eidikos33 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Καλησπερα σας γνωριζει κανεις τι παιζει με αυτη την εταιρια? Περασε προσφατα φιλος μου απο συνεντευξη και του ελεγαν οτι θα τον πληρωνουν για τον νοεμβριο τελη δεκεμβρη τι φαση? Φυσικα 4-6ωρο με αποδοχες 260 το 4ωρο 350 το 6ωρο και κατι κουπονια αν εργαστει παραπανω κατι τετοια μου ειπε 1
k_w_t Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Ειναι εταιρια που κανει λιγο απο ολα ... Καθαρισμο ,Security,κηπουρους ,απολυμανσεις και γενικα facility managment .. Στην ουσια ενοικιαζει υπαλληλους σε τριτους.. Ολες αυτες οι εταιριες συνηθως σε εχουν ενα μηνα μεσα στην μισθοδοσία.
eidikos33 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Τι γίνεται όμως άμα μείνεις για παράδειγμα έναν μήνα στην δουλειά και φύγεις θα τα πάρεις τα λεφτά? 4 λεπτά πριν, k_w_t είπε Ειναι εταιρια που κανει λιγο απο ολα ... Καθαρισμο ,Security,κηπουρους ,απολυμανσεις και γενικα facility managment .. Στην ουσια ενοικιαζει υπαλληλους σε τριτους.. Ολες αυτες οι εταιριες συνηθως σε εχουν ενα μηνα μεσα στην μισθοδοσία. Τι γίνεται όμως άμα μείνεις για παράδειγμα έναν μήνα στην δουλειά και φύγεις θα τα πάρεις τα λεφτά?
k_w_t Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Αμα υπαρχει αναγγελια προσληψης πρεπει να πληρωθεις κανονικα... Αυτο να προσεξεις μην σου πουνε οτι δουλευεις ενα μηνα και μετα σου κανουμε προσληψη... ΥΓ Παντα κραταμε αντιγραφο της συμβασης.
eidikos33 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Γενικά είναι κομπίνα αυτό με την πληρωμή που λέει ο τυπάς? Με αυτό τον τρόπο τα ένσημα πως τα κολλάει ? 15 λεπτά πριν, k_w_t είπε Αμα υπαρχει αναγγελια προσληψης πρεπει να πληρωθεις κανονικα... Αυτο να προσεξεις μην σου πουνε οτι δουλευεις ενα μηνα και μετα σου κανουμε προσληψη... ΥΓ Παντα κραταμε αντιγραφο της συμβασης. Γενικά είναι κομπίνα αυτό με την πληρωμή που λέει ο τυπάς? Με αυτό τον τρόπο τα ένσημα πως τα κολλάει ? Όταν υπογράψεις σύμβαση δε μπορείς να ζητήσεις και αντίγραφο από την αναγγελία? Επίσης αν είσαι εγγεγραμμένος στον ΟΑΕΔ και κοπεί η κάρτα ανεργίας δεν υποδηλώνει ότι έχει γίνει αναγγελία?
k_w_t Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Πολλοι σου λενε σε κραταω ενα μηνα να δω εαν μου κανεις και μετα σου κανω προσληψη.. Στο τελος του μηνα σου λεει δεν μου κανεις και παιρνεις τα @@ του ... Εαν γινει αναγγελια μπορεις να το μαθεις απο τον ιδιο τον ΟΑΕΔ γιατι ειναι online μεσω του erganis. Απο την στιγμη και γινει προσληψη μπορεις να εισπραξεις τον μισθο σου εστω και καθυστερημενα αλλα δεν τον χανεις. Το να σε αφηνουν ενα μηνα μεσα δεν σημαινει οτι δεν σου βαλανε τα ενσημα το κανουν για αλλους λογους. Κυριως επειδη ειναι δουλειες που πολλοι τις πιστολιαζουν και δεν ξαναπατανε... Οποτε ετσι το γλυτωνουν αυτο...
eidikos33 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Ναι αλλά αν πιστόλιασεις αλλά πληρωθείς ποιος ο λόγος να το κάνεις αυτό..Είναι παράνομο γενικά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα