Προς το περιεχόμενο

Αγορά πλυντηρίου με χειροκίνητη τοποθέτηση νερού

Markus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, μένω στις εστίες ενός πανεπιστημίου και το πρόβλημα μου είναι ότι ταλαιπωρουμαι πολυ για να πλύνω τα ρούχα μου. Πρέπει να τα κουβαλάω σε άλλο κτήριο να πάρω τα κλειδιά από άλλο κτήριο και εκτός αυτού η πλύση στοιχίζει 3 ευρώ και δεν τα καθαρίζει και όλας. 

Ψάχνω λοιπόν ένα πλυντήριο μικρό να το έχω στο δωμάτιο μου στο οποίο(εφόσον δεν έχω παροχή νερού) να μπορώ να προσθέσω εγώ νερό στην ποσότητα που χρειάζεται,χειροκίνητα πχ με μπουκάλια νερού. Υπάρχει κατι τετοιο στην αγορα ; εχετε να μου προτεινεται καποιο ; ευχαριστω !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατ' αρχήν δεν έχω ιδέα γιατί το έβαλες στα αθλητικα.

Τέλος πάντων υπάρχουν μίνι πλυντήρια στο skroutz.gr από 60 ευρώ https://www.skroutz.gr/c/405/plynthria-rouxwn/f/793778/mini-plyntirio.html?o=πλυντηριο.

Ντουζ δεν έχει το δωμάτιο σου; Μετά το πλύσιμο χρειάζεται κάπου να στραγγίζουν τα νερά. Φαντάζομαι θα ρίχνεις το σωλήνα στην τουαλέτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παροχη νερου μπορεις να παιρνεις απο την βρυση με adaptoraki. Εξαγωγη γινεται με μια τροποποιηση στο σιφωνι του μπανιου ή της κουζινας να πεφτουν εκει. Θες υδραυλικο και κατοπιν προχωρησε σε αγορα

παρε ενα κανονικο πλυντηριο ανω φορτωσης μεταχειρισμενο μην μπλεκεις με πατεντες, ολα τα αλλα που ειναι σαν κιβωτια δεν στυβουν, ειναι μονο για να απλωνεις σε χωραφια ταρατσες αυλες κτλ

Επεξ/σία από Zerg13

Καλά το νερό. Το ρεύμα ομως το αντέχει η ασφάλεια του δωματίου σου? Γιατί τα πλυντήρια (όπως και οι κουζίνες) στα σπίτια έχουν ξεχωριστή ασφάλεια στον ηλεκτρολογικό πίνακα. 

• Like 1

Στην Κρητη που σπουδαζα και εμενα ... βρηκα ενα καθαριστηριο ρουχων, τους προτεινα ενα λογικο για μενα και για εκεινους ποσο καθε μηνα. 1η του μηνα εδινα το 20ρικο.

Μια φορα την εβδομαδα περναγα με τη μηχανη, αφηνα σακιδιο και το επαιρνα την επομενη ή μεθεπομενη μερα. Αυτα βεβαια, 2004 με 2008...

Ηταν το 3ο στεγνοκαθαριστηριο που μπηκα και συμφωνησε. Οι αλλοι 2, ηταν λιγοτερο πλουσιοι ή φτωχοτεροι κατα 20€ το μηνα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, >>Morpheus>> είπε

Στην Κρητη που σπουδαζα και εμενα ... βρηκα ενα καθαριστηριο ρουχων, τους προτεινα ενα λογικο για μενα και για εκεινους ποσο καθε μηνα. 1η του μηνα εδινα το 20ρικο.

Μια φορα την εβδομαδα περναγα με τη μηχανη, αφηνα σακιδιο και το επαιρνα την επομενη ή μεθεπομενη μερα. Αυτα βεβαια, 2004 με 2008...

Ηταν το 3ο στεγνοκαθαριστηριο που μπηκα και συμφωνησε. Οι αλλοι 2, ηταν λιγοτερο πλουσιοι ή φτωχοτεροι κατα 20€ το μηνα.

10€ Η πλυση ειναι. Και παλια τιμη 10ετιας. Εσυ αν βρηκες 20 για τεσσερις ε τι να πω τους πηρες τα σωβρακα.

η καλυτερη λυση που διαβασα. Να πληρωνεις τον μηνα αντι για την πλυση

Επεξ/σία από Zerg13

48 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

10€ Η πλυση ειναι. Και παλια τιμη 10ετιας. Εσυ αν βρηκες 20 για τεσσερις ε τι να πω τους πηρες τα σωβρακα.

η καλυτερη λυση που διαβασα. Να πληρωνεις τον μηνα αντι για την πλυση

Το καθαριστηριο χτυπησε 20€ το μηνα στανταρακι απο 'μενα. Βαλτα κατω για 9 μηνες το χρονο επι 3 χρονια. Χωρις αποδειξη.

Εμενα μου κοστισε ακριβοτερα απο πλυντηριο αλλα δεν ειχα τη δυνατοτητα να βαλω πλυντηριο στο δωματιο της εστιας. Ουτε ως προς τις παροχες νερου και ρευματος ουτε χωροταξικα!

Εκεινου απλα του εβαζε 100€ στην τσεπη καθαρα το χρονο.

Απο επιχειρηματικη σκοπια αν το δεις, 10 συμφωνιες σαν τη δικια μου αν ειχε (πολυ πιθανον πιστευω) ειναι ενα χιλιαρικακι μαυρα το χρονο. Οτι πρεπει για τις διακοπες του.

Τωρα αν οποιοσδηποτε σε τετοιους καιρους, προτιμαει 10€ την πλυση και ΑΝ ... ο παραδιπλα μπορει να κανει παρτυ με ενα καλο μηνιατικο deal.

2 ώρες πριν, Backpacker είπε

Καλά το νερό. Το ρεύμα ομως το αντέχει η ασφάλεια του δωματίου σου? Γιατί τα πλυντήρια (όπως και οι κουζίνες) στα σπίτια έχουν ξεχωριστή ασφάλεια στον ηλεκτρολογικό πίνακα. 

Όχι. Τουλάχιστον σε όσα ξέρω δεν έχουν. Και στα δικά μου σπίτια το πλυντήριο σε απλή πρίζα μπαίνει. Το ρεύμα που απαιτεί το πλυντήριο είναι πολύ μικρότερο από της κουζίνας.

• Like 1

1 ώρα πριν, DrLo είπε

Όχι. Τουλάχιστον σε όσα ξέρω δεν έχουν. Και στα δικά μου σπίτια το πλυντήριο σε απλή πρίζα μπαίνει. Το ρεύμα που απαιτεί το πλυντήριο είναι πολύ μικρότερο από της κουζίνας.

Δεν έχει να κάνει με την μπρίζα, απλή θέλουν όλα.
Το θέμα είναι ότι η συγκεκριμένη μπρίζα και ότι άλλο κάθεται γύρω γύρω, γιατί συνήθως δεν τραβάνε αποκλειστική γραμμή για το πλυντήριο, έχουν συνήθως μεγαλύτερη ασφάλεια στον πίνακα και αν ο ηλεκτρολόγος είναι σωστός και μεγαλύτερη διατομή καλωδίων για να αντέχουν το ρεύμα και να μην υπερθερμαίνονται.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, dpolal είπε

Δεν έχει να κάνει με την μπρίζα, απλή θέλουν όλα.
Το θέμα είναι ότι η συγκεκριμένη μπρίζα και ότι άλλο κάθεται γύρω γύρω, γιατί συνήθως δεν τραβάνε αποκλειστική γραμμή για το πλυντήριο, έχουν συνήθως μεγαλύτερη ασφάλεια στον πίνακα και αν ο ηλεκτρολόγος είναι σωστός και μεγαλύτερη διατομή καλωδίων για να αντέχουν το ρεύμα και να μην υπερθερμαίνονται.

Ναι ρε το ξέρω αυτό. (αν και 6ρι καλώδιο σαν της κουζίνας δε μπαίνει δε πρίζα σούκο απλή)

Η πρίζα είναι όμως σε κανονική ασφάλεια του χώρου όπως όλες οι άλλες πρίζες.

και η ασφάλεια 10ρα.

στο net θα βρεις διάφορεςς τιμές για την τυπική κατανάλωση ενός πλυτηρίου

θα περιέμενα μια "normal" κατανάλωση πλυντηρίου (kw) να είναι κάτω από αυτή ενός καλού ατμοσίδερου ή μιας μεγαλης ηλεκτρικής σκούπας, maximum στο peek να πηγαίνει σε 2000W.

Μπορεί στα μεγαλύτερα  όντως να τα βάζουν σε δική τους γραμμή όπως λες.

Επεξ/σία από DrLo

Έχω πάρει ένα σαν αυτό  και το χρησιμοποιούμε στη βεράντα κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες.Μια χαρά πλένει απλά είναι λίγο μπελάς στο ξέπλυμα και στο άπλωμα γιατί δεν στίβει όπως είπε και ο Zerg13 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Χρησιμοποιούμε  cookies για να απολαμβάνεις το insomnia προσωποποιημένο στις ανάγκες σου αλλά και για την παροχή στοιχείων επισκεψιμότητας για να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας

Χρησιμοποιούμε  cookies για να απολαμβάνεις το insomnia προσωποποιημένο στις ανάγκες σου αλλά και για την παροχή στοιχείων επισκεψιμότητας για να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας