Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 207
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Χάρης Μυλωνίδης είπε

βιογραφικό έχεις φτιάξει πχ europass

Cover letter έχεις φτιάξει;

Αν όχι ξεκίνα πρώτα απο εκεί ;)

το europass ειναι μια βλακεία κ μισή.

ειδικά για uk μακρυά. Φωτογραφία μονο αν το γράφει η αγγελία.

• Like 1
Δημοσ.

ναι οκ δεν θα διαφωνήσω σε αυτό για το europass

linkedin έχεις αν όχι φτιάξε ένα .

Πρέπει πρώτα να ξεκινήσεις απο τα βασικά, ξεκινάς λάθος άποψη μου πάντα 😏

Μου φαίνεται ότι είσαι λιγάκι επιπόλαιος και το παίρνεις αψήφιστα το θέμα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα, μετα τα χθεσινα που συνέβησαν σχετικα με το Brexit πως βλεπετε να πηγαινουναι τα πραγματα; θα βγει τελικα απο την ΕΕ το Η.Β; γιατι εγω βλεπω πως γκρεμιζονται ειδη λογο 4 παρατησεις πολιτικων.

Επεξ/σία από GiannisTRIK
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, GiannisTRIK είπε

Δεν θα τα καταφερουν (δικια μου αποψη)

την οποια την απεκτησες πως?

Κανεις εδω δεν εχει τις γνωσεις να σου απαντησει...Ξερουμε οτι λενε, και αυτο που λενε ειναι οτι η Μεγαλη Βρετανια φευγει απο Ευρωπη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

την οποια την απεκτησες πως?

Κανεις εδω δεν εχει τις γνωσεις να σου απαντησει...Ξερουμε οτι λενε, και αυτο που λενε ειναι οτι η Μεγαλη Βρετανια φευγει απο Ευρωπη. 

"...Η σημερινή (σ.σ.: χθεσινή) συμφωνία ΕΕ- Μ.Βρετανίας είναι στην πραγματικότητα μια συμφωνία να βγει εικονικό διαζύγιο με έξοδα του χοντροκέφαλου μέρους.  Αν τελικά δεν καταλήξει σε πλήρη ακύρωση του Brexit και τυπικά..."

Από σχόλιο που διάβασα χθες... Ok, προφανώς δεν ξέρουμε τι θα συμβεί τελικά, κουβέντα να γίνεται, απλα το point είναι οτι και οι Βρετανοί τα έχουν μπερδέψει λίγο...

Επεξ/σία από kon1to
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, kon1to είπε

Από σχόλιο που διάβασα χθες... Ok, προφανώς δεν ξέρουμε τι θα συμβεί τελικά, κουβέντα να γίνεται, απλα το point είναι οτι και οι Βρετανοί τα έχουν μπερδέψει λίγο...

απο την αρχη ηταν μπερδεμενη η κατασταση...

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Αν και όχι πολύ σχετικό ερώτημα αλλα επειδή αφορά μετακόμιση στο Λονδίνο θα ήθελα να ρωτήσω άτομα που έχουν μείνει ή μένουν και είναι μέλη να μου προτείνουν περιοχές για μόνιμη διαμονή.. θα μετακομίσω (μόνος) και όσο ναναι δεν θα ήθελα να πάω σε βαρετές περιοχές (απ οτι εχω καταλαβει είναι κυρίως στο Δυτικό Λονδίνο) αλλα δεν είμαι και party animal .. θα ήθελα μια περιοχή που να έχει ζωή και μια ποιότητα .. μιας και η εργασία μου θα ειναι κέντρο μπορω να παω λογικά παντού και μπορώ να διαθέσω στο κομματι διαμονη μέχρι 1400 λίρες (για όλα νοικι, εξοδα, δήμος κλτ) 

Δεν ζητάω αναλυτικές πληροφορίες ξέρω να ψαξω μετα απλα εχω βρει δεκάδες προτάσεις που η μια ακυρώνει την άλλη .. π.χ Greenwitch -νοτια- πολύ καλη περιοχή για young professional συμφωνα με κάποιον πολύ βαρετη με άλλον ... Εχω παει πολλες φορες Λονδίνο αλλα αλλο να πηγαίνεις για 5-10 μερες και αλλο για μόνιμη κατοικία.

Επεξ/σία από efmansin_
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, efmansin_ είπε

Καλησπέρα,

Αν και όχι πολύ σχετικό ερώτημα αλλα επειδή αφορά μετακόμιση στο Λονδίνο θα ήθελα να ρωτήσω άτομα που έχουν μείνει ή μένουν και είναι μέλη να μου προτείνουν περιοχές για μόνιμη διαμονή.. θα μετακομίσω (μόνος) και όσο ναναι δεν θα ήθελα να πάω σε βαρετές περιοχές (απ οτι εχω καταλαβει είναι κυρίως στο Δυτικό Λονδίνο) αλλα δεν είμαι και party animal .. θα ήθελα μια περιοχή που να έχει ζωή και μια ποιότητα .. μιας και η εργασία μου θα ειναι κέντρο μπορω να παω λογικά παντού και μπορώ να διαθέσω στο κομματι διαμονη μέχρι 1400 λίρες (για όλα νοικι, εξοδα, δήμος κλτ) 

Δεν ζητάω αναλυτικές πληροφορίες ξέρω να ψαξω μετα απλα εχω βρει δεκάδες προτάσεις που η μια ακυρώνει την άλλη .. π.χ Greenwitch -νοτια- πολύ καλη περιοχή για young professional συμφωνα με κάποιον πολύ βαρετη με άλλον ... Εχω παει πολλες φορες Λονδίνο αλλα αλλο να πηγαίνεις για 5-10 μερες και αλλο για μόνιμη κατοικία.

με το καλο. 

με 1400 ενικιο μαλλον σου δωσαν πολυ καλο μισθο φιλε μπραβο σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...