Προς το περιεχόμενο

Αγορά oneplus


G.S1998

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

..... δεδομένου ότι,

 

1.πρεπει να βάλεις λιγάκι βαθιά το χέρι στην τσέπη για το 6-6t (χωρίς να γνωρίζω το μπατζετ που διαθέτεις ή είσαι διατεθειμένος να διαθέσεις)

2. Οι τιμές των flagships(κ της op) τείνουν πλέον να ξε-φεύγουν αρκετά προς τα πάνω

3. Η επόμενη γενιά των επεξεργαστών της qualcomm (sd855) αφήνει προσδοκίες για καταιγιστικες επιδόσεις/ριζικές αλλαγές κ δυνατότητες...κ δεν αργεί να γίνει εμπορικά διαθέσιμη (τέλος του 2018)

4. Η op ανακοινώνει, παραδοσιακά, νέα συσκευή λίγο πριν τα Χριστούγεννα (μέσα προς τέλος Νοεμβρη)

5. Το επόμενο op (7) θα ενσωματώνει σίγουρα snapdragon στα 7nm κ πληθώρα νέων futureproof features/specs κ χαρακτηριστικών.

 

..... εάν έχεις υπομονή κ δεν επειγεσαι για αναβάθμιση...δεν αξίζει κανένα απο τα δύο (6-6Τ) την δεδομένη στιγμή (πάντα κ μόνο για την τιμή που κοστίζουν).

Το Α7 σου, στέκεται επάξια στην απλή καθημερινότητα κ κάνει σωστά την δουλειά του / εφόσον βρίσκεται σε καλή κατάσταση...(το αν σε καλύπτει η όχι είναι άλλο θέμα)...

Επεξ/σία από TechnoState
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ θα έλεγα να περιμένεις. Κανονικά κυκλοφορεί η σειρά Τ στα μέσα Νοέμβρη, αλλά φέτος μετά από ένα screenshot που διέρρευσε η oneplus φημολογείται πως θα ανακοινωθεί στις 17 Οκτωβρίου. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 11 μήνες μετά...

να αναστησω το τοπικ κανοντας μια ερωτηση??με δεδομενο οτι στις 26 ανακοινωνεται το 7τ θα συνεχισει να πουλαει η εταιρια το 7 απο το σαιτ της(με εκπτωση??) ή η μονη λυση ειναι τα κινεζακια??ευχαριστω!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θα πουλάει και το 7 αλλά όχι πολύ πιο οικονομικά. Θα το δούμε όμως από 10 Οκτωβρίου και όχι στις 26 Σεπτεμβρίου (για την όλη την Ευρώπη - το επίσημο OnePlus website).

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Δημιουργία νέου...