Brashida Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Γεια χαρα σε ολους,εχω προβλημα σχετικα με το ιντερνετ μου.Εχω ΟΤΕ και επισης εχω αγορασει εδω και καιρο ενα TP-LINK για καλυτερο σημα.Το εχω συνδεσει ολα καλα με αυτα.Το θεμα ειναι οτι σημερα πηγα να αλλαξω το SSID απο τις ρυθμισεις του ρουτερ (Ειχε ενα ονομα COSMOTE.....μπλα μπλα μπλα δεν θυμαμαι ακριβως)και τελως παντων το αλλαξα εβαλα ενα δικο μου ονομα αλλαξε κανονικα ομως το προηγουμενο ονομα συνεχιζει να το εμφανιζει σαν δευτερο.δηλαδη συνδεθηκα αλλαξε βλεπω το ονομα που εβαλα ομως απο κατω εμφανιζεται το ονομα που ειχα πριν δοκιμασα να συνδεθω ομως δεν μπαινει στο ιντερνετ παρολο που εχει πολυ καλο σημα.Εν τουτης ειμαι αυτην την στιγμη συνδεδεμενος στο ιντερνετ με το ονομα που εχω βαλει απο κατω υπαρχει το παλιο το οποιο δεν ποιανω ιντερνετ και απο κατω ενα OTE WIFI Fon το οποιο δεν ξερω σε τι χρησιμευει υπηρχε απο την αρχη που εβαλα ιντερνετ ομως ουτε αυτο δεν ποιανει ιντερνετ.Ειμαι ασχετος τελιως απο αυτα παντως
NikosKallithea Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Ποτ εμφανιζεται το παλιο ονομα στο ρουτερ ή στο κινητό σου
Brashida Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 στο ρουτερ τι δουλεια εχει να εμφανιστει δεν καταλαβα στο κινητο μου φυσικα εχω 3 συνδεσεις για ιντερνετ η 1 το OTE WIFI FON δεν ποιανει απο την αρχη το παλιο ονομα απο το οποιο ειχα συνδεομαι μεχρι σημερα που αλλαξα το ονομα και συνδεομαι πλεον με το καινουργιο που μου εχει βγαλει και ειναι το ονομα που εβαλα.δεν ξερω αν σε μπερδευω αλλα ειμαι ασχετος απο αυτα και επισης εχω 2 γραμμες κατω σε σχεση με πριν ειχα 4 ενω εχω TP LINK για καλυτερο σημα το οποιο το ειχα πριν απο αυτο,τεσπα δεν μπορω να κανω ενα ρεσετ απο το σιτε που εκανα τις ρυθμισεις και να γινει οπως ηταν πριν?
NikosKallithea Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Το κινητο εμφανίζει ολες τις συνδέσεις που έχεις κάνει με wifi, απλα διέγραψε την
Brashida Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 σιγουρα ομως και αυτο που εχω 1-2 γραμμες κατω σε σχεση με πριν ποιανω 2 γραμμες ενω ειχα 3-4 συνηθως τεσπα θα το κανω αυτο που μου ειπες και ευχαριστω.
Salvation81 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Μηπως το router σου εχει 2 μπαντες και αλλαξες το SSID μονο για την μια;
Brashida Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν καταλαβα τι λες εγω πειραξα την 1η αλλαξα το ονομα αν εννοωεις τα SSID πειραξα το πρωτο υπαρχουν αλλα δυο που ειναι Off. Ολα καλα τελικα απλως το επανεφερα οπως ηταν αλλαξα οτι ρυθμισεις ειχα κανει και κομπλε. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2018 από Brashida
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα