Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω εναν υπολογιστη και θα ηθελα να του κανω μια αναβαθμιση μικρη. θα του βαλω εναν ssd και 2 ραμ ακομα.

για να μιν κολλαει. εχει πανω τωρα 

asus p7p55d

i5 760

kingstom hyper x https://www.testberichte.de/p/kingston-tests/hyperx-4-gb-ddr3-1333-kit-khx1333c7d3k2-4gx-testbericht.html

ελεγα να βαλω αυτηhttps://mustshop.gr/ilektronikoi-ypologistes/hardware/mnhmes-ram/corsair-vengeance-cmz4gx3m1a1600c9b-4gb-ddr3-1600mhz-memory-module-cmz4gx3m2a1600c9b/?sl=el

τι λετε θα εχει θεμα?

Δημοσ.

Για να μην κολαει ειναι σχετικο το θεμα.Πχ ποση ραμ εχει τωρα?Τι χρηση του κανεις?Εαν τον εχεις σκαναρει προσφατα για ιους.Υπολογιστες με 2 ραμ και καθολου καρτα πετανε αρκει να μην τους φορτωνεις και να μην εχουν ιους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν λες να βάλεις την Corsair τι εννοείς? Μαζί ή να αντικαταστήσεις την Kingston? Αν εννοείς μαζί δεν θα σου το πρότεινα γιατί η μια είναι 1600 και η άλλη 1333. Ο χρονισμός θα κατέβει αυτόματα στη χαμηλότερη τιμή βέβαια αλλά καλό είναι να βάζεις όμοιες μνήμες από ίδιο κιτ ή τουλάχιστον με ίδια timings για να αποφύγεις προβλήματα ασυμβατότητας. Αν πάλι εννοείς να αντικαταστήσεις την Kingston με την Corsair, δεν πρόκειται να δεις διαφορά. Εκτός αυτού, ο επεξεργαστής σου υποστηρίζει μέχρι 1333.

Για αρχή βάλε έναν ssd και θα δεις τεράστια διαφορά. Μετά, αν δεν μείνεις ικανοποιημένος, πας για μνήμη.

Επεξ/σία από Undertaker25
Δημοσ.
8 ώρες πριν, kalantzos20 είπε

4 gb ram εχω δεν εχω ιους ειναι απο καθαρο φορματ

τι μου προτείνετε να κάνω με λιγα λεφτα?

Αναλογα τι χρηση θες να του κανεις. 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, kalantzos20 είπε

4 gb ram εχω δεν εχω ιους ειναι απο καθαρο φορματ

τι μου προτείνετε να κάνω με λιγα λεφτα?

Για αρχή όπως είπε και ένας φίλος απο πάνω ξεκίνα με έναν ssd (πολύ μεγάλη διαφορά από μηχανικό σκληρό) με 4gb ram αν το pc δεν το θες για βαριά χρήση(gaming,επεξεργασία εικόνας/ήχου πχ) αρκούν,αλλίως αν  πιστεύεις οτι χρειάζεσαι οπωσδήποτε αναβάθμιση στη ram θα σου πρότεινα (αν υπάρχουν διαθέσιμα 4 dimm για ram )ένα κίτ ίδιο με αυτο που έχεις ή 2 ανεξάρτιτες ram που να είναι πάνω κάτω ίδιες με αυτες που έχεις(δεν θα πρότεινα αν έχεις 4 dimm να βάλεις 3 ram) οπότε θα έλεγα άλλες 2 (2 x 2 ddr3 1333).Ελπίζω να βοήθησα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...