Kostasapoore Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, ειμαι 17 ετων και του χρονου που τελειωνω το σχολειο σκεφτομαι να σπουδασω στην Βουλγαρια, Σοφια συγκεκριμενα γυμναστης, και ταυτοχρονα θελω να δουλευω πχ. σε καμια καφετερια(σερβιτορος) ειναι εφικτο αυτο΄; θα μπορεσω να βρω δουλεια η με τιποτα; Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2018 από Kostasapoore
james9tito Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Αγαπητέ δε ζούμε στο 1998. Τι γυμναστής, θες να πεινάσεις;
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, james9tito είπε Αγαπητέ δε ζούμε στο 1998. Τι γυμναστής, θες να πεινάσεις; Μπορεί το παιδί να θέλει να πάει στο survivor αμάν εσείς οι γεροί κόβεται τα φτερά στη νεολαία
Aggeluska Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Ειχα παει Βουλγαρια το καλοκαιρι και ειχα μεινει και Σοφια λιγες μερες. Η πολη ειναι πολυ ωραια, ειδικα το κεντρο της. Το πανεπιστημιο που ειναι στο κεντρο της πολης εχω ακουσει καλα λογια οποτε σαν επιπεδο σπουδων πιστευω ειναι ικανοποιητικο. Τωρα, νομιζω χωρις να ξερεις Βουλγαρικα δυσκολα θα βρεις δουλεια. Παρολο που εχει αρκετο τουρισμο η πολη, δεν εχει ακομα και στις τουριστικες περιοχες υπαλληλους που μιλανε αγγλικα, παρα μονο Βουλγαρικα. Αυτο στο λεω για να μην νομιζεις οτι μπορεις ευκολα να βρεις δουλεια σε τουριστικη περιοχη με την χρηση αγγλικων μονο. Η ζωη ειναι παντως αρκετα φτηνοτερη απο δω.
Kostasapoore Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Θα μαθω βουλγαρικα για να μπορεσω να δουλεψω και γενικα να ειμαι ποιο ανετος εκει, νομιζω οτι μπορεις να μαθεις βουλγαρικα εκει μεσα στο πανεπιστημιο σαν μαθητικη χρονια κατι τετοιο ετσι νομιζω! Ή θα μαθω εδω οσο προλαβαινω μεχρι να παω(σε ενα χρονο)
iliasmach Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Kostasapoore είπε Καλησπερα, ειμαι 17 ετων και του χρονου που τελειωνω το σχολειο σκεφτομαι να σπουδασω στην Βουλγαρια, Σοφια συγκεκριμενα γυμναστης, και ταυτοχρονα θελω να δουλευω πχ. σε καμια καφετερια(σερβιτορος) ειναι εφικτο αυτο΄; θα μπορεσω να βρω δουλεια η με τιποτα; δεν θα δώσεις καν πανελλήνιες για να δεις αν περνάς στην Ελλάδα?
Aggeluska Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 1 hour ago, Kostasapoore said: Θα μαθω βουλγαρικα για να μπορεσω να δουλεψω και γενικα να ειμαι ποιο ανετος εκει, νομιζω οτι μπορεις να μαθεις βουλγαρικα εκει μεσα στο πανεπιστημιο σαν μαθητικη χρονια κατι τετοιο ετσι νομιζω! Ή θα μαθω εδω οσο προλαβαινω μεχρι να παω(σε ενα χρονο) ναι οκ θα μαθεις αλλα μπορει να σ παρει 2 χρονια να μαθεις να μιλας, μεχρι τοτε τι θα κανεις ; 26 minutes ago, iliasmach said: δεν θα δώσεις καν πανελλήνιες για να δεις αν περνάς στην Ελλάδα? και εγω ηθελα να το ρωτησω αυτο. πανελληνιες δεν θα δωσεις;
papoys1 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Οδοντίατρος από Βουλγαρία για σφραγίσματα και μετά είσαι για μασέλες.
margaritagr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Άμα δε μπορείς να περάσεις Ελλάδα τέρας βράστα... τι βαθμό βγαζεις; 12-13; Βουλγαρία ήξερα ότι πήγαιναν για επαγγέλματα υγείας , για γυμναστής πρώτη φορά ακούω. Ξέρεις τι ζήτηση θα έχεις ε; 0
duende Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 σιγουρα θα βρει δουλεια ως "βοηθος φυσικοθεραπευτη" σε καποιο απο τα πολλα μαγαζακια του ειδους που απασχολουν 10 πιτσιρικια για 200 ευρω
Muchacho Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 47 λεπτά πριν, margaritagr είπε Άμα δε μπορείς να περάσεις Ελλάδα τέρας βράστα... τι βαθμό βγαζεις; 12-13; Βουλγαρία ήξερα ότι πήγαιναν για επαγγέλματα υγείας , για γυμναστής πρώτη φορά ακούω. Ξέρεις τι ζήτηση θα έχεις ε; 0 Ότι ζήτηση θα έχουν και οι υπόλοιποι γυμναστές...
Kostasapoore Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ειχα ξεκινησει φροντιστηρια για πανελληνιες αλλα σταματησα. Επειφη διαβαζω διαφορα personal trainer θελω να γινω και δεν θα ερθω να μεινω Ελλαδα μετα το πτυχιο θα παω εξωτερικο Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2018 από Kostasapoore
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα