Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, vasilis7700 είπε

Εχουμε καταντισει Ελλαδισταν ισα με το πακισταν που θα γινουμε με ολους αυτους που εχουν ερθει

Δεν εννοω αυτο αρχηγε μου.

Εμεις καταντησαμε τη χωρα στο χαλι που ειναι τωρα,οχι οι ξενοι.

• Like 1
Δημοσ.

...μην ανησυχείς. Η adidas, όσο και εάν φαίνεται περίεργο, είναι ανοργάνωτη ως προς τις online παραγγελίες. Θα σου έρθουν κάποια στιγμή ξαφνικά και μάλλον χωρίς ενημέρωση 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, vasilis7700 είπε

Ήταν καιρός να πάρω καινούρια παπούτσια και είπα να πάρω κατι Καλό αυτή τη φορά και κάτι original 100% .και μπαίνω στο Σάιτ της  Adidas ψάχνω βλέπω μαρεσε και το παραγγέλνω. Όλα ωραία βάζω κωδικούς πιστωτικής Όλα τέλεια μου λέει 3-4 εργάσιμες μέρες. Περνάνε 4 μέρες και στον κωδικό tracking τίποτα λέω να πάρω ένα τηλέφωνο μου λένε τελικά 8-9 εργάσιμες ημέρες λέω οκ .Σήμερα είναι 8 μέρα αλλά ο κωδικός tracking παλι το ίδιο μου δείχνει 'The international shipment has been processed in the export parcel center'

θα πάρω και αύριο τηλέφωνο αλλά εσυς τί λέτε να έχει παιχτεί. Έρχεται με DHL 

20181004_192338.png

Μην ανησυχείς έχω παραγγείλει τουλάχιστον 10 φορές από εκεί. 

Η αποστολή είναι απλό ταχυδρομείο όχι κουριερ. 

Κουριερ το αναλαμβάνει μόλις φτάσει Ελλάδα. 

Μία φορά έτυχε να μην έρθει ποτέ και πήρα τα λεφτά μου πίσω σε 3 εργάσιμες συν κουπόνι 25%.

Μην ακούς τι σου λένε στην dhl, πάντα θα σου λένε έχει καθυστέρηση. 

Αν είσαι τυχερός έρχεται σε 8 με 9 μέρες η αλλιώς περίπου 15 με 17 μέρες. 

Δημοσ.

και γω πριν κανα μηνα απο το ιδιο σαιτ αγορασα και ειχα το ιδιο θεμα. οδικως ερχονται, θα περιμενεις λιγο.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, lefteris112 είπε

Μην ανησυχείς έχω παραγγείλει τουλάχιστον 10 φορές από εκεί. 

Η αποστολή είναι απλό ταχυδρομείο όχι κουριερ. 

Κουριερ το αναλαμβάνει μόλις φτάσει Ελλάδα. 

Μία φορά έτυχε να μην έρθει ποτέ και πήρα τα λεφτά μου πίσω σε 3 εργάσιμες συν κουπόνι 25%.

Μην ακούς τι σου λένε στην dhl, πάντα θα σου λένε έχει καθυστέρηση. 

Αν είσαι τυχερός έρχεται σε 8 με 9 μέρες η αλλιώς περίπου 15 με 17 μέρες. 

Να μην παρω τηλ. ?

Και γιατι σου λενε 3-4 μετα 8-9 ?

2 ώρες πριν, duende είπε

και γω πριν κανα μηνα απο το ιδιο σαιτ αγορασα και ειχα το ιδιο θεμα. οδικως ερχονται, θα περιμενεις λιγο.

Ποσο περιμενες και πως το πηρες ηρθε κουριερ σπιτι σου ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, vasilis7700 είπε

Να μην παρω τηλ. ?

Και γιατι σου λενε 3-4 μετα 8-9 ?

Ποσο περιμενες και πως το πηρες ηρθε κουριερ σπιτι σου ?

10-12 μερες, δε θυμαμαι ακριβως, και σε μενα εβγαζε παραδοση σε 2-3 μερες στο σαιτ και στην εξυπηρετηση πελατων το επαιζαν "αα δε μπορουμε να καταλαβουμε γιατι εχει καθυστερησει, δε μας συμβαινει ποτε" και στη DHL μας ειπαν οτι ερχεται οδικως και φανηκε και στο tracking απο που περναγε. το εφερε η DHL σπιτι. μην ανησυχεις, θα σου ερθει

Επεξ/σία από duende
  • Thanks 1
Δημοσ.

Νταξ μου στειλανε μην. απο την dhl σημερα εφτασε Αθηνα και περιμενουμε να παει Θεσσαλονίκη αντε να δουμε ποτε θα μου το φερουν 🙂

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν ενδιαφερθεί κάποιος και βρει το θρεντ...

Παρηγγειλα το προηγουμενο Σάββατο το μεσημερι. Δευτέρα μου ήρθε Mail με tracking number οτι η παραγγελία απεστάλη. Σήμερα το πρωί ηταν στην πόρτα μου με Dhl.

Πολυ καλή εξυπηρέτηση, γρήγορη αποστολή και η adidas που και που βγάζει εκπτωτικά κουπόνια. Εγώ πχ πήρα z.n.e φόρμες καινούργιες fast release με 25%. 

Δημοσ.
Στις 5/10/2018 στις 2:38 ΠΜ, ge-lyk είπε

...μην ανησυχείς. Η adidas, όσο και εάν φαίνεται περίεργο, είναι ανοργάνωτη ως προς τις online παραγγελίες. Θα σου έρθουν κάποια στιγμή ξαφνικά και μάλλον χωρίς ενημέρωση 

Ακριβώς είχα εμπειρία απο το site της Adidas με εξέπληξε το πόσο ανοργάνωτοι είναι..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...