Προς το περιεχόμενο

Επικύρωση πτυχίου Αγγλικού πανεπιστημίου

AlexPc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, μου έχει ζητηθεί να προσκομίσω σε εργοδότη το πτυχίο μου επικυρωμένο. Έχω τελειώσει σε πανεπιστήμιο του Λονδίνου και θα ήθελα  να μάθω, αν γνωρίζει κάποιος, τι ακρίβως πρέπει να κανω. Εχω ακούσει αρκετα πράγματα, άλλος με λεει πάνε σε ΚΕΠ, πηγα σε ΚΕΠ και μου είπαν χρειάζεται δικηγόρο να το κάνει μετάφραση και να το επικυρώσει. Ωραία όλα αυτά, που μπορώ να βρω έναν τετοιο δικηγόρο να με βοηθήσει, πιοι ασχολούνται με αυτά;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επικύρωση οπως ειναι στα αγγλικά μπορείς να κάνεις στην πρεσβεία της Αγγλιας, αλλιώς αν το θελεις μεταφρασμένο στο υπουργείο εξωτερικών

18 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Επικύρωση οπως ειναι στα αγγλικά μπορείς να κάνεις στην πρεσβεία της Αγγλιας, αλλιώς αν το θελεις μεταφρασμένο στο υπουργείο εξωτερικών

Σε ευχαριστω πολυ! δε το θελω μεταφρασμένο. Το θελω επικυρωμένο, έκανα λάθος διατύπωση.

Περιεργο, τι το θελει ο εργοδοτης επικυρωμενο; το μονο που μπορω να φανταστω ειναι να εχει παρε δωσε με το δημοσιο, σε αυτην την περιπτωση πρεπει να ειναι μεταφρασμενο και επικυρωμενο.

Αν εισαι Αθηνα τραβα στο υπουργειο εξωτερικων για μεταφραση και επικυρωση, αλλιως κανα βρετανικο συμβουλιο ή ελληνοαμερικανικη ενωση, σε αλλη περιπτωση πρεπει να πας να τα σκασεις σε δικηγορο (30-50 ειναι οι συνηθεις ταριφες).

Στις 4/10/2018 στις 10:36 ΜΜ, tsioulak είπε

Περιεργο, τι το θελει ο εργοδοτης επικυρωμενο; το μονο που μπορω να φανταστω ειναι να εχει παρε δωσε με το δημοσιο, σε αυτην την περιπτωση πρεπει να ειναι μεταφρασμενο και επικυρωμενο.

Αν εισαι Αθηνα τραβα στο υπουργειο εξωτερικων για μεταφραση και επικυρωση, αλλιως κανα βρετανικο συμβουλιο ή ελληνοαμερικανικη ενωση, σε αλλη περιπτωση πρεπει να πας να τα σκασεις σε δικηγορο (30-50 ειναι οι συνηθεις ταριφες).

Πολυεθνική ειναι. Επικυρωμένο το θέλει, όχι μεταφρασμένο. 

38 λεπτά πριν, AlexPc είπε

Πολυεθνική ειναι. Επικυρωμένο το θέλει, όχι μεταφρασμένο. 

E αφου ειναι και πολυεθνικη τι το θελει επικυρωμενο αν δεν εχει παρε δωσε με το δημοσιο; Να σε ζητουσε επισημο αντιγραφο αντε να το καταλαβω.

Τελοσπαντων, αφου εισαι Θεσσαλονικη δυο επιλογες εχεις, ειτε το βρετανικο συμβουλιο ειτε δικηγορο.

ΥΓ. Απο απλη περιεργια και επειδη δεν εχουν μεινει και πολλες πολυεθνικες στην Θεσσαλονικη, που καταφερες να βρεις δουλεια;

28 λεπτά πριν, tsioulak είπε

E αφου ειναι και πολυεθνικη τι το θελει επικυρωμενο αν δεν εχει παρε δωσε με το δημοσιο; Να σε ζητουσε επισημο αντιγραφο αντε να το καταλαβω.

Τελοσπαντων, αφου εισαι Θεσσαλονικη δυο επιλογες εχεις, ειτε το βρετανικο συμβουλιο ειτε δικηγορο.

ΥΓ. Απο απλη περιεργια και επειδη δεν εχουν μεινει και πολλες πολυεθνικες στην Θεσσαλονικη, που καταφερες να βρεις δουλεια;

Επίσημο αντιγραφο τι θεωρείται; Φαντάζομαι κάτι που ειναι φωτοτυπία με επικύρωση από την αρμόδια αρχή.

11 λεπτά πριν, AlexPc είπε

Επίσημο αντιγραφο τι θεωρείται; Φαντάζομαι κάτι που ειναι φωτοτυπία με επικύρωση από την αρμόδια αρχή.

Οχι, επισημο αντιγραφο πτυχιου ειναι το αντιγραφο που σου δινει (και συνηθως πληρωνεις για να το παρεις) η γραμματεια του τμηματος που σου εχει δωσει πτυχιο και το αντιγραφο αυτο ειναι πρωτοκολλημενο, σφραγισμενο κτλ απο την γραμματεια.

Το θέλει προφανώς γιατί επικυρώνοντας το στο βρετανικό συμβούλιο ζητάνε και το πρωτότυπο όποτε τρόπο τινα επικυρώνουν την γνησιότητα του. Μην τρέχεις, πήγαινε βρετανικό συμβούλιο να στο έχουν έτοιμο σε 2 μέρες και αν θες να στο στείλουν πίσω και με κουριερ

1 λεπτό πριν, marmagia είπε

Το θέλει προφανώς γιατί επικυρώνοντας το στο βρετανικό συμβούλιο ζητάνε και το πρωτότυπο όποτε τρόπο τινα επικυρώνουν την γνησιότητα του. Μην τρέχεις, πήγαινε βρετανικό συμβούλιο να στο έχουν έτοιμο σε 2 μέρες και αν θες να στο στείλουν πίσω και με κουριερ

Εχει βρετανικο συμβουλιο και στην Θεσσαλονικη.

Ακόμα καλύτερα αλλά εμένα πχ Αθήνα μου είπαν ότι μπορούν να μου τα στείλουν πίσω δωρεάν. Εντύπωση μου έκανε το δωρεάν του βρετανικού αλλά κάποιες φορές μπορεί να βολεύει αν δεν μένει κοντά ο ενδιαφερόμενος 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Χρησιμοποιούμε  cookies για να απολαμβάνεις το insomnia προσωποποιημένο στις ανάγκες σου αλλά και για την παροχή στοιχείων επισκεψιμότητας για να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας

Χρησιμοποιούμε  cookies για να απολαμβάνεις το insomnia προσωποποιημένο στις ανάγκες σου αλλά και για την παροχή στοιχείων επισκεψιμότητας για να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας