kkailas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα σε όλους, σήμερα μετά από αναμονή ~1 χρόνου έλαβα πρόσκληση για το Amazon Merch. Τι είναι το Amazon Merch --> https://developer.amazon.com/merch tl;dr Φτιάχνεις designs για t-shirt, τα ανεβάζεις στο Amazon. Με κάθε πώληση παίρνεις ένα μικρό ποσοστό. Δεν κάνεις τίποτα παρά μόνο ανεβάζεις ΔΙΚΑ ΣΟΥ designs. Το Amazon αναλαμβάνει όλα τα υπόλοιπα(shipping κλπ) Ψάχνω άτομα που ξέρουν απο Photoshop και/ή Illustrator. Φτιάχνετε designs, μου τα στέλνετε, τα ανεβάζω στο Amazon. Στο τέλος του μήνα μοιραζόμαστε τα οποιαδήποτε κέρδη.
asmilon Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν καταλαβαινω καλα αφορα προωθητικο υλικο για εφαρμογες που εχουμε ανεβασμενες. Δε μπορουμε πχ να παρουμε τον Darth Vader, να τον κανουμε t-shirt και να βγαλουμε χρημα αν δεν μας ανηκουν τα σχετικα δικαιωματα. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2018 από asmilon
Aggeluska Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 δηλαδη καποιος που ειναι designer μπορει να βγαλει εξτρα χαρτζιλικι κανοντας απλα σχεδιο. χμμ. χωρις να μπλεξει με εφοριες κλπ. Στην σελιδα τους λεει οτι εσυ βαζεις την τιμη της μπλουζας, απο αυτη την τιμη ποσο % παιρνεις εσυ;
kkailas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, asmilon είπε Αν καταλαβαινω καλα αφορα προωθητικο υλικο για εφαρμογες που εχουμε ανεβασμενες. Δε μπορουμε πχ να παρουμε τον Darth Vader, να τον κανουμε t-shirt και να βγαλουμε χρημα αν δεν μας ανηκουν τα σχετικα δικαιωματα. Ακριβώς έτσι 3 λεπτά πριν, Aggeluska είπε δηλαδη καποιος που ειναι designer μπορει να βγαλει εξτρα χαρτζιλικι κανοντας απλα σχεδιο. χμμ. χωρις να μπλεξει με εφοριες κλπ. Στην σελιδα τους λεει οτι εσυ βαζεις την τιμη της μπλουζας, απο αυτη την τιμη ποσο % παιρνεις εσυ; Ναι την τιμή εγώ την βάζω. Για μία μπλούζα των 20$ παίρνεις ~5$ δολλάρια.
Aggeluska Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 2 minutes ago, kkailas said: Ακριβώς έτσι Ναι την τιμή εγώ την βάζω. Για μία μπλούζα των 20$ παίρνεις ~5$ δολλάρια. πολλα ειναι... καλο φαινεται. τα παιρνεις σε κανονικα cash ή σε πιστοτικο στο αμαζον;
kkailas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Aggeluska είπε πολλα ειναι... καλο φαινεται. τα παιρνεις σε κανονικα cash ή σε πιστοτικο στο αμαζον; Αναλυτικά τα ποσοστά απο κάθε πώληση. https://merch.amazon.com/resource/201858580 Δεν έχω ψάξει μεθόδους πληρώμης. Το amazon associates, αν θυμάμαι καλά, έχει επιταγή, gift cards, τραπεζική κατάθεση (μόνο για τις ΗΠΑ). Φαντάζομαι ότι το ίδιο θα ειναι και στο amazon merch Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2018 από kkailas 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα