Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδες

στη βονταφον εχει ενα πακετο που δινει μαζι με ιντερνετ-σταθερο τα καναλια νοβασπορτς μεσω ιντερνετ ενα ειδος στριμ απο αποκωδικοποιητη(επαναλαμβανω μεσω ιντερνετ οχι τα κλασσικα συνδρομητικα απο κεραια)

με προβληματιζει αν εχω καποιο θεμα ταχυτητας απο το ιντερνετ και δεν λειτουργει σωστα η υπηρεσια λαγκαρει κτλ

μενω θεσσαλονικη

στη ταχυτητα συγχρονισμου μεσα στο ρουτερ πιανω 10075 Downstream και 886 Upstream

στα ραντομ τεστ ταχυτητας στο browser πιανω απο 8,6 μεχρι 6,6 download(ξερω ειναι λιγο πλασματικα και με αποκλιση)

θελω να μου πει αρχικα κανεις αν εχει την υπηρεσια αν δουλευει σταθερα η αν κολλαει/λαγκαρει καθολου

Δημοσ.
Στις 25/9/2018 στις 8:00 ΜΜ, di maria kun είπε

καλησπερα παιδες

στη βονταφον εχει ενα πακετο που δινει μαζι με ιντερνετ-σταθερο τα καναλια νοβασπορτς μεσω ιντερνετ ενα ειδος στριμ απο αποκωδικοποιητη(επαναλαμβανω μεσω ιντερνετ οχι τα κλασσικα συνδρομητικα απο κεραια)

με προβληματιζει αν εχω καποιο θεμα ταχυτητας απο το ιντερνετ και δεν λειτουργει σωστα η υπηρεσια λαγκαρει κτλ

μενω θεσσαλονικη

στη ταχυτητα συγχρονισμου μεσα στο ρουτερ πιανω 10075 Downstream και 886 Upstream

στα ραντομ τεστ ταχυτητας στο browser πιανω απο 8,6 μεχρι 6,6 download(ξερω ειναι λιγο πλασματικα και με αποκλιση)

θελω να μου πει αρχικα κανεις αν εχει την υπηρεσια αν δουλευει σταθερα η αν κολλαει/λαγκαρει καθολου

τα 6 mb ειναι ακατεβατα για το vodafone tv.....εαν κανεις βαρια χρηση  πχ dowload θα εχεις θεμα οπως ειχα και εγω με τα αντιστοιχα νουμερα σου.Εβαλα vdsl για την δεν την παλευα εκλεινα πολλες φορες τον αποκωδικοποιητη για να γινει μια σωστη δουλεια.

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, thleorasakias είπε

τα 6 mb ειναι ακατεβατα για το vodafone tv.....εαν κανεις βαρια χρηση  πχ dowload θα εχεις θεμα οπως ειχα και εγω με τα αντιστοιχα νουμερα σου.Εβαλα vdsl για την δεν την παλευα εκλεινα πολλες φορες τον αποκωδικοποιητη για να γινει μια σωστη δουλεια.

καλα εννοειται  οτι με download θα κολλαει(με τορρεντ κολλαει ολο το τετραγωνο ετσι και αλλιως)

υπο κανονικες συνθηκες-να βλεπω παραλληλα κανα youtube και browsing θα εχει θεματα??εσενα ειχε ???και επισης τον αποκωδικοποιητη γιατι τον εκλεινες συνηθως για ξεμπουκωμα το ρουτερ δεν θελει επανεκινηση?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, di maria kun είπε

καλα εννοειται οτι με download θα κολλαει(με τορρεντ κολλαει ολο το τετραγωνο ετσι και αλλιως)

υπο κανονικες συνθηκες-να βλεπω παραλληλα κανα youtube και browsing θα εχει θεματα??εσενα ειχε ???και επισης τον αποκωδικοποιητη γιατι τον εκλεινες συνηθως για ξεμπουκωμα το ρουτερ δεν θελει επανεκινηση?

οχι δεν θελει επανεκκινηση το ρουτερ.Τον Αποκωδικοποιητη εκλεινα στο οff γιατι μου κατεβαζε 300-400.Τωρα αμα θες την γνωμη μου μονο με vdsl θα εισαι ανετος εκτος αμα βαλεις το cosmote tv που δινει δωρο την κεραια 9 ευρω περιπου το entry pack και 12.60 το family pack που ειναι ανωτερο απο το παρομοιο πακετο της voda.Θα μου πεις γιατι δεν αλλαζεις ειναι 2 χρονια το vodafone tv και δεν με παιρνει να πληρωσω την διακοπη.Browsing μηδεν προβλημα στο youtube ειχα κατι λαγκαρισματα σε hd ποιοτητα αλλα οχι συνεχεια ετσι στο φλου ορισμενες φορες

Επεξ/σία από thleorasakias

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...