Προς το περιεχόμενο

Αξιζει το φροντιστηριο για ΑΟΘ και ΑΕΠΠ στην Β'λυκειου?


manos.reus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας,βρισκομαι στην β λυκειου και οπως καταλαβαινετε,θελω να παρω την οικονομικη κατευθυνση στη Γ λυκειου.Η ερωτηση μου ειναι αυτη:Αξιζει να παρακολουθησω μαθηματα Αοθ και Αεππ στο φροντιστηριο πριν την γ λυκειου?

Θα το εκτιμουσα πολυ αν μου γραφατε τις αποψεις σας😊.

Επεξ/σία από manos.reus
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για ΑΟΘ, όχι.

Αν θέλεις να είσαι καλά προετοιμασμένος μπορείς να πάρεις ένα βοήθημα, το οποίο έχει και ασκήσεις που δεν υπάρχουν στο σχολικό βιβλίο.

Επίσης, όλα τα παλιά θέματα πανελληνίων και οι λύσεις τους υπάρχουν στο Ιντερνετ, οπότε μπορείς πολύ εύκολα να δεις τους τύπους ασκήσεων και τον βαθμό δυσκολίας τους.

Για ΑΕΠΠ, ναι (αλλά όχι από την δευτέρα λυκείου).

Ο όγκος της ύλης είναι αρκετά μεγάλος για να βγει στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς ειδικά στις ώρες του μαθήματος.

Επίσης το βιβλίο είναι απαρχαιωμένο και η δυσκολία των 2 τελευταίων θεμάτων των πανελληνίων δεν έχει καμία σχέση με το τι μπορεί να διδαχθείς στο σχολείο (στις περισσότερες περιπτώσεις).

Βέβαια αυτό εξαρτάται και από τον καθηγητή αλλά και πάλι είναι πολύ δύσκολο να προετοιμαστείς καλά μόνο από το τι θα κάνεις στο σχολείο.

Το καλό στο συγκεκριμένο μάθημα είναι ότι από τα 2 πρώτα θέματα μπορείς να πάρεις 12 βαθμούς και από τα 2 (ασκήσεις με ανάπτυξη ψευδογλώσσας ή προγράμματος) τους υπόλοιπους 8.

Ο βαθμός δυσκολίας των θεμάτων τα τελευταία χρόνια ήταν αυξανόμενος με εξαίρεση την περασμένη χρονιά που ήταν πιο βατά.

Αν έχεις απορίες και χρειάζεσαι πληροφορίες στείλε ΠΜ (μην θεωτηθεί γκρίζα διαφήμιση αν μιλήσω για συγκεκριμένο βοήθημα).

Επεξ/σία από Deathmace
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για το ΑΟΘ νομίζω δεν χρειάζεται γιατί ξεκινάς το μάθημα από την αρχή στην Γ λυκείου και αν ασχοληθείς και διαβάζεις την θεωρία ,οι ασκήσεις είναι σε μεγάλο βαθμό τυποποιημένες και αναμενόμενες αρκεί και ο καθηγητής στο σχολείο να κάνει στοιχειώδες μάθημα και να μην είναι του στυλ "θα τα κάνετε στο φροντιστήριο", όσο για το αν χρειάζεται στην Β λυκείου ΑΟΘ πιστεύω είναι περιττό κάτι τέτοιο...

Για το ΑΕΠΠ τώρα , η ύλη εδώ είναι αρκετά πιο μεγάλη και πιστεύω έχει μερικά κομμάτια που πρέπει να τα καταλάβεις με την βοήθεια του καθηγητή...σε αυτό το μάθημα στην Γ λυκείου πιστεύω το φροντιστήριο θα σε βοηθήσει να τα κατανοήσεις καλύτερα αλλά και εδώ νομίζω δεν είναι αναγκαίο να ξεκινήσεις στην Β λυκείου .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε πολλα φροντηστηρια, την υλη του ΑΟΘ την βγαζουν μεχρι τα Χριστούγεννα, αν είναι καλο το τμημα. Για το ΑΕΠΠ, συνήθως επειδή ξεκιναν απο το καλοκαίρι, δεν εχουν θέμα με την υλη. Μαθηματικά και Έκθεση πρεπει να παρακολουθήσεις, αν δεν το κανεις ηδη, γιατι τα άλλα 2 μαθηματα, δεν απαιτούν γνωσεις απο προηγούμενες τάξεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...