Προς το περιεχόμενο

Αξιολογηση καταστηματος

orck

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου ετυχε προσφατα σε μια αγορα μου (κλασικα αναζητηση μεσω μηχανων αναζητησης, φτηνοτερο, σχετικα βολικη η τοποθεσια, οποτε κανω παραγγελια) στο τμημα παραγγελιας στο ηλεκτρονικο κασταστημα,  σωστη διαθεσιμοτητα και η εγκαιρη ενημερωση ηταν πολυ σωστοι σε ολα τους, οταν πηγα στο καταστημα να παραλαβω και να πληρωσω η εικονα ηταν... τρομακτικη (το λεω ευγενικα).
Μπαινω μεσα και με χτυπαει εντονη μυρωδια τσιγαριλας, ο χωρος λες και ηταν δωματιο εφηβου, σκονισμενα παλια πισι στο πατωμα, κατω σκουπιδακια, σκονισμενα λιγα προιοντα στα ραφια.
Ο υπαλληλος/ιδιοκτητης μιλουσε στο τηλεφωνο για κατι προσωπικο, ουτε που μου εδωσε σημασια αμφιβαλλω εαν ακουσε το καλημερα που ειπα, εκανα οτι χαζευα κατι παιχνιδια που ειχε, μετα απο 2-3 λεπτα που τελειωσε του λεω για δευτερη φορα καλημερα, δεν απαντησε καν.
Δεν μου εχει τυχει ποτε ξανα να πω σε καταστημα "Μηπως σας ενοχλω;". Αρχισε να μου λεει το προσωπικο προβλημα που ειχε. :)

Ολο αυτο το αξιολογω εκ των υστερων φυσικα αρνητικα, λαμβανω υποψη (και φυσικα αναφερω) οτι τιμη, παραδωση προιον ηταν ολα οκ, αλλα εικονα καταστηματος και ο υπαλληλος/ιδιοκτητης ηταν σε αρνητικη κλιμακα.

Μου απαντανε απο την σελιδα (μηχανη αναζητησης φτηνοκαταστηματων) οτι δεν εγκρινουν την αξιολογηση γιατι δεν προκυπτει οτι δεν τηρησε καποια απο τις συμβατικες υποχρεωσεις του, παρολαυτα οι παρατηρησεις μου θα ληφθουν υποψην απο το τμημα ποιοτικου ελεγχου.

Ειμαι παραλογος; Μηπως εχω γινει πολυ παραξενος και απαιτητικος;
Ειναι το ιδιο να μπαινεις σε ενα καταστημα που να μην εχει οσμες και να σου λενε "παρακαλω πως μπορω να σας εξυπηρετησω" με το να μπαινεις μεσα με την μυτη κλειστη και να μην σου απαντανε καν;

ΥΓ Δεν θα αναφερω καταστημα ουτε ποια μηχανη αναζητησης εκανε την αποριψη.

Επεξ/σία από orck
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Συμφωνω με το skroutz, εφοσον δεν ειχες κανενα προβλημα με το προιον,την συναλλαγη κτλ δεν θα ηταν δικαιο να αναρτηθει χαμηλη αξιολογηση.

Θα μπορουσες ισως να βαλεις μια αριστη αξιολογηση και να γραψεις στα σχολια οτι το καταστημα δεν ειχε την καλυτερη δυνατη εικονα

Δεν αναφερω καν τον ανθρωπινο παραγοντα,οτι ο ανθρωπος μπορει να ηταν σε μια δυσκολη περιοδο και αρα δεν θα επρεπε να ειναι πρωτη σου σκεψη να τον χαντακωσεις την ωρα που δεν σου πουλησε κατι λαθος/προβληματικο κτλ.

• Like 9

27 minutes ago, orck said:

Ξέρω γω;

Εσύ τι θα σκεφτόσουν αν έβλεπες κάποιον να βάζει καλό ριβιου επειδή πήγε στο μαγαζί και του άρεσε το φενγκ σούι; Το ίδιο πράγμα θες να κάνεις.

Αν σου ζητούσαν να βαθμολογήσεις ένα ακαδημαϊκό ίδρυμα και έβαζες χαμηλό βαθμό επειδή τα κτίρια ήταν παλιά; Θα σου έδινε μούτζα ο τύπος που κοιτάει τις βαθμολογίες για να δει αν είναι καλή η σχολή;

Νομίζω ότι ξέρεις την απάντηση.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να διευκρινησω οτι στην αξιολογηση δεν εγραψα την πληρη ιστορια, καθως αξιολογηση θελουν να διαβασουν οχι διηγημα. Εδω εγραψα την πληρη εκδοση για να καταλαβετε τι εγινε. Εγραψα οτι μυριζει τσιγαρο και δεν υπαρχει διαθεση να απαντηθει το τυπικο "γεια σας" που λες με το που μπαινεις καπου.

Παντως σε αλλες αξιολογησεις μου εχω γραψει οτι ο χωρος ηταν ευχαριστος και οι υπαλληλοι ευγενικοι, εγκριθηκαν κανονικα, ηταν βεβαια θετικες, δεν ξερω μπορει τα θετικα να περνανε πιο ευκολα. Σε διαφορες ερευνες που μου στελνουν απο εταιριες παντα η ευγενεια του υπαλληλου, η καθαριοτητα του υπαλληλου και του καταστηματος ειναι μεσα στις ερωτησεις.
Η υπερβολικη θεατρινιστικη ευγενεια στο στυλ Πλασιο με τις υπερβολικες γλυκες δεν μου αρεσουν, προτιμω πιο τυπικα και πιο ψυχρα. Εαν ειναι την επομενη φορα να μπω σε μαγαζι και αντι να πω "καλημερα σας εχω ερθει για να παραλαβω το παιχνιδι spiderman" να πω "φερε το παιχνιδι spiderman".

42 λεπτά πριν, defacer είπε

Αν σου ζητούσαν να βαθμολογήσεις ένα ακαδημαϊκό ίδρυμα και έβαζες χαμηλό βαθμό επειδή τα κτίρια ήταν παλιά; Θα σου έδινε μούτζα ο τύπος που κοιτάει τις βαθμολογίες για να δει αν είναι καλή η σχολή;

Οι εγκαταστασεις δεν παιζουν ρολο στην συνολικη εικονα; Με την ιδια λογικη τσαμπα καθαριζουν στα Public αν ειναι αδιαφορο για τους πελατες ενας καθαρος χωρος και ενας υπαλληλος με διαθεση

Επεξ/σία από orck
  • Like 1

2 λεπτά πριν, orck είπε

Η υπερβολικη θεατρινιστικη ευγενεια στο στυλ Πλασιο με τις υπερβολικες γλυκες δεν μου αρεσουν, προτιμω πιο τυπικα και πιο ψυχρα. Εαν ειναι την επομενη φορα να μπω σε μαγαζι και αντι να πω "καλημερα σας εχω ερθει για να παραλαβω το παιχνιδι spiderman" να πω "φερε το παιχνιδι spiderman".

Ναι αλλά δε πήγες στο Πλαίσιο, πήγες σε ένα skroutzομάγαζο :)

Και ναι, την επόμενη φορά που θα πας εκεί, μίλα και εσύ έτσι :P

• Haha 1

1 ώρα πριν, orck είπε

Ειναι το ιδιο να μπαινεις σε ενα καταστημα που να μην εχει οσμες και να σου λενε "παρακαλω πως μπορω να σας εξυπηρετησω" με το να μπαινεις μεσα με την μυτη κλειστη και να μην σου απαντανε καν;

Ναι είσαι παράλογος. Σκέψου μόνο πως την αγορά την έκανες από ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι από φυσικό, εκεί πήγες μόνο και μόνο για να παραλάβεις.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκέψου να έρθω σαν μάστορας 140 κιλά με μούσια λες και είμαι απο τους zz top και μερικά τατουάζ

Θα κρίνεις την εμφάνιση η αν ειμαι καλός μάστορας; 

;) 😉

Άντε ρατσιστή οrck 😂😂😂😂

(Πλάκα κάνω)

Ρε συ μην είσαι περίεργος. Εφόσον όλα πήγαν καλά με την παραγγελία σου,τι σημασία έχει αν μέσα μύριζε λεβάντα η φρέντο καπουτσίνο; Μπαίνεις,παίρνεις την παραγγελία σου και βγαίνεις.

Πόσες φορές πήγα σε eshop point να παραλάβω και μέσα οι υπάλληλοι (στην πλειοψηφία 20-21 χρόνων) έπαιζαν με τα κινητά η μίλαγαν 

Επεξ/σία από stelios18120
  • Haha 2

2 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Σκέψου να έρθω σαν μάστορας 140 κιλά με μούσια λες και είμαι απο τους zz top και μερικά τατουάζ

Θα κρίνεις την εμφάνιση η αν ειμαι καλός μάστορας; 

;) 😉

Άντε ρατσιστή οrck 😂😂😂😂

(Πλάκα κάνω)

Εαν βρωμας απλυσια απο τα 10 μετρα ναι θα σε διωξω. Εαν δεν μπορεις να επικοινωνησεις με τον πελατη να του εξηγησεις τι προβλημα υπαρχει, τι διαθεσιμες λυσεις υπαρχουν και κοστος επισης σουτ. (εχω και περιστατικα απο το δευτερο που λεω απο αξεστους μαστορες)
Ειμαι παραλογος και γεροπαραξενος.

Μόλις τώρα, orck είπε

Εαν βρωμας απλυσια απο τα 10 μετρα ναι θα σε διωξω. Εαν δεν μπορεις να επικοινωνησεις με τον πελατη να του εξηγησεις τι προβλημα υπαρχει, τι διαθεσιμες λυσεις υπαρχουν και κοστος επισης σουτ. (εχω και περιστατικα απο το δευτερο που λεω απο αξεστους μαστορες)
Ειμαι παραλογος και γεροπαραξενος.

Ρε συ δεν είπαμε να πάμε στο άλλο άκρο.

Ναι οκ αν βρωμάει θα τον διώξεις αλλά δεν έχει σημασία θεωρώ ο χώρος σε μια παραγγελία που θα πας να παραλαβεις.

Βέβαια γούστα είναι αυτά.

(εμένα με εκνευρίζει πχ να μυρίζει ωραία αλλά να φάω άκυρο στην παραγγελία μου ;) )

Τότε και η Τζούλια νόβα να ήταν στο ταμειο θα τα ακούσει τα βρισιδια της. :)

κοιτα, τυπικα μιλωντας, τη δουλεια σου την εκανες. αυτο που ηθελες το ειχε και το αγορασες κανονικα και με αποδειξη. τωρα αν ηταν μεσα στη μπιχλα η ηταν γιουφτος, δε μπορεις να το γραψεις στην αξιολογηση, αν αντιμετωπισες προβλημα στη συναλλαγη η με το after sales support, εκει ναι.

1 λεπτό πριν, stelios18120 είπε

Ρε συ δεν είπαμε να πάμε στο άλλο άκρο.

Ναι οκ αν βρωμάει θα τον διώξεις αλλά δεν έχει σημασία θεωρώ ο χώρος σε μια παραγγελία που θα πας να παραλαβεις.

Βέβαια γούστα είναι αυτά.

(εμένα με εκνευρίζει πχ να μυρίζει ωραία αλλά να φάω άκυρο στην παραγγελία μου ;) )

Τότε και η Τζούλια νόβα να ήταν στο ταμειο θα τα ακούσει τα βρισιδια της. :)

Ε τωρα γινεσαι εσυ παραξενος και παραλογος και σεξιστης εναντια σε μη τουμπανιαρικα κομενακια.  :)
Και οι ZZ top ηταν γαματοι

• Haha 1

1 ώρα πριν, orck είπε

Σαφώς και το κατάστημα πρέπει να σέβεται τους πελάτες του. Αν σου δώθηκε η εντύπωση πως δεν σε σεβάστηκαν, ή τέλος πάντων το κλίμα που επικρατεί στο κατάστημα δεν είναι ευχάριστο για κάποιον πελάτη, έχεις κάθε δικαίωμα να μην ψωνίσεις ξανά από εκεί αλλά και να μοιραστείς την εμπειρία σου ώστε να το λάβουν υπόψιν και άλλοι πιθανοί πελάτες.

Έχουμε ελεύθερη αγορά, μερικοί πελάτες κοιτάνε να ψωνίσουν στην χαμηλότερη δυνατή τιμή μέχρι το δεύτερο δεκαδικό ψηφίο της τιμής στο Σκρούτζ αλλά υπάρχουν και άλλοι που αξιολογούν την συνολική εμπειρία αγοράς. Π.χ. προσωπικά προτιμώ να ψωνίζω σε μεγάλα ευρύχωρα σούπερ μάρκετ με μεγάλη ποικιλία και όχι στα συνοικιακά μαγαζάκια, άσχετα αν στο τέλος αγοράσω τα ίδια 3-4 πράγματα.

Στην Αμερική οι μεγάλες αλυσίδες δίνουν μεγάλη έμφαση σε αυτή την εμπειρία αγορών και αρκετά μικρότερα καταστήματα έχουν καταλάβει πως πρέπει και αυτοί να πράξουν αναλόγως για να μείνουν στην αγορά. Δεν έχουν πέσει όλα τα λουκέτα εδώ Ελλάδα λόγω κρίσης, υπήρξαν και υπάρχουν και μαγαζάτορες που απλά δεν ξέρουν να κάνουν τον πελάτη να αισθάνεται καλά, και να επιθυμεί να ψωνίσει για δεύτερη φορά από το κατάστημά τους.

• Like 2

Για μενα εισαι παραλογος για τον εξης λογο: δεν μπορει ενω για ΟΛΑ τα υπολοιπα που αναφερεις, να ειναι αριστο το καταστημα κ επειδη ο χωρος σου μυριζε τσιγαριλα  κ ειχε ντερτια ο καταστηματαρχης(; ) να του χωσεις αρνητικη. Αρνητικη βαθμολογια στην υποκατηγορια που σε ενοχλησε, ναι, γενικη αρνητική αξιολογηση δεν στεκει γιατι για τον σκοπο που πηγες εξηπηρετηιηκες κ με το παραπανω οπως ειπες. η συνολικη εικονα δεν ειναι αρνητικη. Ειναι σαν να παραγγελνω από το eshop πχ κατι κ ερχεται αμεσως το δεμα στην ωρα του κ σε καλή τιμή και βαζω αρνητική επειδη βρωμαγε ιδρωτιλα κ τσιγαρο ο υπαλληλος που εφερε το δεμα. θα βαλεις 4/5 η 3/5. δεν θα βαλεις 5/5.

• Like 2

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...

Χρησιμοποιούμε  cookies για να απολαμβάνεις το insomnia προσωποποιημένο στις ανάγκες σου αλλά και για την παροχή στοιχείων επισκεψιμότητας για να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας

Χρησιμοποιούμε  cookies για να απολαμβάνεις το insomnia προσωποποιημένο στις ανάγκες σου αλλά και για την παροχή στοιχείων επισκεψιμότητας για να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας