Homecinemakias Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Samsung A9 κλείδωσε. Ξέρετε πως το ρουτάρουμε; Έβαλα ένα pin το οποίο δεν το δέχεται και δεν ξέρω το γιατί. Ευχαριστώ! 2
saruman123 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 41 λεπτά πριν, Homecinemakias είπε Samsung A9 κλείδωσε. Ξέρετε πως το ρουτάρουμε; Έβαλα ένα pin το οποίο δεν το δέχεται και δεν ξέρω το γιατί. Ευχαριστώ! Έκανες factory reset και σου ζητάει email και κωδικό και δεν θυμάσαι? Λίγο μπερδεμένα μας τα λες. 1
Homecinemakias Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν τα λέω μπερδεμένα, απλώς δεν το ανέλυσα. Άντε ας το πιάσουμε απ'την αρχή. Έχει ο αδελφός μου ένα Α9 απο εξωτερικό. Έχει μόνο αγγλικό μενού μα... δεν ξέρει αγγλικά. Το έχει 2 χρόνια. Δεν ξέρω πως του ήρθε ο δι@ολος να ενεργοποιήσει δακτυλικό αποτύπωμα. Το έφτιαξε όλα οκ αλλά το σύστημα ζητούσε και έναν δεύτερο τρόπο ξεκλειδώματος και τυπικά έβαλε κάποιο pin. Δεν το θυμάται τώρα, έκανε μερικές προσπάθειες με συνδυασμούς που υπέθετε οτι είχε βάλει και τελικά κλείδωσε η συσκευή, δεν αναγνωρίζει πλέον ούτε το δακτυλικό αποτύπωμα!!!! Πήγαμε για επαναφορά εργοστασιακών και ζητούσε το κ@ταραμένο pin. Στο τέλος, δεν ανοίγει καν!!!!! Πρίν το σπάσει απτά νεύρα του, ξέρετε τρόπο να βγάλει άκρη; Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2018 από Homecinemakias
Homecinemakias Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Ωραία. Στο να μου "την πούνε" πρόθυμοι και άμεσοι κάποιοι. Όταν ανέλυσα και περίμενα βοήθεια, μάλλον έστριψαν δια του αρραβώνος. Δεν πειράζει. Γνωστές οι συμπεριφορές αυτές. Μπορεί να κλειδωθεί το θέμα απο κάποιον mod. Θα αναζητήσω βοήθεια.... αλλού. Ευχαριστώ.
saruman123 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Υπάλληλοι δεν είμαστε κανενός. Το να ζητήσεις βοήθεια και να σε βοηθήσουμε σε ότι ξέρουμε εντάξει. Αλλά σε κάτι που δεν γνωρίζουμε τη να σου πούμε ? Εγώ πάντως σου δίνω ένα ποστ μπας και βοηθηθείς https://www.doctorandroid.gr/2015/12/bypass-lockscreen.html?m=1 Καλή τύχη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα