giostau Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπερα σε όλους, ψαχνω να βρω το εξής: ένα smartphone όσο το δυνατό πιο future proof. Τι εννοώ; Να είμαι (όσο γίνεται) σίγουρος ότι θα πάρει 2-3-4 επόμενες εκδόσεις Android. Το έχω για 2ο τηλέφωνο, όποτε δεν υπάρχουν συγκεκριμένες ανάγκες, αλλά επειδή ασχολούμαι λίγο με development, λέω να έχω την τελευταία έκδοση του λειτουργικού για όσο περισσότερο καιρό γίνεται (μας έχει κακομάθει η apple με το support για 5+ χρόνια...) Ας πουμε ότι δεν υπάρχει θέμα budget, ποιες εταιρίες είναι αυτές που είναι πιο πιθανό να δίνουν updates πιο γρηγορα/για περισσότερο καιρό; Π.χ. ενα honor 6x που έχω περιμένουμε 1+ χρόνο να του δώσουν το 8. Μη μιλήσω για 9... να πάω σε pixel? Υποθέτω ότι αφού είναι της google θα παίρνει updates σχετικά άμεσα... ευχαριστω πολύ!
QuantumDot Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Pixel μόνο. Τα άλλα με android one (nokia, xiaomi mi a1-a2) δεν είμαι σίγουρος για το κατά πόσο θα υποστηρίζονται για τόσες πολλές εκδόσεις που αναφέρεις (3 με 4)
saruman123 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, giostau είπε Καλησπερα σε όλους, ψαχνω να βρω το εξής: ένα smartphone όσο το δυνατό πιο future proof. Τι εννοώ; Να είμαι (όσο γίνεται) σίγουρος ότι θα πάρει 2-3-4 επόμενες εκδόσεις Android. Το έχω για 2ο τηλέφωνο, όποτε δεν υπάρχουν συγκεκριμένες ανάγκες, αλλά επειδή ασχολούμαι λίγο με development, λέω να έχω την τελευταία έκδοση του λειτουργικού για όσο περισσότερο καιρό γίνεται (μας έχει κακομάθει η apple με το support για 5+ χρόνια...) Ας πουμε ότι δεν υπάρχει θέμα budget, ποιες εταιρίες είναι αυτές που είναι πιο πιθανό να δίνουν updates πιο γρηγορα/για περισσότερο καιρό; Π.χ. ενα honor 6x που έχω περιμένουμε 1+ χρόνο να του δώσουν το 8. Μη μιλήσω για 9... να πάω σε pixel? Υποθέτω ότι αφού είναι της google θα παίρνει updates σχετικά άμεσα... ευχαριστω πολύ! Το OnePlus 6 ή το 6T(αν θες να περιμένεις). Μετά πας σε Pixel.
SeNNinhA Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Νομιζω οτι ουτε καν η google εγγυαται 3-4 χρονια αναβαθμισεις στα κινητά της. Απλα τα κινητα με pure android αναβαθμιζονται αμεσα με τα Pixel, Essential, Nokia & One Plus να τις παιρνουν σχεδον αμεσα.
iliasmach Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Νομίζω τα pixel στο android είναι η καλύτερη επιλογή στον τομέα των αναβαθμίσεων και της υποστήριξης από την Google.
Fulgore Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Νομιζω οτι ουτε καν η google εγγυαται 3-4 χρονια αναβαθμισεις στα κινητά της. Απλα τα κινητα με pure android αναβαθμιζονται αμεσα με τα Pixel, Essential, Nokia & One Plus να τις παιρνουν σχεδον αμεσα. Η google έχει ανακοινώσει 3χρονια για το pixel 2.
SeNNinhA Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, Fulgore είπε Η google έχει ανακοινώσει 3χρονια για το pixel 2. Οποτε αυτος ειναι ο αναμενομενος οριζοντας και για τα υπολοιπα
giostau Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Ευχαριστώ πολύ όλους! Πάντως δε μου φαίνονται πολλά τα 3 χρόνια, για συσκευές που υποτίθεται ότι έχουν πολύ ισχυρό hardware... Θα κινηθώ προς κάποιο από αυτά που προτείνατε λοιπόν... Ξανα-ευχαριστώ!
Moderators Inuyasha Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Λεπτομέρεια δεν είναι ακριβώς 3 χρόνο; το αναβαθμίσεων, είναι 2 χρόνια αναβαθμίσεις +1 χρόνο μετά με patch ασφαλείας, αυτά για Google, το ίδιο υπόσχεται και η oneplus πλέον
SeNNinhA Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 18 ώρες πριν, giostau είπε Ευχαριστώ πολύ όλους! Πάντως δε μου φαίνονται πολλά τα 3 χρόνια, για συσκευές που υποτίθεται ότι έχουν πολύ ισχυρό hardware... Θα κινηθώ προς κάποιο από αυτά που προτείνατε λοιπόν... Ξανα-ευχαριστώ! Δεν ειναι iOS το android...
saruman123 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ενημερωτικά σήμερα μου ήρθε και πέρασα την Android 9(Pie). Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2018 από saruman123
vrwmiaris Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Συνάρτηση τιμής/υποστήριξης μόνο pixel phone.Η 1+ είναι για γέλια πλέον.πάω στοίχημα ότι το 6τ θα έρχεται με 8.1
SeNNinhA Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, vrwmiaris είπε Συνάρτηση τιμής/υποστήριξης μόνο pixel phone.Η 1+ είναι για γέλια πλέον.πάω στοίχημα ότι το 6τ θα έρχεται με 8.1 Και μολις το ανοιγεις θα κανει αναβαθμιση αυτοματα. Που το προβλημα;
vrwmiaris Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 21 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Και μολις το ανοιγεις θα κανει αναβαθμιση αυτοματα. Που το προβλημα; Δεν το ξέρουμε εάν θα κάνει πρώτον, δεύτερον θα φαίνεται ότι έχει πάρει ήδη ένα
saruman123 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 48 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε πάω στοίχημα ότι το 6τ θα έρχεται με 8.1 Το έχεις ήδη χάσει. Με Android 9 έρχεται. 49 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε Συνάρτηση τιμής/υποστήριξης μόνο pixel phone. Αντιπροσωπεία άραγε που έχει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα