Προς το περιεχόμενο

Future proof Android phone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε όλους,

ψαχνω να βρω το εξής: ένα smartphone όσο το δυνατό πιο future proof.

Τι εννοώ; 

Να είμαι (όσο γίνεται) σίγουρος ότι θα πάρει 2-3-4 επόμενες εκδόσεις Android. 

Το έχω για 2ο τηλέφωνο, όποτε δεν υπάρχουν συγκεκριμένες ανάγκες, αλλά επειδή ασχολούμαι λίγο με development, λέω να έχω την τελευταία έκδοση του λειτουργικού για όσο περισσότερο καιρό γίνεται (μας έχει κακομάθει η apple με το support για 5+ χρόνια...)

Ας πουμε ότι δεν υπάρχει θέμα budget, ποιες εταιρίες είναι αυτές που είναι πιο πιθανό να δίνουν updates πιο γρηγορα/για περισσότερο καιρό;

Π.χ. ενα honor 6x που έχω περιμένουμε 1+ χρόνο να του δώσουν το 8. Μη μιλήσω για  9...

να πάω σε pixel? Υποθέτω ότι αφού είναι της google θα παίρνει updates σχετικά άμεσα...

ευχαριστω πολύ!

Δημοσ.

Pixel μόνο. Τα άλλα με android one (nokia, xiaomi mi a1-a2) δεν είμαι σίγουρος για το κατά πόσο θα υποστηρίζονται για τόσες πολλές εκδόσεις που αναφέρεις (3 με 4)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, giostau είπε

Καλησπερα σε όλους,

ψαχνω να βρω το εξής: ένα smartphone όσο το δυνατό πιο future proof.

Τι εννοώ; 

Να είμαι (όσο γίνεται) σίγουρος ότι θα πάρει 2-3-4 επόμενες εκδόσεις Android. 

Το έχω για 2ο τηλέφωνο, όποτε δεν υπάρχουν συγκεκριμένες ανάγκες, αλλά επειδή ασχολούμαι λίγο με development, λέω να έχω την τελευταία έκδοση του λειτουργικού για όσο περισσότερο καιρό γίνεται (μας έχει κακομάθει η apple με το support για 5+ χρόνια...)

Ας πουμε ότι δεν υπάρχει θέμα budget, ποιες εταιρίες είναι αυτές που είναι πιο πιθανό να δίνουν updates πιο γρηγορα/για περισσότερο καιρό;

Π.χ. ενα honor 6x που έχω περιμένουμε 1+ χρόνο να του δώσουν το 8. Μη μιλήσω για  9...

να πάω σε pixel? Υποθέτω ότι αφού είναι της google θα παίρνει updates σχετικά άμεσα...

ευχαριστω πολύ!

Το OnePlus 6  ή το 6T(αν θες να περιμένεις).

Μετά πας σε Pixel.

Δημοσ.

Νομιζω οτι ουτε καν η google εγγυαται 3-4 χρονια αναβαθμισεις στα κινητά της. Απλα τα κινητα με pure android αναβαθμιζονται αμεσα με τα Pixel, Essential, Nokia & One Plus να τις παιρνουν σχεδον αμεσα.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Νομιζω οτι ουτε καν η google εγγυαται 3-4 χρονια αναβαθμισεις στα κινητά της. Απλα τα κινητα με pure android αναβαθμιζονται αμεσα με τα Pixel, Essential, Nokia & One Plus να τις παιρνουν σχεδον αμεσα.

Η google έχει ανακοινώσει 3χρονια για το pixel 2.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ όλους!

Πάντως δε μου φαίνονται πολλά τα 3 χρόνια, για συσκευές που υποτίθεται ότι έχουν πολύ ισχυρό hardware...

Θα κινηθώ προς κάποιο από αυτά που προτείνατε λοιπόν...

Ξανα-ευχαριστώ!

• Moderators
Δημοσ.

Λεπτομέρεια δεν είναι ακριβώς 3 χρόνο; το αναβαθμίσεων, είναι 2 χρόνια αναβαθμίσεις +1 χρόνο μετά με patch ασφαλείας, αυτά για Google, το ίδιο υπόσχεται και η oneplus πλέον

Δημοσ.
18 ώρες πριν, giostau είπε

Ευχαριστώ πολύ όλους!

Πάντως δε μου φαίνονται πολλά τα 3 χρόνια, για συσκευές που υποτίθεται ότι έχουν πολύ ισχυρό hardware...

Θα κινηθώ προς κάποιο από αυτά που προτείνατε λοιπόν...

Ξανα-ευχαριστώ!

Δεν ειναι iOS το android...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενημερωτικά σήμερα μου ήρθε και πέρασα την Android 9(Pie).

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vrwmiaris είπε

Συνάρτηση τιμής/υποστήριξης μόνο pixel phone.Η 1+ είναι για γέλια πλέον.πάω στοίχημα ότι το 6τ θα έρχεται με 8.1

Και μολις το ανοιγεις θα κανει αναβαθμιση αυτοματα. Που το προβλημα; 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Και μολις το ανοιγεις θα κανει αναβαθμιση αυτοματα. Που το προβλημα; 

Δεν το ξέρουμε εάν θα κάνει πρώτον, δεύτερον θα φαίνεται ότι έχει πάρει ήδη ένα

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε

πάω στοίχημα ότι το 6τ θα έρχεται με 8.1

Το έχεις ήδη χάσει.

Με Android 9 έρχεται.

49 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε

Συνάρτηση τιμής/υποστήριξης μόνο pixel phone.

Αντιπροσωπεία άραγε που έχει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...