katkol Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα σε όλους! Θέλω να δημιουργήσω μία απλή ιστοσελίδα για το αρχιτεκτονικό γραφείο που έχω. Όχι εξειδικευμένα πράγματα, Λίγα και ξεκάθαρα! οπως μία αρχική παρουσίαση του γραφείου δείγματα δουλειάς και τι υπηρεσίες προσφέρουμε. Θα ήθελα πληροφορίες για το Πού να κάνω web host τη σελίδα μου και ποια sites είναι τα πιο αξιόπιστα. Η κατασκευή της σελίδας θα γίνει από το wordpress. Επίσης οτιδήποτε πληροφορίες για το τι πρέπει να προσέξω θα ήταν πολύ Χρήσιμες. Ευχαριστώ πολύ!
Salvation81 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Αν σε ενδιαφερουν σαιτ του εξωτερικου (κατεμε μονοδρομος απο πλευρας του τι προσφερουν) τοτε η GoDaddy η Hostgator (αποψη μου βεβαια).
katkol Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Salvation81 είπε Αν σε ενδιαφερουν σαιτ του εξωτερικου (κατεμε μονοδρομος απο πλευρας του τι προσφερουν) τοτε η GoDaddy η Hostgator (αποψη μου βεβαια). Τα γνωρίζω αυτά τα sites, θα ήθελα όμως κάποια ελληνική εταιρεία
kormos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, katkol είπε Καλησπέρα σε όλους! Θέλω να δημιουργήσω μία απλή ιστοσελίδα για το αρχιτεκτονικό γραφείο που έχω. Όχι εξειδικευμένα πράγματα, Λίγα και ξεκάθαρα! οπως μία αρχική παρουσίαση του γραφείου δείγματα δουλειάς και τι υπηρεσίες προσφέρουμε. Θα ήθελα πληροφορίες για το Πού να κάνω web host τη σελίδα μου και ποια sites είναι τα πιο αξιόπιστα. Η κατασκευή της σελίδας θα γίνει από το wordpress. Επίσης οτιδήποτε πληροφορίες για το τι πρέπει να προσέξω θα ήταν πολύ Χρήσιμες. Ευχαριστώ πολύ! Θα βρεις πολλές απαντήσεις σε όσα θες αν κοιτάξεις παρακάτω https://www.insomnia.gr/forums/forum/43-web-design-development/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα