Haris P Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα σε όλους και σε όλες. Έχω συγγράψει και εικονογραφήσει ένα βιβλίο. Στον υπολογιστή μου όμως το έχω σε ξεχωριστές χύμα σελίδες. Πώς θα μπορέσω να το μαζέψω να αριθμήσω τις σελίδες και να προσθέσω εξώφυλλο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
BadBoy Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Σε τι μορφή είναι τα αρχεία; .doc, .pdf;
Narayan Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Στο Word πας στο File -> New Document. Μετά πάς με τη σειρά σε κάθε σελίδα που έγραψες και πατάς τα ακόλουθα στο πληκτρολόγιο: Ctrl + A Ctrl + C Και στο τέλος πάς στο New Document και πατάς: Ctrl + V Αφού τελειώσεις, πας στο Insert -> Page Number Στέλνεις το τελειωμένο αρχείο στον εκδότη 😰 1
stathisp Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Στις 25/9/2018 στις 11:50 ΠΜ, Haris P είπε Καλησπέρα σε όλους και σε όλες. Έχω συγγράψει και εικονογραφήσει ένα βιβλίο. Στον υπολογιστή μου όμως το έχω σε ξεχωριστές χύμα σελίδες. Πώς θα μπορέσω να το μαζέψω να αριθμήσω τις σελίδες και να προσθέσω εξώφυλλο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Αρχείο - Δημιουργία - Δημιουργία. Έπειτα Εισαγωγή - αντικείμενο - κείμενο από αρχείο. Ανοίγει η εξερεύνηση των windows και επιλέγεις αρχεία (υποθέτω ότι οι ξεχωριστές χύμα σελίδες είναι και ξεχωριστά αρχεία του word). Θα ενσωματωθούν στο νέο έγγραφο με τη σειρά που τις επέλεξες. Αν είναι σε διαφορετικούς φακέλους ξανακάνεις τη διαδικασία ξεχωριστά για τον κάθε φάκελο. (Εισαγωγή - αντικείμενο - κείμενο από αρχείο κτλ...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα