mastoras007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) καλησπέρα. Εχω ενα δυνοσαυράκι και θέλω να του περάσω windows να το εχω για απλή χρήση ιντερνετ κυριος κανα αρχειο κανα word κτλ. Τωρα εχει 1gb ραμ και πρσπαθώ να του περάσω windows 10 32bit και σερνονται τα πάντα κατα την εγκατασταση και τγην τσαματαω..ο επεξεργαστης του ειναι Intel core duo δεν θυμαμαι ακριβός μοντέλο και ο σκληρός επίσης δέν ξέρω ταχύτητες κτλ ειναι wd 250gb το ερωτημα μου ειναι οτι σερνεται τοσο πολυ λόγο της ραμ?θα τουβάλω κιάλλη ραμ να δοκιμάσω (ddr2) απλά μου εκανε εντύπωση που σερνετε τοσο πολυ, το κανω φορματ μεσω usb το οποιο ειναι κομπλέ δεν εχω κάνει κάτι λάθος στο στικάκι δηλαδή. Ο σκληρός αποκλέιω να ειναι γιατι τον εβαλά πάνω σε άλλο pc και ξέκινησα να περναώ τα windows μεσα απο το ιδιο στικάκι και η διακδικασια γινοταν κανονικά. Λεφτα δεν ΄προκειτε να δώσω εκτός απο κάνα 5ευρο για ραμ απο ebay παιζει να το χαρίσω σε ενα πιτσιρικά σαν πρώτο pc. Τι windows θα προτεινατε για το συγκεκριμενο? Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2018 από mastoras007
CsIns Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 1 GB ram = Windows 7 Starter 2 GB Ram = Windows 7 All Editions 32/64 Bit 4 GB Ram = Windows 10 All Editions 64 Bit
kataramenos32 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Γιατι δεν κοιτας και σε linux;Δεν νομιζω να μπορεσει να δουλεψει εστω και λιγο αξιοπρεπως με windows
mastoras007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Ειπαμε θα το κάνω δώρο σε ενα πιτσιρικα σαν πρώτο pc.. οχι linux
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 μπορείς άνετα με 1 GB να βάλεις windows 10 δες και μόνο σου, αλλά καλό είναι να βάλεις άλλο 1 GB + ssd και το pc θα πετάει θα είναι σαν καινούριο το δεινοσαυράκι. Θα ξετρελαθεί απο τη χαρά του ο πιτσιρικάς 😆 😂 windows 7 δεν αξίσει γιατί είναι λίγο πιο βαριά + σε λίγο καιρό (2020) θα λήξουν οπότε τσάμπα ο κόπος. μπορείς να κάνεις κάποιες μικρο ρυθμίσεις στα windows 7/8/10 και να ρίξεις τα εφέ έτσι θα είναι πιο γρήγορος, πάντως με τον ssd θα δεις διαφορά, ψάξε για κάποιον μεταχειρισμένο όλο και κάτι θα βρεις. Αλλιώς αν δεν είσαι πρόθυμος να δώσεις λεφτά τα Λίνουξ είναι μονόδρομος δυστυχώς αυτές είναι οι επιλογές σου. προσοχή στο ebay κυκλοφορούν και απατεώνες.
Crybal Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μπορεις να δεις ποια μητρική εχει και ποιον επεξεργαστη.Δες τα απο το cpu-z
Thulogur Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 7 hours ago, mastoras007 said: Ειπαμε θα το κάνω δώρο σε ενα πιτσιρικα σαν πρώτο pc.. οχι linux Απόλυτα σεβαστή η άποψη σου, απλα ριξε μια ματια στο elementary os.
mastoras007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 9 ώρες πριν, Crybal είπε Μπορεις να δεις ποια μητρική εχει και ποιον επεξεργαστη.Δες τα απο το cpu-z Δεν εχω βάλει ακομα windows κατι κολλάει και δεν γινετε εγκατασταση..δεν προχωράει σκληρός δέν ειναι, εχω ενα ιδιο pc με ιδιο σοκετ δηλαδή, θα κάτσω να τα αλλάξω ολα ενα ενα να βρώ τι του φταιει, Ανοιγει μπαινει στο βιοσ κανονικά αλλά δέν προχωράει καθόλου οταν πάω να του βάλω windows η σερνετε υπερβολικά πολυ ακομα και με την εξτρα ραμ που του εβαλα (συνολο 3gb) Η σε ενα πιτσιρικα η στην ανιψιά μου που κοντευει 6 θα πάει οποιος και να το πάρει θα ξετρελαθει...ας μου κάνανε εμενα δωρο στα 6 εναν υπολογιστή και ας ηταν πανάρχαιος στα συνεφα θα πετουσα, τιποτα, με τετρις την βγάζαμε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα