Προς το περιεχόμενο

Εξυπηρέτηση αγοράς (Απο Θεσσαλονίκη)

petrikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βρε παιδιά , επειδή δεν ξέρω που να απευθυνθώ , αν κάποιος καλός φίλος , υπάρχει που να μένει Θεσσαλονίκη , ΣΥΚΙΕΣ , η εκεί κοντά. Θέλω μια εξυπηρέτηση.

Ουσιαστικά είναι αγορά κινητού και αποστολή στην Αθήνα σε εμένα , έχω real face , όχι ψέμματα με facebook , κινητό , κτλπ. Θα προγηθεί κατάθεση για την αγορά του αντικειμένου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν έχω κάτι άλλο να κάνω φίλε. Ο τύπος δουλεύει και το κούριερ είναι ο κούκος αηδόνι , και μου κάνει και έκπτωση. Επειδή δεν μπορεί να ασχοληθεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, petrikos είπε

Δεν έχω κάτι άλλο να κάνω φίλε. Ο τύπος δουλεύει και το κούριερ είναι ο κούκος αηδόνι , και μου κάνει και έκπτωση. Επειδή δεν μπορεί να ασχοληθεί.

Άστο και βρες άλλο κινητό. Τόσο μεγάλη ευκαιρία είναι και πρέπει να το πάρεις από αυτόν;

Πρόσεξε μήπως βρωμάει η ιστορία..δεν μπορεί να ασχοληθεί καθόλου; Δεν μπορει ένας δικός του να το παει στα ΕΛΤΑ; Τόσο απασχολημένος είναι πάντα που δεν βρίσκει ούτε 10' ν πάει στα ΕΛΤΑ;

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Χρησιμοποιούμε  cookies για να απολαμβάνεις το insomnia προσωποποιημένο στις ανάγκες σου αλλά και για την παροχή στοιχείων επισκεψιμότητας για να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας

Χρησιμοποιούμε  cookies για να απολαμβάνεις το insomnia προσωποποιημένο στις ανάγκες σου αλλά και για την παροχή στοιχείων επισκεψιμότητας για να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας