στατικές, μπορείς να κάνεις δουλειά και με μηχανήματα "χαμηλού προφίλ" (αν θυμάμαι καλά η Daikin έχει τέτοια) που είναι πιο κοντά από αυτά που έδειξες (τα μηχανήματα έχουν χαμηλότερο ύψος, άρα κερδίζεις ύψος στην οροφή) Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2018 από AristidisZ
mp123 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ χειμώνα καλοκαίρι τσιγάρο στο μπαλκονι. Ποτε μέσα στο σπίτι. Πάρε ιονιστη αέρα η`άνοιγε τον απορροφητιρα. Για μενα καλύτερα μπαλκόνι. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2018 από mp123
keravnos21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Μπαλκονι αποκλειεται λογω καγκουροελληναραδων και λοιπων, ιονιστης δεν κανει για αυτην την δουλεια,καθαριστη αερα πηρα και τον χρυσοπληρωσα και δεν εκανε τιποτα https://www.skroutz.gr/s/7352550/Winix-U450.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα