k_w_t Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν καταλαβαινω για ποιον λογο να σταματαει στο παλατακι και οχι σε ενα σταθμο μετρο ... Το σχεδιο ειναι να μεταφερθουν στον Ελαιωνα ολα τα ΚΤΕΛ ... Κηφισου - Λιοσιων -Π.Αρεως κτλ. Το θεμα ειναι εαν γινει πριν ή μετα το Μετρό Θεσσαλονίκης.... 😉 Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2018 από k_w_t
MikeJ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δε ξέρω γιατί σταματάει Παλατάκι, είναι παράδοση νομίζω από παλιά που δεν υπήρχε μετρό στην Αθήνα Εικάζω ότι γίνεται απλά γιατί περνάει έτσι κι αλλιώς από εκεί και αφήνει όσους τους βολεύει Αιγάλεω, Χαιδάρι κλπ και δε θέλουν να μπλέξουν με Κηφισό, ενώ για Ελαιώνα κλπ πρέπει να βγει εκτός πορείας το λεωφορείο. Αυτό με τον Ελαιώνα ναι ακούγεται καιρό τώρα.... θα αποκτήσει και λόγο ύπαρξης η στάση του μετρό που τώρα υπάρχει απλά ως ενδιάμεσο στο Αιγάλεω-Γκάζι χωρίς κανείς να ξέρει γιατί
Joshua21 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, MikeJ είπε Δε ξέρω γιατί σταματάει Παλατάκι, είναι παράδοση νομίζω από παλιά που δεν υπήρχε μετρό στην Αθήνα Εικάζω ότι γίνεται απλά γιατί περνάει έτσι κι αλλιώς από εκεί και αφήνει όσους τους βολεύει Αιγάλεω, Χαιδάρι κλπ και δε θέλουν να μπλέξουν με Κηφισό, ενώ για Ελαιώνα κλπ πρέπει να βγει εκτός πορείας το λεωφορείο. Αυτό με τον Ελαιώνα ναι ακούγεται καιρό τώρα.... θα αποκτήσει και λόγο ύπαρξης η στάση του μετρό που τώρα υπάρχει απλά ως ενδιάμεσο στο Αιγάλεω-Γκάζι χωρίς κανείς να ξέρει γιατί Πάντως όλα τα εξπρές από Πάτρα μετά τον σταθμό Κηφισού συνεχίζουν ως τον σταθμό Ελαιώνα.
k_w_t Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 14 λεπτά πριν, MikeJ είπε Δε ξέρω γιατί σταματάει Παλατάκι, είναι παράδοση νομίζω από παλιά που δεν υπήρχε μετρό στην Αθήνα Εικάζω ότι γίνεται απλά γιατί περνάει έτσι κι αλλιώς από εκεί και αφήνει όσους τους βολεύει Αιγάλεω, Χαιδάρι κλπ και δε θέλουν να μπλέξουν με Κηφισό, ενώ για Ελαιώνα κλπ πρέπει να βγει εκτός πορείας το λεωφορείο. Αυτό με τον Ελαιώνα ναι ακούγεται καιρό τώρα.... θα αποκτήσει και λόγο ύπαρξης η στάση του μετρό που τώρα υπάρχει απλά ως ενδιάμεσο στο Αιγάλεω-Γκάζι χωρίς κανείς να ξέρει γιατί Δεν βγαινει εκτος πορειας πολυ ... Ο δρομος που περναει καθετα την Ιερα Οδο στον σταθμο Ελαιωνα καταληγει πισω απο τον σταθμο Κηφισου. Το εργο ειχε παγωσει γιατι δεν ξερουν ακομα που ανηκει η εκταση που αγορασε ο Βωβος για το γηπεδο του Παναθηναικου και μετα ειχαμε την χρεοκοπεια του ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα