Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα, εχω το κινητο xiaomi mi note 3  και προσφατα εκανα κατι γρατζουνιες στην οθονη οι οποιες μου σπανε τα νευρα  . σκεφτομαι να αλλαξω το γυαλι της οθονης  , βρηκα γυαλι συμβατο για την οθονη αυτη με 15 ευρω   , το θεμα ειναι οτι το γυαλι που εχει πανω του το κινητο ειναι gorila glass και προφανως δεν αξιζει να παω να του βαλω ενα μουφα γυαλι  ακομη και αν θα το προσεχω φουλ . υπαρχει περιπτωση να βρω gorilla glass για αυτο το κινητο? εχει κανει σας κανει αλλαγη  κρυσταλλων και να σας βαλουν παλι gorilla glass ή σας εβαλαν μουφοπλαστικο ?

ευχαριστω για το χρονο σας 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα σου το απλο: Εδω και πολλα χρονια, εξωτερικο γυαλι, touch & lcd πανε πακετο. Για να διαχωρισεις το γυαλι ειναι εξαιρετικα δυσκολο και κανενας δεν σου εγγυαται τιποτε. Και η επανατοποθετηση ποτε δεν ειναι αεροστεγης και γεμιζει σκονη ενδιαμεσα (γι αυτο και ειναι ολα σχεδον φιξ).

Ξεχασέ το. Ή αλλαξεις ολο το σετακι της οθονης ή τιποτε.

Επεξ/σία από SeNNinhA
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, chios είπε

Δεν αλλάζει μόνο το γυαλί,  ολόκληρη οθόνη θέλεις.

tempered glass δεν φορούσε;;  πως έγιναν οι γρατζουνιες;

οταν το πηρα  δεν εβρισκα ουτε μεμβρανη ουτε tglass  . τωρα μετα απο καιρο που ξαναεψαξα βρηκα στο gearbest και παραγγειλα

3 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Θα σου το απλο: Εδω και πολλα χρονια, εξωτερικο γυαλι, touch & lcd πανε πακετο. Για να διαχωρισεις το γυαλι ειναι εξαιρετικα δυσκολο και κανενας δεν σου εγγυαται τιποτε. Και η επανατοποθετηση ποτε δεν ειναι αεροστεγης και γεμιζει σκονη ενδιαμεσα (γι αυτο και ειναι ολα σχεδον φιξ).

Ξεχασέ το. Ή αλλαξεις ολο το σετακι της οθονης ή τιποτε.

ε και προφανως δεν αξιζει καν να συζηταμε για αλλαγη οθονης για μικροπραγματα.ποσο μαλλον για ενα κινητο που  δεν βγαινει επισημα σε Ελλαδα οποτε ολα ειναι πιο δυσκολα 

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις ‎24‎/‎9‎/‎2018 στις 7:09 ΜΜ, CrazyGreekMeLi είπε

καλησπερα, εχω το κινητο xiaomi mi note 3  και προσφατα εκανα κατι γρατζουνιες στην οθονη οι οποιες μου σπανε τα νευρα  . σκεφτομαι να αλλαξω το γυαλι της οθονης  , βρηκα γυαλι συμβατο για την οθονη αυτη με 15 ευρω   , το θεμα ειναι οτι το γυαλι που εχει πανω του το κινητο ειναι gorila glass και προφανως δεν αξιζει να παω να του βαλω ενα μουφα γυαλι  ακομη και αν θα το προσεχω φουλ . υπαρχει περιπτωση να βρω gorilla glass για αυτο το κινητο? εχει κανει σας κανει αλλαγη  κρυσταλλων και να σας βαλουν παλι gorilla glass ή σας εβαλαν μουφοπλαστικο ?

ευχαριστω για το χρονο σας 

Καλημέρα θα ήθελα να ξέρω αν έχετε ακόμα το τηλέφωνο και αν είστε πρόθυμοι να το πουλήσετε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...