Iamkontzo Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα στο Forum. Διατηρώ κατάστημα με ηλεκτρονικά είδη και θέλω να φτιάξω ένα eshop. Έχετε προτάσεις για καμιά καλή εταιρία στην Θεσσαλονίκη που να αναλαμβάνει? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
StigmaX Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 25/9/2018 στις 6:29 ΜΜ, Iamkontzo είπε Καλησπέρα στο Forum. Διατηρώ κατάστημα με ηλεκτρονικά είδη και θέλω να φτιάξω ένα eshop. Έχετε προτάσεις για καμιά καλή εταιρία στην Θεσσαλονίκη που να αναλαμβάνει? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Όχι στην Θεσσαλονίκη, αλλά μπορείς να εμπιστευτείς άνετα τη Rodos Web Design για τη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, StigmaX είπε Όχι στην Θεσσαλονίκη, αλλά μπορείς να εμπιστευτείς άνετα τη Rodos Web Design για τη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος. Καμιά άλλη πρόταση εκτός από το μαγαζί σας έχετε;;
StigmaX Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, DZ-Photographer είπε Καμιά άλλη πρόταση εκτός από το μαγαζί σας έχετε;; Άμα δεν παινεψεις το σπίτι σου...🤗
AKAKIOS1 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 20 ώρες πριν, StigmaX είπε Όχι στην Θεσσαλονίκη, αλλά μπορείς να εμπιστευτείς άνετα τη Rodos Web Design για τη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος. Δεν κανεις κανενα "κονε" για το οικονομικο μπας και φτιαξουμε επιτελους κανα site για το γραφειο?
tl-sells Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Iamkontzo Εάν θες σου το κάνω εγω. Μου δίνεις όσα θές. Βασική προυπόθεση να μου παρασχεις όμως όλο το υλικό. Φωτογραφίες και κείμενα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα