Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, Nikos Chatzoglou είπε

Υπάρχουν και εδώ διαδικτυακοί τραμπούκοι που νομίζουν ότι ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΙ έχουν δικαίωμα να γράφουν την άποψή τους σε ανοιχτά φόρουμ. Ε ας τους ενημερώσουμε λοιπόν ότι  όσο και να τους πειράζει, σ' ένα ανοιχτό φόρουμ την άποψή τους μπορούν να την γράφουν οι πάντες.

Δεν πρόκειται να σταματήσω να γράφω αυτά που γνωρίζω επειδή υπάρχουν άτομα που τους αρέσει να κάνουν διαδικτυακό bullying.

https://www.migrationwatchuk.org/statistics-population-country-birth

Μιλάς εσύ για διαδικτυακό bullying; Τα posts σου τα διαβάζεις;

Στις 12/10/2018 στις 12:22 ΜΜ, Nikos Chatzoglou είπε

Κάθεστε και ακούτε βλακείες από άτομα που δεν έχουν πατήσει ποτέ Αγγλία και σας λένε να μην πάτε.

Χωρίς να γνωρίζεις αμέσως κατακρίνεις οποιονδήποτε είναι αντίθετος με τις δικές σου απόψεις ότι δεν έχει πατήσει στην Αγγλία, προσπαθώντας να μειώσεις τα γραφώμενά τους. 
Με φασισμό δεν μπορείς να διακπεραιώσεις τον δικό σου Λόγο, ο οποίος δεν παρέχει ούτε μία απόδειξη να στηρίξεις τα γραφώμενά σου. 

Επεξ/σία από Apoll
  • Like 1
  • Απαντ. 207
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θελω να ρωτησω κατι οταν κοιταω διαμερισματα-flat-studio τελος παντων, πχ στο gumtree πως καταλαβαινω οτι θα μενω μονος; οτι δεν θα εχω καποιο συγκατοικο;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, GiannisTRIK είπε

Θελω να ρωτησω κατι οταν κοιταω διαμερισματα-flat-studio τελος παντων, πχ στο gumtree πως καταλαβαινω οτι θα μενω μονος; οτι δεν θα εχω καποιο συγκατοικο;

το σιγουρο ειναι οτι οταν βλεπεις 400-500-600 λιρες παντα θα εχεις 3-4 συγκατοικους...

• Like 2
Δημοσ.
4 hours ago, GiannisTRIK said:

ξερω οτι λογικα θα ζοριστω λιγο

You know nothing Jon Snow 😄

37 minutes ago, GiannisTRIK said:

οτι δεν θα εχω καποιο συγκατοικο;

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις συγκατοίκους.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα μετα απο αρκετες μερες ψαξιμο, εχω μαθει ακομα ποιο πολλα πραγματα σχετικα με το Brexit, διαβασα θα γινει μεταβατικη περιοδος και θα κρατησει εως τον Δεκεμβριο του 2020, που σημαινει μεχρι τοτε θα ισχυουν και οι κανονες που ισχυουν τωρα(περιπου) αρα με λιγα λογια εγω που θελω να παω το καλοκαιρι του 2019 Ηνωμενο Βασιλειο θα μπορεσω να παω χωρις κανενα προβλημα σωστα; εαν γνωρισει καποιος ας με βοηθησει.

Ευχαριστω!

Δημοσ.
Στις 30/10/2018 στις 6:39 ΜΜ, GiannisTRIK είπε

Καλησπερα μετα απο αρκετες μερες ψαξιμο, εχω μαθει ακομα ποιο πολλα πραγματα σχετικα με το Brexit, διαβασα θα γινει μεταβατικη περιοδος και θα κρατησει εως τον Δεκεμβριο του 2020, που σημαινει μεχρι τοτε θα ισχυουν και οι κανονες που ισχυουν τωρα(περιπου) αρα με λιγα λογια εγω που θελω να παω το καλοκαιρι του 2019 Ηνωμενο Βασιλειο θα μπορεσω να παω χωρις κανενα προβλημα σωστα; εαν γνωρισει καποιος ας με βοηθησει.

Ευχαριστω!

δεν θαχεις προβλημα

Στις 13/10/2018 στις 4:26 ΜΜ, defacer είπε

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις συγκατοίκους.

εγω δεν εχω συγκατοικους...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Αλεξανδρος A.92 είπε

ποσα λεφτα ενοικιο?Που ακριβως?Ποσα δινεις για το μετρο?

1400. περπαταω για τη δουλεια, γιαυτο και διαλλεξα λιγο τσουρεχτο ενοικιο. σωζω απτο μετρο τη διαφορα που δινω στο σπιτι,αλλα αν παιρνεις μετρο 8παρα το πρωι πρεπει ναχεις τεραστια υπομονη...και γω δεν εχω

στα docklands 

Δημοσ.
38 minutes ago, xoriatisa said:

Κι εγώ αν πάω να μείνω στο Λονδίνο δε θα έχω συγκατοίκους, αλλά αυτό τι σχέση έχει με το θέμα;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, xoriatisa είπε

1400. περπαταω για τη δουλεια, γιαυτο και διαλλεξα λιγο τσουρεχτο ενοικιο. σωζω απτο μετρο τη διαφορα που δινω στο σπιτι,αλλα αν παιρνεις μετρο 8παρα το πρωι πρεπει ναχεις τεραστια υπομονη...και γω δεν εχω

Χαιρω πολύ...Ειδες για τι τιμες γραφουνε πιο πανω...για 300-400-500. Σε αυτά τα λεφτα λεγαμε ότι δεν παιζει να βρει μονος του χωρις συγκατοικους!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, defacer είπε

Κι εγώ αν πάω να μείνω στο Λονδίνο δε θα έχω συγκατοίκους, αλλά αυτό τι σχέση έχει με το θέμα;

μπραβο σου.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, xoriatisa είπε

δεν θαχεις προβλημα

Εισαι σιγουρος οτι δεν θα εχω προβλημα ή απλα το λες με αυτα που διαβασες απο εμενα;

2 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Χαιρω πολύ...Ειδες για τι τιμες γραφουνε πιο πανω...για 300-400-500. Σε αυτά τα λεφτα λεγαμε ότι δεν παιζει να βρει μονος του χωρις συγκατοικους!

Με 700 γινεται να βρεις; μονος σου ας ειναι flat.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...