Προς το περιεχόμενο

Ring of Elysium (ROE) - Battle Royale game

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε βρίσκω κάποιο άλλο θέμα, αν υπάρχει, ας ενωθεί με εκείνο.

Η επίσημη σελίδα του παιχνιδιού:

https://www.ringofelysium.org/

Το κανάλι τους στο TwitchTV:

https://www.twitch.tv/directory/game/Ring Of Elysium

Gameplay στο YouTube:

Είναι free to play κι από όσο έχω διαβάσει, όχι pay-to-win.

Δεν είναι τόσο ρεαλιστικό όσο το PUBG, αλλά δεν είναι και καρτούν όπως το Fortninte.

Δείχνει αρκετά καλό και προσεγμένο, μένει να το δούμε στην πράξη.

Είναι διαθέσιμο στις ΗΠΑ προς το παρόν (αν και υπάρχει τρόπος να το παίξετε) και μέχρι τέλη Οκτωβρίου θα ανοίξει σε Ευρώπη.

Η επίσημη σελίδα στο Steam:
https://steamcommunity.com/app/755790

• Like 2
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

(για να μη χαλάμε το άλλο thread)

7 minutes ago, leros2004 said:

Έχει βγει το ring of elysium... 30 κιλά dsync και βάλε έχει

Δεν έχει βγει Ευρώπη ακόμα. Ούτε καν έχει ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία.

Οπότε, αν το έβαλες με κάποιο VPN, παίζεις US/Asia, άρα λογικό να έχεις dsync γιατί θα έχεις latency >200.

Δημοσ.

Εγώ πάντως που παρακολουθώ αρκετούς, έχουν θέματα (είναι early access, μην το ξεχνάμε) αλλά συνολικά, σαφώς λιγότερα από ότι έχω στο PUBG, ειδικά μετά το τελευταίο patch.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ παίδες το κατέβασα σήμερα από το steam δωρεάν. Μια χαρά παίζει το παιχνίδι και είναι και πολύ καλό μάλιστα!Εχει EU SERVER να επιλέξεις! 

Προτείνω να το δοκιμάσετε. 

Θέλει διαφήμιση γιατί οι περισσότεροι δεν το ξέρουν. 

Επεξ/σία από panagos89
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμφωνώ. Θεωρώ το παιχνίδι πιό fun από το PUBG και για όσουν έχουν εμπειρία με το PUBG, δε θα δυσκολευτούν καθόλου. Έχει μάλιστα μερικά καλούδια, όπως το ότι όταν σηκώνεις κάτι η από κάτω και ταιριάζει, στο βάζει αμέσως στο όπλο αν έχει διαθέσιμη θέση και δεν παίρνεις μήνυμα "not enough space". Επίσης έχει σαφώς καλύτερο spotting. Το peek του λείπει, αλλά δεν το θεωρώ τόσο σημαντικό αφού ισχύει για όλους το ίδιο.

Για τα snowboards, gliders & rappels,  δεν έχω να πω κάτι, μαμάνε!

Επεξ/σία από Zaytsev
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατέβηκε.

Δεν έχει καραφλούς.

Uninstall.

😛 😛 😛 

Πλάκα κάνω, αλλά γιατί όχι ρε γμτ; 

Όλοι κάτι φλωράκια με μαλλιά...

Επεξ/σία από saxos55
Δημοσ.

ωραιο αλλα τοσους noob αδες πουθενα....τιμ κιλινγκ με οχηματα...εξισου στο να σου καταστρεφουν το οχημα οταν οδηγεις...ολα αυτα επειδη δεν εχει φριεντλυ φαιρ...με καλο τιμ κ μεις που παιζουμε ντουο μετραει...!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

η καινούργια season 2 ήρθε με το νησί για χάρτη, άλλα όχι το παλιό νησί που είχε στους ασιατικούς server.

έχει καινούργια classes, με bmx, glider και GRAPPLING HOOK που είναι σαν το attack on titan anime μηχανισμός.

και κάτι σαν το τελεφερίκ αλλά με υποβρύχιο τώρα

αναλυτικά έχει τα βασικά στο βίντεο:

Δημοσ.

Ναι, αλλά αν τους μάθεις κι ακούς όταν έρχονται, δεν είναι πρόβλημα. Το ίδιο ήταν και με τα gliders, μέχρι να ξεχωρίσω τον ήχο.

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια παρα πολυ ωραιο το παιχνιδακι και πολυ καλυτερο απ το pubg αλλα μολης διαβασα για bots εφαγε καπακι uninstall, ξενερωσα, ειναι απαραδεκτο σε τετοια παιχνιδια να βαζουν bots κατα τη γνωμη μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...